Şimdi Ara

Citroen C4 2011 için teyp / multimedia önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen hafta itibariyle bir 2011 C4 Attractive sahibi olmuş bulunmaktayım. Daha önce Astra 1.4 Turbo, ondan önce de Corsa sahibi birisi olarak mutluluğumu anlatamam. Benimle motor arasında elektronik bir ulağın bulunmaması, kontrolün bende olması hissini özlemişim.

Şimdi konuya gelirsek: ben araçta müzik dinlemeyi seven, handsfree ile telefon görüşmesi yapan birisiyim. C4'e önereceğiniz çözüm nedir? USB üzerinden Android telefondaki müzikleri çalabilen, direksiyon kumandasını tanıyan ve aracın yol bilgisayarı verilerini gösteren bir cihaz olsun istiyorum ama 2000 TL gibi saçma rakamlar vermek istemiyorum. Şu an piyasada 900 - 1300 TL arasında seçenekler mevcut, fakat hiç birisini denemediğim için sizlerin tecrübesinden faydalanmak isterim.

Şimdiden değerli görüşleriniz için teşekkür ederim!

• Yapay Zekanın Yanıtı

Citroen C4 2011 için Multimedya Tavsiyeleri

Citroen C4 2011 model aracınız için multimedya sisteminizi yükseltmek mi istiyorsunuz? Piyasada, aracınızla uyumlu ve sürüş deneyiminizi geliştirecek çeşitli seçenekler mevcuttur.

Öncelikle, aracınızın mevcut özelliklerini ve ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmalısınız. Mevcut sisteminizin Bluetooth bağlantısı, navigasyon veya geri görüş kamerası gibi özelliklere sahip olup olmadığını kontrol edin. Bu özellikler sizin için önemliyse, bu özelliklere sahip bir multimedya sistemi seçtiğinizden emin olun.

Popüler Seçenekler:

• Pioneer SPH-C20BT: Uygun fiyatlı bir seçenek arayanlar için Bluetooth bağlantısı, USB girişi ve dahili mikrofon içerir.
    • Kenwood KMM-BT428HD: Daha gelişmiş bir seçenek arayanlar için Apple CarPlay ve Android Auto desteği sunar.
    • Alpine iLX-W650: Üst düzey bir sistem isteyenler için navigasyon, DAB+ radyo ve kablosuz Apple CarPlay/Android Auto entegrasyonu içerir.

Bu multimedya sistemlerini seçerken Citroen C4 2011 modelinizle uyumlu olduklarından emin olun. Ayrıca, kurulum maliyetlerini ve sistemi aracınıza entegre etmenin karmaşıklığını da göz önünde bulundurun.

Multimedya sisteminizin dikkat dağıtmadan kullanılabilmesi için kullanımının kolay ve sezgisel olmasını sağlayın. Ayrıca, sürüş sırasında güvenli bir şekilde erişilebilecek bir konuma yerleştirildiğinden emin olun.

Yeni bir multimedya sistemi ile Citroen C4 2011 aracınızın sürüş deneyimini önemli ölçüde geliştirebilirsiniz. İhtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun bir seçenek seçerek aracınızı modern teknolojilerle donatabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 2010 bir önceki kasa C4 için Navimex kullandım(900-1000 TL arası fiyatı vardı), tüm yol bilgisayarını araç verilerini ve ayarlarını cihaz üzerinden yapabiliyorsunuz, direksiyon kumandası da sorunsuz çalışıyor, bu konuda çekinceniz olmasın. Ancak Seat Leon aracımda yine aynı markanın bu sefer Android olan versiyonunu kullanıyorum ve kesinlikle Android olan bir cihaz almanızı öneririm. Dokunmatiği olsun, hızı olsun arada çok fark var. Detaylı bilgi de isterseniz PM atabilirsiniz.
  • 2012 c4 aracıma navimate taktırdım kesinlikle tavsiye etmiyorum. Benim tavsiyem hangi cihazı alacağınız yönünde değil almayacağınız yönünde olacak olacak. Yine tekrarlıyorum navimate taktırmayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taktırdınız mı sistemi? Deneyiminizi ve önerinizi paylaşırsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende cyclone var tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: homeros8

Taktırdınız mı sistemi? Deneyiminizi ve önerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ben taktırdım arkadaşlar, navimex C4L 9976 HD serisi cihazın montajını yaptık. İstanbuldan netten aldım. Özen elektronikten. Montajını bursa power garage de yaptırdım. Küçük ekranı takmadılar ısı ve yakıt değerlerini normal olarak alabiliyorsunuz kapı açık uyarısını da alabiliyorsunuz. Navigasyon İGO. Bluetooth iyi çalışıyor. Geri vites kamerası çok iyi çalışıyor. Ancak yakıt azaldığı zaman sarı ışık yakıyor sesli uyarıda var ancak ekranda bu tip bir uyarı mesajı gelmiyor. Eksisi bu. İnşallah kış zamanlarında buzlanma uyarısını verir. Yetkili servisi aradım arkadaşlar ilgilendi sağolsunlar ancak yazılım güncellemesi gelecek dediler. Zaman veremediler. Ama Genel olarak çok memnunum. Park ederken muazzam etkisi oluyor. Arkadaşlar cihazımı 1 yıldır kullanıyorum genel olarak iyi çalışıyor. Ancak halen uyarıları alamıyorum. Bu nedenle küçük ekranı çakmaklığın oraya çıkardım oradan takip ediyorum uyarıları.  Citroen C4 2011 için teyp / multimedia önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail RXT 2.0 -- 31 Temmuz 2017; 2:39:21 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.