Şimdi Ara

Citroen C-Elysee mi yoksa Skoda Rapid mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
10.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • videoyu 4:20 den itibaren izlemenizi tavsiye ederim

http://www.ahaber.com.tr/webtv/videoizle/otorite--11112012

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi only-e30 -- 22 Şubat 2013; 15:08:53 >
  • C ellyse fiyat avantajıyla alırdım. Rapid de öyle ahım şahım bir otomobil değil, forumcular genelde wag grubunu sevdiği için Rapidide benimsemiş olabilirler ama c ellyse parasının karşılığı fazlasıyla verecektir, punto kullandığınız için bence linea almayın sıkılır insan,ama linea da alınmayacak araç değil sıkılmam derseniz lineada alınır, ama bütçeninizi yormadan alınabilecek en ideal araç C ellyse dir tipi de güzel bence.
  • tam 15 gün önce c-elysse dizel exclusıve aldım.gerçekten parasının hakkını veren bir araç olmuş.motor gücü,ivmelenme ve donanım ile güvenlik yönünden benim tüm beklentilerimi karşıladı diyebilirim.görüntüsü de çok ilgi topluyor.DÜŞÜNEN ARKADAŞLARA TAVSİYE EDERİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemvet

tam 15 gün önce c-elysse dizel exclusıve aldım.gerçekten parasının hakkını veren bir araç olmuş.motor gücü,ivmelenme ve donanım ile güvenlik yönünden benim tüm beklentilerimi karşıladı diyebilirim.görüntüsü de çok ilgi topluyor.DÜŞÜNEN ARKADAŞLARA TAVSİYE EDERİM.

valla umarım öyledir, benim işçilik ve malzeme kalitesi konusunda derin endişelerim var. yoksa görüntüsüne ve yakıt tüketimine ve genişliğine söyleyecek bir sözüm yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahcerun

quote:

tam 15 gün önce c-elysse dizel exclusıve aldım.gerçekten parasının hakkını veren bir araç olmuş.motor gücü,ivmelenme ve donanım ile güvenlik yönünden benim tüm beklentilerimi karşıladı diyebilirim.görüntüsü de çok ilgi topluyor.DÜŞÜNEN ARKADAŞLARA TAVSİYE EDERİM.

valla umarım öyledir, benim işçilik ve malzeme kalitesi konusunda derin endişelerim var. yoksa görüntüsüne ve yakıt tüketimine ve genişliğine söyleyecek bir sözüm yok.

3 mesaj üstte verdiğim linkteki videoya bir bakın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: only-e30

quote:

quote:

o videoyu daha önce de izledim.. izlediklerim önemli değil.. gördüğüm ve yaşadığım önemli... aracı bizzat iki kez test amaçlı kullandım ve ciddi ciddi inceledim, dediğim gibi görünümüne ve motoruna diyeceğim yok, ancak oldukça fazla malzeme kaçağı var. ve kullanılan malzemenin kalitesi(özellikle kapı içlerinde) oldukça yavan... maliyeti düşürmek için ciddi kısmalar yapılmış. sanki bireysel kullanıcılar için değil de iş amaçlı filo veya kiralama için yapılmış izlenimi edindim. aile arabası diyorlar doğru .. ebatları itibariyle haklı bir tanım. ama değil mi ki aileler için ayrıntılar önemlidir. bagajın dizaynı ve açılışı bi garip, koca koca tutamaçları var... ne bileyim elyseeyi ben tabiri caizse şöyle yorumluyorum: "görüntü var ses yok". alanlara hayırlı olsun bu fiyata daha iyisi ne var derseniz bazı özellikleri itibariyle blue, diğer bazı özellikleri ile aveo derim ama onların da başka açmazları var... bu nedenle tercih edilmeyecek bir araç değil ama güncelleme ve özellikle bireysel kullanıcılar için bir takım ince dokunuşlara ihtiyaç duyduğunu düşünüyorum. Siz ne dersiniz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: only-e30

quote:

quote:

o videoyu daha önce de izledim.. izlediklerim önemli değil.. gördüğüm ve yaşadığım önemli... aracı bizzat iki kez test amaçlı kullandım ve ciddi ciddi inceledim, dediğim gibi görünümüne ve motoruna diyeceğim yok, ancak oldukça fazla malzeme kaçağı var. ve kullanılan malzemenin kalitesi(özellikle kapı içlerinde) oldukça yavan... maliyeti düşürmek için ciddi kısmalar yapılmış. sanki bireysel kullanıcılar için değil de iş amaçlı filo veya kiralama için yapılmış izlenimi edindim. aile arabası diyorlar doğru .. ebatları itibariyle haklı bir tanım. ama değil mi ki aileler için ayrıntılar önemlidir. bagajın dizaynı ve açılışı bi garip, koca koca tutamaçları var... ne bileyim elyseeyi ben tabiri caizse şöyle yorumluyorum: "görüntü var ses yok". alanlara hayırlı olsun bu fiyata daha iyisi ne var derseniz bazı özellikleri itibariyle blue, diğer bazı özellikleri ile aveo derim ama onların da başka açmazları var... bu nedenle tercih edilmeyecek bir araç değil ama güncelleme ve özellikle bireysel kullanıcılar için bir takım ince dokunuşlara ihtiyaç duyduğunu düşünüyorum. Siz ne dersiniz?

Maalesef geniş bagaj düşük yakıt tüketimi dediğin zaman gözümüz kararıyor gidip test sürüşü yapmadan, detaylı incelemeden araçları alıyoruz. En büyük hatamız bu

Bu kadar maliyetten kısılmış bir arabanın 1.2 motorlu versiyonu 30.000 liraya satılıyor olması da ayrı bir konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi only-e30 -- 27 Şubat 2013; 17:09:37 >

• Ben rapid aldım. Dizel, full. 50 bine
  • quote:

Orijinalden alıntı: wimpir

Ben rapid aldım. Dizel, full. 50 bine

güle güle kullanın... memnun kalırsınız umarım... ama pahalı bence.
  • İyi seçim olmuş Ama bu 2 si arasında diyelim.bende 35 bine 2010 model civarı 1.6 benzinli D segment Mondeo titanyum paket almayı düşünüyorum..İyiki celysee almamışsınız adamlar bagaj yükleme yerindeki plastik koruyucuyu bile çallmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

İyi seçim olmuş Ama bu 2 si arasında diyelim.bende 35 bine 2010 model civarı 1.6 benzinli D segment Mondeo titanyum paket almayı düşünüyorum..İyiki celysee almamışsınız adamlar bagaj yükleme yerindeki plastik koruyucuyu bile çallmışlar

ADAMLARIN İŞİ BU HER ŞEYDEN ÇALMAYI MARİFET BİZİ DE ENAYİ ZANNEDİYORLAR ve AYIP EDİYORLAR.
  • Ha vag grubu bunu yapmıyormu tabi onlarda başta gideni
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgnakgnl

Full donanım dizel Rapid 46-47 civarına gelecektir baz donanım ise 39-41 arası olur ama ben bir Skoda kullanıcısı olarak baz Skoda asla tavsiye etmem.Yani bütçenizi biraz aşıyor Rapid.Benim tercihim Rapid yönünde olurdu.Güvenli,ekonomik, geniş ve performanslı..

Baz skodayı neden tavsiye etmezsin hocam ?
  • hoca alanya'da 40000'e 0 c4 satılıyordu dizel. git onu al bunlara para verene kadar. her şeyi ile bu araçlardan üstündür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

hoca alanya'da 40000'e 0 c4 satılıyordu dizel. git onu al bunlara para verene kadar. her şeyi ile bu araçlardan üstündür.

c4 benim kriterlerime uygun değil, sedan olmalı. c4 sedanın da sıfırı yok. c4L de çıkmadı ve üst segment
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wimpir

Ben rapid aldım. Dizel, full. 50 bine

güle güle kullanın... memnun kalırsınız umarım... ama pahalı bence.

Fiyatının biraz pahalı olduğunu biliyorum ama onu da aracı sevmeme sayıyorum. :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya gözüyle rapid göremedim henüz ancak yeni linea, yeni symbol, p 301 ve c-elysee arasında tip olarak en albenilisi c-elysee.
  • quote:

quote:

hoca alanya'da 40000'e 0 c4 satılıyordu dizel. git onu al bunlara para verene kadar. her şeyi ile bu araçlardan üstündür.

c4 benim kriterlerime uygun değil, sedan olmalı. c4 sedanın da sıfırı yok. c4L de çıkmadı ve üst segment

hocam bunu paranız boşa gitmesin diye söylüyorum eğer bağaj için sedan istiyorsanız c4'ün bağajı 400 litre sırf sedan diye bu araçlara bu paralar verilmez.
  • quote:

quote:

quote:

hocam bunu paranız boşa gitmesin diye söylüyorum eğer bağaj için sedan istiyorsanız c4'ün bağajı 400 litre sırf sedan diye bu araçlara bu paralar verilmez.

yo yo sadece bagaj için sedan istemiyorum... sadece olay şu.. sedan araç ile hb aracın fiyatları aşağı yukarı aynı... neden tam para verip de yarım araba alayım para tam ise araba da tam olmalı diye düşünüyorum... hakikaten hb araçlar bana eksikmiş gibi geliyor. kaplumbağa gibi o bagajı arkada taşımak güzel oluyor. arabaya dolgun bi görünüş veriyor.

• hocam rapıd gercekten cok kalıtelı bı araba olmuş.yani araba c segment den farksız ama tabı fıyatı bıraz fazla.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.