Şimdi Ara

CİTROEN C3 PLURİEL TAVAN TAMİRİ YAPACAK USTA ARANIYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
11.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• yaptıranlar varsa onlarıda dinleyebilirim.servis anlamıyor bu tente işinden.başından savıyor surekli
  • bende de var aynısından çatıdaki plastiklerden biri kırılmıştı servise götürdüm 3500 lira istedi komple değiştirecekmiş sonra bi ustaya götürdüm 70 ytl ye halletti servise bulaşma hocam bu işi daha çok özel ustalr yapıyo tenteli veya sunrooflu aracı olan bi arkadasdınvarsa ona sorabilirsin onlar bilio bu işleri
  • biraz geç oldu ama yaptırmadıysan zonguldakda serkan usta var bana 7000 çekmişti servis serkan ustaya yaptırdım. o halatı çeken dişli bile bastırtı izmire.
  • telefonu varmı acaba serkan ustanın.Ben maslakta bir usta buldum Ali usta adı.maslak sanayi 2. kısımda.Ali ustada bu arabayla uğraşan 3-4 adamdan biriymiş.işinin ehli hakketen 2 gün kaldı araba şimdi sorunsuz çalışıyor maşallah.Olurda işiniz düşerse tel i 05326122553.
  • arkadaşlar benimde 2006 model ctröen purulel 1.6 otomatik aracım var yeni aldım fakat benden önceki sahibi tavanın brandasını sökmüş yerine bakalitten tavan yapmış ben eski haline getirmek istiyorum bana yardımcı olacak bir arkadaş varsa minnettar olurum saygılarımla.......
  • c3 pluriellerin hepsinde tavan problemi oluyormuş. ve serviste resmen soygun gibi 3000 tl istediler.ben de aldıktan sonra öğrenmiş bulundum. ustası da yok denecek kadar az. ben de formlardan araştırarak maslak oto sanayideki Ali ustaya yaptırdım. ve çok memnun kaldım. kesinlikle tavan konusunda onu tavsiye ederim. telefonunu vereyim 05326122553
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar c3 pluriel tente tamiri yapiyoruz 05459190590 ulasabilirsiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, C3 plurielim tentesinin sag ve sol pulu kirildi ayni zamanda tel kitinin de degismesi gerekiyor. Turkiye’de parca bulamadim, yurtdisindan gelmesi de uzun suruyor. Tamir edebilecek ya da sifir, ikinci el satabilecek birilerini ariyorum, yardimci olursaniz sevinirim.
    Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.