Şimdi Ara

Citroen C3 Modelleri Arasındaki Fark?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
12.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Citroen C3'ler arasındaki farkı aradım aradım bulamadım.

Attraction
    Confort
    SX
    X Furio

Bunların farkı nedir ederleri nelerdir? Bilgisi olan var mı.

• sx ve x furio 2011 kasası öncesinde olan donanımlar tam içeriği bilmiyorum.

attraction güncel kasa ve boş modeli ısıtmalı ayna yol bilgisayarı ön 2 cam otomatik abs vs var.

confort orta donanım içeriği bilmiyorum.

birde exclusive var oda full modeli.

bende de attraction modeli var, sorularına yardımcı olabilirim.
  • ben de sx modeli var. 1.4 HDİ 16v 92 beygir . dijital klima ABS 4 hava yastığı. far yağmur sensoru.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle 2005-2006 modellerinde ne gibi farklılıklar var bunlardan bahsedebilir misiniz?
    Genel olarak aracı tavsiye eder misiniz 2004-2007 civarı almak istiyorum eksi ve artılarıyla bahsetsek çok iyi olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VictorMature

Özellikle 2005-2006 modellerinde ne gibi farklılıklar var bunlardan bahsedebilir misiniz?
    Genel olarak aracı tavsiye eder misiniz 2004-2007 civarı almak istiyorum eksi ve artılarıyla bahsetsek çok iyi olacak

1 yıllık 1.6 hdi sx pk c3 serüvenimizden bikac nokta aktarıyım hocam. 92 beygirdi sanırım araç, hızlanmaları harika, vitesler biraz serttir. Yakıt şehirler arası 3.8 şehiriçi bursada ortalama 4.3 olurdu hep. 1 hafta önce de sattık. Boyasız kazasız 120 küsür binde 23bine verdik. 2006 modeldi. Eğer aile kalabalık değilse, öneririm :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 (110 Hp) 2007 modeli var bizde . Gayet güzel araba yol tutuşunu çok beğeniyorum ama aracın ses yalıtımı çok kötü .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıslıadam

quote:

Orijinalden alıntı: VictorMature

Özellikle 2005-2006 modellerinde ne gibi farklılıklar var bunlardan bahsedebilir misiniz?

1 yıllık 1.6 hdi sx pk c3 serüvenimizden bikac nokta aktarıyım hocam. 92 beygirdi sanırım araç, hızlanmaları harika, vitesler biraz serttir. Yakıt şehirler arası 3.8 şehiriçi bursada ortalama 4.3 olurdu hep. 1 hafta önce de sattık. Boyasız kazasız 120 küsür binde 23bine verdik. 2006 modeldi. Eğer aile kalabalık değilse, öneririm :)

Yeni Golf var zaten hocam. Bunu işe gidip gelmek için tek kullanacağım yakıt açısından, Ha bir de 1.4hdi düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda 3 model farkları
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.