Şimdi Ara

~ Citroen C3 - Kullanıcıları / Fan Kulübü (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
598
Cevap
12
Favori
159.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

Orijinalden alıntı: punkjan

Selamlar ;
    Bende 2004-2005 model bi c3 almayı düşünüyorum ama daha önce hiç kullanmadığım için aklıma takılan şeyler var. benim gibi 1.90 lık bi adama ufak gelir mi acaba ? Bide arka koltuğa 3 kişi rahat sığabilir mi ? cevaplarsanız sevinirim .

Benim boyum 1,84. Gayet rahatlıkla sığıp kullanabiliyordum aracı.

Arkaya 3 kişi sığar ama uzun yolda pek rahat olmaz.

Diz mesafesi biraz dar.. Bagaj boyutunu arttırıp diz mesafesinden çalmışlar bu araçta.

305 litre bagaj hacmi var.

Teşekkürler açıklama için .. Eğer uygun bi araç bulursam 15.000 lira civarı forumdada danışıp alıcam inşallah . Genelde "fransızda sorun yaşarsın corsa al" gibi tepkiler var ama c3 ün tipini donanımını iç tasarımını ve yakıt tasarrufunu daha çok beğendiğimizden (eşim ve ben) aklımız c3 te .

• quote:

Teşekkürler açıklama için .. Eğer uygun bi araç bulursam 15.000 lira civarı forumdada danışıp alıcam inşallah . Genelde "fransızda sorun yaşarsın corsa al" gibi tepkiler var ama c3 ün tipini donanımını iç tasarımını ve yakıt tasarrufunu daha çok beğendiğimizden (eşim ve ben) aklımız c3 te .

Rica ederim, bilmek istediğiniz başka şeyler olursa bildiğim herşeyi anlatabilirim..

C3 güzel bir araba. Haşat edilmemiş darbesiz bir C3 bulursanız size uzun yıllar hizmet eder. Tanıdığım bir abimde 2003 model C3 dizel olduğundan bahsetmişti daha önce forumdada bir kaç kez anlattım bu durumu. Sizede söyliyim aracı 2003 model şuan itibariyle 334 bin kilometreyi devirdi hala sorunsuz bir şekilde biniyor. 290 bin küsür kilometrede turbo değişimi yaptı keyfe keder ( turbo ölmemişti ama miladı dolmuştu artık ) haricinde bakımları hariç tek kuruş masraf yapmadı arabaya.

C3'ler bir bakımada narin arabadır. Önden darbesi olan C3'ten kesinlikle uzak durun, elektronik aksamdan büyük problemler yaşarsınız. Boya konusuna fazla takılmayın derim, önemli olan darbesi olmasın..

Yalnız şöyle birşey var 15,000 TL'ye 92 beygirlik full donanımlı C3 bulamazsınız açık konuşmak gerekirse. İllaki bulunur ama temiz sağlıklı bir araç olmaz..

Ama umarım bulursunuz. Şimdiden hayırlı olsun

• quote:

quote:

Rica ederim, bilmek istediğiniz başka şeyler olursa bildiğim herşeyi anlatabilirim..

C3 güzel bir araba. Haşat edilmemiş darbesiz bir C3 bulursanız size uzun yıllar hizmet eder. Tanıdığım bir abimde 2003 model C3 dizel olduğundan bahsetmişti daha önce forumdada bir kaç kez anlattım bu durumu. Sizede söyliyim aracı 2003 model şuan itibariyle 334 bin kilometreyi devirdi hala sorunsuz bir şekilde biniyor. 290 bin küsür kilometrede turbo değişimi yaptı keyfe keder ( turbo ölmemişti ama miladı dolmuştu artık ) haricinde bakımları hariç tek kuruş masraf yapmadı arabaya.

C3'ler bir bakımada narin arabadır. Önden darbesi olan C3'ten kesinlikle uzak durun, elektronik aksamdan büyük problemler yaşarsınız. Boya konusuna fazla takılmayın derim, önemli olan darbesi olmasın..

Yalnız şöyle birşey var 15,000 TL'ye 92 beygirlik full donanımlı C3 bulamazsınız açık konuşmak gerekirse. İllaki bulunur ama temiz sağlıklı bir araç olmaz..

Alıntıları Göster
    Ya bu c3 ne manyak bir araba...(pluriel için konuşuyorum:)) Oldum olası pluriel in hastasıyım...Hayalimdeki araba desem yeridir...Gerçi gittik bayiye corolla aldık ama pluriel hep kalbimin derinliklerinde...Biz alıcaz alıcaz diyoruz yenisi çıkacak aracın...Var mı bir bilgi yeni pluriel haberi vs?

• quote:

quote:

334 binde dizel bi arabayı ilk defa duyuyorum galiba maşallah ..
    Donanımında biraz fedakarlık yapabilirim , sadece klima bana yeter diye düşünüyorum . Bi süre araştırıcam artık bakalım . C3 kullanan bilgisi olan hiç tanıdığım olmaması benim için sıkıntıydı ama size aklımdakileri sorabilcek olmam çok iyi oldu . Biraz araştırdıktan sonra bişeyler sorucam sanırım size . Şimdiden çok teşekkür ederim .

• quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

Ya bu c3 ne manyak bir araba...(pluriel için konuşuyorum:)) Oldum olası pluriel in hastasıyım...Hayalimdeki araba desem yeridir...Gerçi gittik bayiye corolla aldık ama pluriel hep kalbimin derinliklerinde...Biz alıcaz alıcaz diyoruz yenisi çıkacak aracın...Var mı bir bilgi yeni pluriel haberi vs?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-c3-cabrio-tertemiz-58749890/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-kazasiz-turuncu-cabrio-tertemiz-58428882/detay/

Pluriel benimde kalbimin derinliklerinde kardeş (:

• quote:

Orijinalden alıntı: racert

cenker kardes aracın yakıt tuketım degerlerı nasıl pekı bır cıtroen klasiği mi yoksa cok mu yakıyor bu arada trabzonlu kardes kac saatte ve de kac km tuttu yol ayrıca ne kadarlık mazotla varabıldın ortalama hızın neydı son bır soru tırı solladıgın yer neresı

Alıntıları Göster
    Mrblar konuyu yeni gördüm : ) 2005 Model 1.4 diesel 92hp aracım var suan 78binde : ) rengi siyah... 0 almıştım halada kullanıyorum çokta memnunum en full modeli... 0-100 10sn şuan çogu arabadan performanslı ve daha atak... En beğendiğim özelliğide klimanın yarı elektirik yarı benzin olması bu motordan performans çalımını önlüyor hemde yakıt tasarrufu sağlıyor.

Yazılanları okudumda bazı yanlız anlasılmalar var onu düzeltiyim dedim...

Aracınızda turbo varsa motoru kapatmadan önce 15-20sn bekleyin neden? Nedeni turbo hemen devreden çıkmaz bu süre turbonun devreden çıkma süresidir aslında 30sn bekleyebilirseniz bu daha iyi olur tabiki ama ben 15sn i yeterli buluyorum... Eğer bu yapılmazsa turbo arızası meydana gelir ve değiştirmek zorunda kalırsınız çünkü arıza verdiğinde tamirde edilse eski performansı olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: maybe22days

quote:

Orijinalden alıntı: baboker

quote:

Orijinalden alıntı: maybe22days

bende hayırlısıyla bugün c3 1.4 hdi 16v bi arac alıcam, kaporasını verdik..

hayırlı olsun.. sen kaça aldın? veya alacaksın..

16200 verdim. cam tavan olanlardan. arabayı henuz cozemedim tabi. eps olup olmadıgını anlayabilecegimiz biyer varmıdır? ayrıca bu cocuk kilidi olan tuş basmıyor. sıkışmışmı anlamadım

Hayırlı olsun... Çocuk kilidi tuşu basmalı değil zaten arkadaşım o sadece kapıyı açıp çoçuk kilidinin pimini kaldırırsan o tuşun ışığı yanıyor o kadar... Zaten senin dediğin gibi bir çoçuk kilidi uygulaması yok o modelde : )

• quote:

Orijinalden alıntı: racert

cenker kardes aracın yakıt tuketım degerlerı nasıl pekı bır cıtroen klasiği mi yoksa cok mu yakıyor bu arada trabzonlu kardes kac saatte ve de kac km tuttu yol ayrıca ne kadarlık mazotla varabıldın ortalama hızın neydı son bır soru tırı solladıgın yer neresı

Alıntıları Göster
    2003 model benzinli C3 SX 1.4 16V ort. yakıt tüketimi kaç litredir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harry_Kewell

ortalama 5.5
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

quote:

ortalama 5.5

bu rakam şehir içi mi?

öyleyse rakam güzel geldi bana yanılıyor muyum ? bi araç buldum fakat benzinli diye çekiniyorum, çünkü aklımdaki rakamın üstüne çıkmam gerekiyor,bir de ekstradan bir de lpg masrafı yapmam imkansız gibi.

Yalnız farklı bi konu da arkadaş 10 litreden bahsetmiş, o yüzden çekindim biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harry_Kewell -- 13 Kasım 2011; 16:17:42 >
  • quote:

quote:

quote:

ortalama 5.5

bu rakam şehir içi mi?

öyleyse rakam güzel geldi bana yanılıyor muyum ? bi araç buldum fakat benzinli diye çekiniyorum, çünkü aklımdaki rakamın üstüne çıkmam gerekiyor,bir de ekstradan bir de lpg masrafı yapmam imkansız gibi.

Yalnız farklı bi konu da arkadaş 10 litreden bahsetmiş, o yüzden çekindim biraz.

bu ortalama şehir içi 6 ila 7 yi bulur tabi bakımsızsa fazla yakar

• quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

quote:

quote:

quote:

ortalama 5.5

bu rakam şehir içi mi?

bu ortalama şehir içi 6 ila 7 yi bulur tabi bakımsızsa fazla yakar

Alıntıları Göster
    Bu fan grubunu daha önce görmemiştim. Benide listeye eklerseniz memnun olurum. 2007 kum grisi 1.6 Benzinli

Birde küçük bi sorum olacak bu gün araba böyle bi hata vermeye başladı ne oldugunu anlamadım bilen var mı ? ;

Off risk ice...

Bu hatayı ilk defa bugün verdi arabayı her çalıştırışımda bir defa ötüp durdu 1-2 kerede yolda ilerlerken yaptı anlamadım neden oldugunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasoxxx

Bu fan grubunu daha önce görmemiştim. Benide listeye eklerseniz memnun olurum. 2007 kum grisi 1.6 Benzinli

Birde küçük bi sorum olacak bu gün araba böyle bi hata vermeye başladı ne oldugunu anlamadım bilen var mı ? ;

Off risk ice...

Bu hatayı ilk defa bugün verdi arabayı her çalıştırışımda bir defa ötüp durdu 1-2 kerede yolda ilerlerken yaptı anlamadım neden oldugunu.

buzlanmaya karşı uyarıyor
  • quote:

quote:

Off risk ice...

Yani benim yapmam gereken bişey varmı k.bakmayın acemiyiz biraz bu ilk arabam yaş 18
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Paşa

quote:

quote:

Off risk ice...

Yani benim yapmam gereken bişey varmı k.bakmayın acemiyiz biraz bu ilk arabam yaş 18

Alıntıları Göster
    dikkatli ol yeter

• quote:

Şehir içi 7 - 7,5 litre yakar 100 kilometrede.

Arkadaşlar aracı dizel zannetmişler galiba..
  • dogru dizel degilmis
  • quote:

quote:

peki belirttiğim aracın temizi ort. hangi fiyat aralığında olur. 17bin TL ye 100bin km altı C3 alınır mı?

önce ki sayfaları incelediğimde bazı arkadaşlar 15bin küsür liraya çok güzel araçlar almış, bana 17 bin fazla geldi ama 15-16bine olan C3lerde ya pert kaydı var ya da hurda olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harry_Kewell -- 13 Kasım 2011; 20:44:31 >
  • quote:

quote:

quote:

peki belirttiğim aracın temizi ort. hangi fiyat aralığında olur. 17bin TL ye 100bin km altı C3 alınır mı?

önce ki sayfaları incelediğimde bazı arkadaşlar 15bin küsür liraya çok güzel araçlar almış, bana 17 bin fazla geldi ama 15-16bine olan C3lerde ya pert kaydı var ya da hurda olmuş.

Aşağı yukarı belirttiğiniz fiyata temizleri bulunur..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-ilk-sahibinden-temiz-81-000-de-62932708/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sahibinden-2006-citroen-c3-1-6-sxi-sunrooflu-full-aksesuar-63892210/detay/

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aşağı yukarı belirttiğiniz fiyata temizleri bulunur..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-ilk-sahibinden-temiz-81-000-de-62932708/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sahibinden-2006-citroen-c3-1-6-sxi-sunrooflu-full-aksesuar-63892210/detay/

Alıntıları Göster
    1. sıradaki aracı düşünüyorum ama fiyat konusunda biraz tedirginim, fiyatlar şişkin gibi. 15 b,n Tl lik bi araç bakıyordum fakat şans eseri buna denk geldim, bunu almak için biraz sıkıntı yaşarım ama bir de benzinli oluşu sıkıntı yaratıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harry_Kewell -- 13 Kasım 2011; 20:51:38 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.