Şimdi Ara

[[[CİTROEN C-ELYSEE KULÜBÜ]]] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
221
Cevap
17
Favori
133.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MaviBodrum

İçindeki tabletin sistem özellikkleri nedir ?
    I pad mini de olabilir mi tablet olarak ?
    andoroid son surum hocam araca full uyumdur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipad mini yi ekrana yansitabiliryorsunuz

• ARKADAŞLAR MERHABA ,

2015 MODEL C-ELYSEE ATTRACTION PAKET ARACIM VAR.

ARACIMDA SON 1 AYDIR YAŞADIĞIM PROBLEM İLE ALAKALI SORULARIM VAR.

BİLİYORSUNUZ Kİ AMORTİSÖR PROBLEMİ KRONİK RAHATSIZLIK DURUMUNDA. ÇOK FAZLA SES YAPIYORDU , SONRASINDA AMORTİSÖRLERLE BİRLİKTE ÖN BİLYALARI DA DEĞİŞTİRİLDİ.

ARACIN TAKIR-TUKUR SESİ KESİLDİ FAKAT ÖZELLİKLE 2.VİTESTEN SONRA SAĞ ÖN TARAFIMDAN SANKİ BİR ŞEY SÜRTÜYORMUŞ GİBİ SES YAPIYOR. YANİ 3-4-5. VİTESLERDE SES O KADAR FAZLALAŞIYOR Kİ , ARACIN İÇİNDE SON SES MÜZİK DİNLERKEN BİLE O SES İÇERİYE GELİYOR VE CİDDİ ANLAMDA RAHATSIZLIK VERİYOR. SANAYİYE GÖTÜRDÜĞÜMDE SAĞ ÖN BİLYASININ DEĞİŞTİRİLMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİLER. FAKAT BİLYANIN BU KADAR ÇOK SES YAPACAĞINI TAHMİN ETMİYORUM AÇIKÇASI.

SAĞ ÖN BİLYAYI DEĞİŞTİRECEĞİM ZAMAN BANA NE KADAR MASRAF ÇIKAR VE İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA ( BAHÇELİEVLERDE YAŞIYORUM ) BU BÖLGEDE ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİR MEKANİK USTASI VAR MIDIR ? HEM UCUZ YOLLA KAPATACAĞIM , HEM DE TEMİZ BİR İŞ YAPACAK BİRİSİ.

NOT : ARACIMIN PERFORMANSINDA BİR PROBLEM YOK FAKAT SES CİDDİ ANLAMDA CANIMI SIKIYOR. TAHMİNİ NE KADAR MASRAFIM VARDIR ?

YORUMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

• dnz_yldz86 kullanıcısına yanıt
    Ön sağ amortisor değişmesi lazim bosluk yapmis

• kingofthejoint K kullanıcısına yanıt
    Gaziosmanpaşa havuzbaşında Çetin Oto Erkan Usta var. Ona bir baktır derim.

• Bu aracı aldım ama kullanıcı topluluğu çok zayıf. Face gurubu çok az aktif başka topluluk yok. Söke söke kendim öğreniyorum aracı.
  • Merhaba arkadaşlar bugün 2. El 2015 model Citroen elysee exclusive aldık. Aracımızın üzerinde multumedia ekran var bunu söküp orjinal teybini takalım dedim ama teybinde ekran yok yani Citroen’de teybin üzerinde mini ekran yok. Bizim diğer 2016 model olan aracımıza multimedia takalım onun orjial teybini takalım dedik ama oda aşağıda fotoğrafda gözüken kablo yok araçta. Özetle şöyle söyleyeyim araçta teyp var fakat üste ekranın yerinde bir evrak cebi var ekran yok.

Olmayan kablo bu
     [[[CİTROEN C-ELYSEE KULÜBÜ]]]
    Aracın üstündeki teyp

[[[CİTROEN C-ELYSEE KULÜBÜ]]]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imdat34 -- 31 Ocak 2020; 18:52:51 >

• Burası pek aktif değil. Peugeot 301 konusuna da yazın isterseniz.http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromZero=yes&m=61239085

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablosuz da çalışır ama bazı özellikleri çalışmaz. Bu arada ikinci fotoğraftaki orijinal teyp bende var ama çöp hiç kullanmayın. Dört dandik hoparlöre ses veremiyor.
  • İyi günler arkadaşlar bende 2012 1.6vti c elysee var her kontağı açıp kapattığımda bluetooth bağlantısı için tekrar eşleşme ve şifre istiyor. Bu araçta her seferinde eşleşme mi yapmak zorundayım. Yoksa eşleşmeyi mi yanlış yapıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Bir senedir her türlü telefonla denedim olmadı

• Slm .2016 Atrctionu yeni akdım.Şoför koltuğu biraz çökmüş ne önerirsiniz

• Arkadaslar merhaba, 1 ay once 25 bin km de 2017 dizel c elysee aldim, debriyaj bana sert geldi, sizlerin araclari icinde bu durum gecerli midir acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fresh_06 F kullanıcısına yanıt
    Benim aracimda otomatik bağlanıyor

• Arkadaşlar ön cam a taş geldi ve 1 cm kadar çizik oluştu. Ne tavsiye edersiniz, ne yapmalıyım. Kaskom yok

• Arkadaslar burayı biraz hareketlendirsek mi, çok durgun

• Arkadaslar resimde ki jant kapaklari 16 inc olarak geciyor 15 inc arac uzerinde ki janta uyar mi aizce  [[[CİTROEN C-ELYSEE KULÜBÜ]]]

• argengineer A kullanıcısına yanıt
    Uymaz
  • 2016 Confort modelini kullanıyorum, Çelik jant alacağım ama bir türlü bijon aralığını öğrenemedim. Kara jant üzerinde 6j x 15 ET 23 H2 yazıyor bir şey anlamadım.
  • selam arkadaşlar 2013 celyse araba ısınınca vites geçisleri zorlaşıyor ve 1 ve 2 ci vetes te aşiri titreme yapıyor trafikte cok fazla yoruyor debriyaj sert degil ama vites geçişleri zor oluyor ve titreme yapıyor volant diyor lar ama sizlere danışmak istedim fikri olan yardımcı olabilirmi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.