Şimdi Ara

Citroen C1 1.4HDI,C2 sx1.4HDI veya smart ForFour 1.1 Önerileriniz nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba ben bu 3 araban(c1,c2,smart forfour) birini almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım.Belki şimdi diyebilirsiniz smart diğer arabalarla aynı katogoride değil ama ben olayın pek profesyonel kısmından anlamıyorum .Bu arabaların yakıt tüketimi,kronik sorunları,parça sıkıntısı,güvenilirliği...vs. bakımından değerlendirip kullanan arkadaşlar da varsa beni burdan bilgilendirirseniz çok minnettar kalırım.Şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dudbster -- 30 Temmuz 2009; 18:27:22 >

• Öncelikle şunu söyleyeyim,bu 3 araçta az yakar.Parça sıkıntısı çekeceğinizi sanmam.Ama smartın bakımları citroen'den pahalı olur.
  • Citroen'in parça fiyatları en pahalı araçlar araçlar arasında yer aldığını duydum.Bunada smart ın mercedes kalitesi(parçaların deformasyonu bakımından) eklendiği zaman bana smart daha mantıklı geliyor ama daha içine bile oturmadım aracın oyüzden pek bi bilgim olduğu söylenilemez.Oyüzden bana smart daha mantıklı geliyor ama satma sıkıntısı yaşamaktan korkuyorum.
  • Bence aralarından en alınası Smart (Mercedes kalitesi ve güvencesiyle) zaten aralarında en az yakan Smart'tır.

Bana kalırsa Smart.
  • forfour c1 ve c2 ye göre daha kalitelidir.B sınıfnda Colt ile birlikte Hollanda da üretildi.Passsion donanımı oldukça doludur.Ama ona göre de c1 ve c2 den daha pahalı ve üretimi 2006 yılında durdurulduğu için sınırlı sayıda var etrafta.
    c1 mi c2 mi sorusuna gelince boyut ve tipten ötürü c2 diyorum.2006 modelini 15 civarına bulabilirsin ki daha ne olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dudbster

Arkadaşlar öncelikle merhaba ben bu 3 araban(c1,c2,smart forfour) birini almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım.Belki şimdi diyebilirsiniz smart diğer arabalarla aynı katogoride değil ama ben olayın pek profesyonel kısmından anlamıyorum .Bu arabaların yakıt tüketimi,kronik sorunları,parça sıkıntısı,güvenilirliği...vs. bakımından değerlendirip kullanan arkadaşlar da varsa beni burdan bilgilendirirseniz çok minnettar kalırım.Şimdiden teşekkürler..

elbette bunlar arasında smart;

smart for four ile mitsubishi colt aslında yüzde 60 tan fazla aynı araçlar sadece gövde panelleri ve iç dekorasynları farklı gerisi aynı.

smart c1-ve c2 ye göre çok ferah bir iç hacim sunacaktır.

motoru mitsubishi ve kullnılan parçaların bir çoğu da mersedes üretimidir.

ama smart butik bir araç olduğu için 2. eli ve servisleri sıkıntı yaratabilir.

smart yerine tamamen aynı teknik altyapıya sahip olan mitsubishi colt 1.3 ü tercih edebilirsiniz.

o ilanda bahsedilen güvenlik kafesi vb aynen coltta da mevcuttur zira şaseleri aynıdır.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 31 Temmuz 2009; 18:42:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha güzel tasarımı,kalitesiyle smart zaten bildiğim kadarıyla mitsubishi colt ile aynı alt yapıyı kullanıyordu.hem mercedes olarak hem de mitsubishi olarak daha az sorun çıkartıcağını zannediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.