Şimdi Ara

~ Citroen C3 - Kullanıcıları / Fan Kulübü (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
598
Cevap
12
Favori
159.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim aracın üstünde 185/60/15 lastikler var. Bunlar orjinal lastik ebatlarımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackerbekir

quote:

Arkadaşlar 14 bin tl civarı araç aramaktayım. Normalde C3 düşünmüyordum. Lakin fiyatına göre sunduğu konfor ve donanım uygun. Anladığım kadarı ile 1.4 16v 92 bg'lik C3 hem performans hem de yakıt açısından tatminkar.
    Ancak anlamadığım bir nokta var ki gözümü ciddi derecede korkutmakta. Bazı kullanan kişiler çok masraf açtığından şikayetçi. Hatta bu kulüpte de vardı.
    Siz kullananlar ne düşünüyorsunuz.
    Gerçekten masraflı araçlar mı?

Arkadaşlar sorumu yineliyorum. Masraflı araçlar mı bu C3'ler. Lütfen kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-citroen-c3-askeri-personelden-cook-temiz-ilk-sahibiyim-35815806/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-citroen-c3-temiz-c3-ruya-yesili-34314139/detay

Bide şu iki araç hakkında ne düşünüyorsunuz. Fiyatları biraz fazla geldi. Benzinli olan modeline LPG takmadan binebilir miyim. Çok yakar mı?
    Dizel olan güzel ama fiyatı fazla gibi. Sizler neler düşünüyorsunuz.
    Teşekkürler..

Arkadşlar size sorum var....

1 ydır C3 1.6.SX sahibiyim.araç lpg li.. sorumda şu

araç lpg li olduğu için miş usta dediydi(!) motor ikaz ışığı devamlı yanıyor.2-3 defa ustaya götürüp bilgisayara bağladı.sönüyor fakat 2-3 çalıştırma sonrası tekrar yenıyor.Ayrıca öğrenmek istedğim bu hep yanıcakmı?? bana denilen oksijen sensörü bozuk görüyor.değişse bile yanar dedi ve 400 tl civarı bişey söyledi rakam olarak.

sizce kafaya takılması gereken bir konumu??geçen gün yaptırdğım gaz ayarından sonra araçda değişim var.Abuk sabuk yere GAZ BİTTİ uyarısı vermiyor..sonuç şu an için iyi...cevabı olan varmı?????

• arkadaşlar
    sahibinden satılık citroen c3 linkindeki aracı almayı düşünüyoruz.

bu araç bu paraya alınır mı? emsallerine göre km biraz düşük. fiyatı da max 18.000 e düşürür galiba. bu araçların motor kaçta biter ortalama? yani standart sürücüde kaç bin gidebilir?
  • mehabalar ben yeni üye oldum 2006 92 dizel c3 üm var yağ lambası yandı , pompa ,müşür filitre,yağ,karter değişti ama yinede yanıyor arada hareket halinde iken yanmıyor ama, bilgisi olon varsa yardımcı olabilirmi bana tşk.
  • 2002 model tek kapı xsara 1.4 benzinli 150.000 km .. tavsiye eder misiniz? 1.4 dizel ve 1.6 benzinli hakkında heryerde bılgi var fakat 1.4 hakkında bulamadım.yardımcı olursanız sevınırım.
  • 2005-2006-2007 arası az km li bir c3 hdi sx bakıyorum

ancak kafamı kurcalayan birkaç soru var

teyp in etrafında düğme olması gereken yerler boş acaba oralarda ne düğmeleri var

birde baktığım aracın birinde hız uyarı düğmesinin üstünde de bir düğme var ilandan göremiyorum acaba ne düğmesi o
  • |cash| kullanıcısına yanıt
    Merhaba Cash

Benimde bir C3 1,4 2007 dizelim var su an 113000 aldıgımda 40000deydi 2010 yılı ocak ayında. Ben aracımdan o sınıfa göre çok memnunum umarım sende memnun kalırsın. Plastik aksamla ilgili bazı şikayetlerden bahsetmişsin ve resim koyacağını söylemişsin. Benim de bu konuda sormak istediğim bir şey var sana ve bütün arkadaşlara, acaba bu kapı içleri veya ön konsul gibi plastik olan yerleri deri veya suni deri ile kaplamak mümkün müdür? Daha önce kumaş veya deri olan yerleri kaplıyorlar ama plastik olan yerler deri ile kaplanır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximed

quote:

quote:

Arkadaşlar 14 bin tl civarı araç aramaktayım. Normalde C3 düşünmüyordum. Lakin fiyatına göre sunduğu konfor ve donanım uygun. Anladığım kadarı ile 1.4 16v 92 bg'lik C3 hem performans hem de yakıt açısından tatminkar.
    Ancak anlamadığım bir nokta var ki gözümü ciddi derecede korkutmakta. Bazı kullanan kişiler çok masraf açtığından şikayetçi. Hatta bu kulüpte de vardı.
    Siz kullananlar ne düşünüyorsunuz.
    Gerçekten masraflı araçlar mı?

Arkadaşlar sorumu yineliyorum. Masraflı araçlar mı bu C3'ler. Lütfen kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-citroen-c3-askeri-personelden-cook-temiz-ilk-sahibiyim-35815806/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-citroen-c3-temiz-c3-ruya-yesili-34314139/detay

Bide şu iki araç hakkında ne düşünüyorsunuz. Fiyatları biraz fazla geldi. Benzinli olan modeline LPG takmadan binebilir miyim. Çok yakar mı?
    Dizel olan güzel ama fiyatı fazla gibi. Sizler neler düşünüyorsunuz.
    Teşekkürler..

Arkadşlar size sorum var....

1 ydır C3 1.6.SX sahibiyim.araç lpg li.. sorumda şu

araç lpg li olduğu için miş usta dediydi(!) motor ikaz ışığı devamlı yanıyor.2-3 defa ustaya götürüp bilgisayara bağladı.sönüyor fakat 2-3 çalıştırma sonrası tekrar yenıyor.Ayrıca öğrenmek istedğim bu hep yanıcakmı?? bana denilen oksijen sensörü bozuk görüyor.değişse bile yanar dedi ve 400 tl civarı bişey söyledi rakam olarak.

sizce kafaya takılması gereken bir konumu??geçen gün yaptırdğım gaz ayarından sonra araçda değişim var.Abuk sabuk yere GAZ BİTTİ uyarısı vermiyor..sonuç şu an için iyi...cevabı olan varmı?????

arkadaşlar slm... geçen hafta izine çıktığımda benim aracı onun ustasına götrdük. aracı kaldırıp alt kısmında ön takımda lasitklerde bi durum varmı diye gözatıp kontrol ettik sonuç şu:

++Arka 2 lastik bitmeye yakın kış a kadar değişmesi gerek..

++ ön sol teker bilyesi değişecek..

++motor suyu soğutma kapağı değişecek...

++ şöför kapısı gergisi kırık (biliyordum zaten) o değişecek...

++ Arka tampon demiri yamuk o düzelecek olmazsa değişecek...

ortalama fiyatta tampon demiri çıkma alırsam 200 tl civarı..sizce nasıl??

• Arkadaşlar dün aracı bakıma götürdüm.babamın 15 yıllık ustasına...

Benim C3 e yapılan acil masraflar şunlar oldu..

ÖN fren diskleri takım:100
    Balata takım:60
    hava filtresi:25
    V kayışı:20

kapı gergisi:60
    radyatör kapağı:10
    far temizleme:50

işçilik :100 tl...

bakalım ilerde ne olur??

İlk masrafımız hayırlı olsun....
  • 1.4 Sx lerin özelliğini bir sıralarmısınız aracı alacağım özelliğini bilmiyorum

• 2013 model sıfır, 1.4 VTi BMP Collection 95 hp, servis film camlı.

35.500 TL, fiyat nasıl sizce?
  • selam arkadaslar ikinci el 2011 model citroen c3 1.4 hdi exclusive almayı düşünüyorum ama kmsi yüksek 80 bin civarı.ilk defa citroen ve fransız otomobiline bineceğim.ilerde km yükseldikçe satmakta sıkıntı olur mu.yada ne gibi sorunlar çıkarıyor memnun oldugunuz şeyleri ve memnuniyetsizliklerinizi dile getirirseniz çok sevinirim.Araba ayrıca siyah renk zenith cam var renkte bi sıkıntı olurmu ankarada satarken bi sorun yaşarmıyım.cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • selamlar, bi akrabamız 2004 c3 1.4 hdi almış, birkaç sorum olacak:

1- motor gücü 92ps dedi ama ruhsatta yazmıyor, bunu nasıl öğrenebiliriz?? motor kodu 10df345 diye başlıyor, nette arattım ama sonuç çıkmadı.

2- yol bilgisayarını kontrol etmek için bastığımız tuşun üstünde bir de yukarı aşağı okları var, onlara basınca birşey olmuyor, ne işe yarıyor bunlar??

3- yine yol bilgisayarı tuşunun dibinde başka bir tuş daha var, üstünde + - ve bir de dikdörtgen üstüne çarpı atılmış, bu nedir??

4- hız sınırlayıcıyı nasıl kapatabiliyoruz?

5- hız sınırlayıcının üstündeki çocuk koltuklu düğme nedir?

teşekkürler şimdiden yanıtlarınız için
  • Arkadaşlar merhaba,

C3'mün cam tavanı bugün açtım ancak kapanmadı. :(
    Elle zorlayarak kapalı konuma getirmek zorunda kaldım (malum gece ve yağış olabilir) , ancak arka kısım açık kaldı ve acilen yapmam/yaptırmam gerekiyor, pazar olması nedeniyle bir ustayada gösteremedim.
    Açma kapama anahtarını çevirdiğimde hiçbir konumda hareket olmuyor ama , anahtara basılı tuttuğumda motor sesi geliyor ancak sunroof hareket etmiyor.
    Bu durumla daha evvel karşılaşan ve çözen arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.

Şimdiden Tşkler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: rufuk

Arkadaşlar merhaba,

Elle zorlayarak kapalı konuma getirmek zorunda kaldım (malum gece ve yağış olabilir) , ancak arka kısım açık kaldı ve acilen yapmam/yaptırmam gerekiyor, pazar olması nedeniyle bir ustayada gösteremedim.
    Açma kapama anahtarını çevirdiğimde hiçbir konumda hareket olmuyor ama , anahtara basılı tuttuğumda motor sesi geliyor ancak sunroof hareket etmiyor.
    Bu durumla daha evvel karşılaşan ve çözen arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.

Şimdiden Tşkler,

Sigortaya baktinmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Şimdiden Tşkler,

Sigortaya baktinmi

Hayır , motor sesi geldiği için bakmadım, açma kapama anahtarındaki ışıklarda yanıyor.

• Benimde bir ara isiklari yaniyordu ama sigorta atmisti

• quote:

Benimde bir ara isiklari yaniyordu ama sigorta atmisti

Sigorta hangisi biliyormusunuz?
  • quote:

quote:

Benimde bir ara isiklari yaniyordu ama sigorta atmisti

Sigorta hangisi biliyormusunuz?

Su an hatırlamıyorum arabayi sattim tek tek bak zaten belli olur

• Arkadaslar bir tane 2004 model c3 baktim da dun, aracin ön iki kapisinda acma yayi yok, yani kapi tek hamlede sonuna kadar aciliyor. Arka kapilarda ise durum boyle degil, iki kademede normal olarak acilip kapaniyor. Sahibi butun c3'lerde böyle dedi, ne derece dogru bu ?.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.