Şimdi Ara

citroen c3 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • citroen c3 2003 model 70.000km otomatik vites 14.250 tl son fiyatı.digital klima abs çelik jant var. almayı düşünüyorum.bu model hakkında bilgisi olan arkadaşların fikrini bekliyorum.teşekkürler...

• bu model hakkında hiç bilgisi olan yok mu arkadaşlar
  • Bilgiler, imzamdaki adresde yazıyor...

quote:

Orjinalden alıntı: ozgur1618

bu model hakkında hiç bilgisi olan yok mu arkadaşlar
  • Babamda 1.6 HDI var. Yol tutuşu çok kötü, yerden oldukça yüksek olduğu için biraz hızlı girilen virajlarda tehlike yaratıyor. İşçilik kalitesi, vs. gibi olaylara girmiyorum çünkü bu sınıfta zaten çok iyi işçilik beklemek hata olur. Aracın koltukları çok fazla yumuşak ve rahat değil, şehir içi pek farketmiyor ama fazla yumuşaklıktan bel desteği iyi olmadığı için uzun yolda baya bi yoruyor adamı. Tavan çok yüksek olduğu için oldukça ferah ve aydınlık bir araba.

Kısacası "ne kadar ekmek o kadar köfte" deyimine uyan, fiyatına göre "fena değil, bu paraya bu kadar olur" denebilecek bir araba.

Sizin baktığınız hangi motor seçeneği bilmiyorum ama C3 1.6 HDI'nin performans'ı çok acayip. O küçük kasaya 1.6 dizel motor fazla geliyor, resmen uçuruyor arabayı. Arabanın yol tutuş özellikleri zayıf olduğu için araba resmen o motorla beş edemiyor .

Ben şahsen C3'e alternatif Hyundai Getz'i falan da göz önüne almanızı öneririm ama fiyatına göre idare eder bir araba.

• O fiyata alabileceğiniz en donanımlı araba. 2003leri sx diye geçiyor ve full donanımlı. Herhalde fiyattan aracın 1.4 benzinli olduğu anlaşılıyor. Km ye ve modeline göre bence uygun bir araç.

Ancak ben citroen ve peugeot arabalarının hiçbirini önermedim önermem o ayrı mesele.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Cee'd vs. Citroen C4
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.