Şimdi Ara

Citroen C4 1.4 VTİ Attraction Motor Çekişi,Atikliği,LPG Uyumu,Yakıtı ve Kronik Sorunları (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
54.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JNG90

Arkadaşlar size 2016 piyasası ve tüpü söyleyeyim

Aynı donanım,en boş Attraction un sıfırı 60 Comf. ise 65-70 arası.

Piyasada yükseldi tabii.

Normal,kazasız,adam gibi rengi olan,galeri arabası olmayan orjinal bir attraction için 39-41'i gözden çıkarın.

Comfort için ise gerek plus modelleri gerek üstün Titanium Higl. araç donanımları yüzünden tavsiyem 45'i gözden çıkarın.

Ha,Ahmet amca 35 istiyordur...

amca demeyin lazım olur...

Hal böyle olduğu halde gidip pert araba alıp C4 şöyle böyle diyen insanlar var.

Fiesta Polo i20 gibi araçlara o rakamlar isteniyor i20 daha 5 yıldız bile alamamış ncapten...

Lpg içinde BRC derim.Zaten amorti eder kendisini

Hocam merhaba, verdiğin bilgiler için teşekkürler. Bu arabanın 1.6 vti confort unu almayı düşünüyorum. Diğer taraftan da astra 1.4t 140hp bakıyorum. Çok kararsız kaldım, astra hakkında kronik arızalar duyuyorum ama bu araç hakkında tam bilgim yok. Nacizane fikrini alabilirmiyim.

• airby A kullanıcısına yanıt
    Değerli Hocam,Astra J'yi bırakın, K'da aynadan sinyal yok...

Donanım olarak J çok daha zayıf,bende 1.6 VTI Confort+Plus paket ve 17' Phoenix Jant var.

Donanım/kasa olarak

Uzunluk- 4329 mm

Yükseklik-1789mm

Genişlik-1491mm

Bagaj-408L

Donanımlar:

1.6 VTI Confort

Sis farı(4 adet)

Koltuk altı çekmecesi

Işıklı makyaj aynası(2-2 toplam 4)

Koltuk bel/yükseklik ay.(2 taraflı)

Dijital gösterge

İçerden açılan depo kapağı

Cruise Control

Işıklı/soğutmalı torpido

Direksiyondan kumanda

8 Hoparlör

Karartılmış camlar

16" çelik jant(Bazılarında yok)

Torpidoda 0.5L şişe yuvası.

Otm.viteste 2'li şişe soğut. yuvası

LED gündüz farları

Cam nikelajı

Aynadan sinyal,ısıtma,klima vs.vs.

Plus Paket-1500 Tl

Yağmur sensörü

Bagajda portatif el feneri

Follow me home

Dijital klima

Park sensörleri

Otm.kararan dikiz aynası

Otm.katlanır ayna(+seyir halinde)

Ambiyans aydınlatması (ayna)

Arka tampon krom çıta

İkaz sesi değiştirme/Ek kontroller...

Astra J'den bagajı daha büyük,iç hacmi daha geniş , tüpe uyumlu .

"Citroën C4 Facelift Astra K 308 ve Focus'tan daha mı iyi" adında bir konu açmıştım ona da göz atabilirsiniz.

• quote:

Değerli Hocam,Astra J'yi bırakın, K'da aynadan sinyal yok...

Donanım olarak J çok daha zayıf,bende 1.6 VTI Confort+Plus paket ve 17' Phoenix Jant var.

Donanım/kasa olarak

Uzunluk- 4329 mm

Yükseklik-1789mm

Genişlik-1491mm

Bagaj-408L

Donanımlar:

1.6 VTI Confort

Sis farı(4 adet)

Koltuk altı çekmecesi

Işıklı makyaj aynası(2-2 toplam 4)

Koltuk bel/yükseklik ay.(2 taraflı)

Dijital gösterge

İçerden açılan depo kapağı

Cruise Control

Işıklı/soğutmalı torpido

Direksiyondan kumanda

8 Hoparlör

Karartılmış camlar

16" çelik jant(Bazılarında yok)

Torpidoda 0.5L şişe yuvası.

Otm.viteste 2'li şişe soğut. yuvası

LED gündüz farları

Cam nikelajı

Aynadan sinyal,ısıtma,klima vs.vs.

Plus Paket-1500 Tl

Yağmur sensörü

Bagajda portatif el feneri

Follow me home

Dijital klima

Park sensörleri

Otm.kararan dikiz aynası

Otm.katlanır ayna(+seyir halinde)

Ambiyans aydınlatması (ayna)

Arka tampon krom çıta

İkaz sesi değiştirme/Ek kontroller...

Astra J'den bagajı daha büyük,iç hacmi daha geniş , tüpe uyumlu .

"Citroën C4 Facelift Astra K 308 ve Focus'tan daha mı iyi" adında bir konu açmıştım ona da göz atabilirsiniz.

Çok teşekküler Hocam, bunu değerlendirip bi araba alma zamanı geldi :)

• airby A kullanıcısına yanıt
    C4 sizi üzmez hocam maks./min bütçeniz belli mi ?
  • quote:

C4 sizi üzmez hocam maks./min bütçeniz belli mi ?

merhaba

1.4 vti easy paketi dolu olanı sanırım ama diğer

ama diğer attraction paketinde olanların fiyatları daha uçuk bunun nedeni nedir acaba ?

• justoyotaa kullanıcısına yanıt
    Mesajı görmemişim kusura bakmayın.

İlan yayından kalmış ama şunu söyleyeyim bütçeniz el verirse 1.6 VTi Confort'lara yönelmenizi tavsiye ederim.

1.4 VTi Attraction'larda ise standart olarak Cruise Control,direksiyondan kumanda gibi donanımları vardır.
    Easy olanlar daha az tutulduğundan fiyatlarında balon olmuyor ve daha ucuz oluyor.

İkisi de güzel araçtır başınızı ağrıtmaz.
  • 1.4 vti hakkinda ne diyebiliriz sizce almayi dusunuyorum da. 39 a alsak sizce nasil. 2014 model 27 bin km.
  • cesur_0342 kullanıcısına yanıt
    Az daha ekleyip 1.6 VTi alma seçeneğiniz yoksa alınabilir bir araçtır.
  • Tutulmuyor satilmiyor diyenlere ne dersiniz
    Türkiye'de binlerce,Avrupa'da on binlerce sattı.

Zaten çok tutulsaydı bu kalite ve donanımıyla 2.ellleri pahalı olurdu bu sebeple alamazdık.
  • Benim arkadasim aldi. 1.2 clio joy hyundai i20 son kasa olani ve c4 1.4 vti arasinda kaldi. Ozellikle i20 ile c4 arasinda cok kaldi. Ama sunu dedi c4 c sinifiymis galiba i20 ve clio b sinifiymis. Yani c4 sinif olarak üst sinif bir araç dedi ve c4 ü aldi. Hic bakmadim surmedim ama bence dogru tercih gibi geldi bana. Hala ortalikta bir suru 2006 c4 var. Ve tertemiz gibi duruyorlar.
    Doğru olanı yapmış.
  • Arkadaslar merhaba 2014 model 25bin km 1.4vti easy 37.500tl nasıl sizce diğer seçenekler 0.9 clio4 kia rio 1.25 c4ün bana direksiyonu biraz sert gibi geldi ayrıca 1.6 civicten sonra performansı üzer mi?
  • hasgs H kullanıcısına yanıt
    1.6 VTi tavsiye ederim motor olarakta Civic'ten(FD6 sanırım) daha performanslı.

Bunun dışında fiyat uygun.
  • Sadece 1.4vti easy alma şansım var ya da cruze hb 1.4t 140beygir alabilirim hangisini önerirsiniz
  • hasgs H kullanıcısına yanıt
    Chevrolet , Türkiye'den çekildi hocam ben uzak durun derim .

Bu fiyat bandında C4 rakipsiz korkmadan alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61960E1CE -- 13 Eylül 2016; 0:04:55 >
  • Ben arkadasimin aldigi easy i kullandim. 1.6 motor honda veya herhangi bir 1.6 gibi kesinlikle degil tabi. 1.4 motor 1.2 clio joy dan biraz daha iyi diyebiliriz. Tabi bunu en iyi yokuslarda anliyorsunuz.yakit olarak 80 tl lik gaz ile 450 km gitti. Yani 18.4 kurus tuketim.6 hava yastigi sogutmali torpido 4 kademe klima yol bilgisayari cruze control hiz sabitleyici digital gostergeler ve plastik aksam kalite olarak gercekten ben begendim. Goguste krom barlar ve kullanilan plastigin yumusak ve kaliteli hissi verdigini dusunuyorum. Direksiyon biraz sert ama bu bilerek boyle yapilmis sanirim cunku direksiyonunda elektronik kontrolunu saglayan bir sistem var galiba cunku virajlarda direksiyonu net bir sekilde daha sert yapiyor. Yuksek hizlarda da bu aynisi oluyor. Kapilarda iki voofer göğsün ön tarafinda buyukce iki twitter ile ses ve bas standardlarin üzerinde oldugu da kesin. Yol tutusu dikkat cekecek kadar iyi diyebilirim. Yokus kalkis destegi de var. Bagaj hacmi sinifinda ikinci buyukmus galiba bencede yeterli buyuklukte.ses yalitimi super ve iceri motor sesi hic girmiyor. Kisaca arac cok guzel hele bu zamanda 2004 model civice 38 bin tl isteniyorken sana 37.500 e boylesi c sinifi varsa hic kacirma al derim. Tek kotu yani diyebileceginiz 1.6 ve yuksek torklu bir arac degil.ama 1300 kg agirliga ve klima acik olmasina ragmen aracin boguldugu ani hic hissetmedim. Eski araclar mercedes olsada eskidir arkadas dedirten bir araç. :-)

https://forum.donanimhaber.com/m_120490679/tm.htm

Şu konuda ki Attraction ile ilgili yazdığım bilgiler doğru mu hocam ?

Araç hayırlı olsun doğru tercih ;)
  • Aracı almaktan vazgeçtim geçtiğimiz günlerde 2012 model clio4 0.9turbo touch aldım teşekkür ederim yorumlarınız için
  • 0.9 motor nasil birsey acaba hic bilmiyoruz. 1.4 ün beğenilmediği yerde 0.9 ne olur bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.