Şimdi Ara

Citroen C1 - Peugeot 107 1.0 Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, tek yaşayan bekar biriyim. Bir tane citroen C1 75 bin kmde 1.0 benzinli manuel araba buldum 2007 model. (25bin tl). Boya değişen yok. Araba da toyotanın 2006 sonrası yaristede kullandıgı 3 silindirli 1.0 benzinli motor var ve araç 800kg. Şehir içi 5,5 fabrika verisi var. Hem tüple uğraşmaya gerek yok hem dizelin masrafıyla veya riskiyle. Bakım ve yürütme masrafı en uygun bu araba gibi geldi bana piyasada . Lastigi bile 120 lira. Ama çevremdeki herkes o tutulmuyor parçası bulunmuyor diyor. Ama ilanlardanda bakıyorum 99 model corsalara bu parayı istiyor millet. Toyota motoru olması hafif ve az yakması cok hoşuma gitti açıkçası ama çevrem kafamı karıştırdı. Birde başka ile gitcem bakmak için o yüzden foruma bir danışayım dedim önce . Kullanmış olup memnun kalan var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifix06 -- 3 Ocak 2018; 20:57:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Boya değişen yoksa ve temizse alınır. LPG de taktırıp kullandın mı koklar ama piyasası zayıf. Hyundai i10 daha çok tutuluyor bu ayarda bulabilirsen i10 al. Parça konusunda sıkıntı yaşamazsın ortak platform tek sorun çıkmacılardan çıkma parça bulamayabilirsin. 25 bine 2000-2002 clio lar satılıyor lakin bu bütçeyle İ10 veya chevrolet aveo ilerisi için mantıklı seçim olur.
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Aveo alacaktım ancak internette o kadar cok sorun okudum ki aveodan soğudum vaz geçtim. İ10 da bakiyorum ama benzinlisi cok yakıyor bu araca göre birde yeni kasasının etkisinden midir nedir millet eski kasalarını yeni kasalarının 3-5 altına vermeye çalışıyor.

• modifix06 kullanıcısına yanıt
    25 bine düzgün araba yok piyasada i10 lara şöyle bir baktım uçmuş fiyatları. Bu ayarda aveo bulursan temizse başını ağrıtmaz. Kronik sorunlarını bir liste yapıp almadan önce kontrol edersin sorun yoksa alırsın. Aveo da 1.2 8v motorları tutulmuyor 1.4 16v ler yaygın,sorunsuz. Tabi bu fiyatta ve ayarda bulabilirsen...

Renault twingolar piyasada hala tutuluyor ve biniliyor. 107 Hatasız boyasız ve km de düşük şu zamanda alınır paşa paşa bilinir. Motorda toyota motoruysa parça sıkıntısı yaşamazsın,tek sorun bazı kaporta-elektronik parçaları çıkmacı ve sanayide bulamayabilirsin. Ama devir internet devri baktın bulamıyorsun ve siparişi 2 güne kapıda.
  • Başka tecrübesi olan var mı acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.