Şimdi Ara

Citroen C4 için Teleflex GFI sistem???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş konu hakkında oldukça fazla yazı okudum. Distribütör firma ile görüştüm. Prins ile Teleflex arasında kaldım. Teleflexin Prins'e göre olan bazı üstünlüklerinden dolayı Citroen C4 1.6 aracım için Teleflex sistem taktırmayı düşünüyorum.Ancak İngiltere'de Teleflexin Fabrika çıkışlı olarak C4'lere takılıyor olması rağmen yine de hala tam karar verebilmiş değilim. Anlayan veya bilen arkadaşlar daha rahat karar verebilmem için fikir ve tavsiyelerini yazabilirse çok sevinirim. Aracım 2007 model bu işi kafasına koyan herkes gibi benim içinde öncelik sorunsuz olması ve aracıma zarar vermemesi.. Şimdiden teşekkürler...

• Benim arkadaşımın 2006 Foresterinda Telefex var, çok memnun, Avustralyadan geldi, orada taksilerin büyük çoğunluğu telefex miş...
  • Sağolasın Tolga kardeşim... Bende ülkemizde yaygınlığı fazla olmadığı ve ismi pek bilinmediği için yabancı forum ve sitelerde araştırdım.Avrupa ülkeleri ve Amerika'da en çok tercih edilen sistemlerden biri sanırım. Kullananlar genel olarak hem tüketiminden hem aracın performansından oldukça memnun. Ayrıca yine bazı markaların Teleflex'i fabrika çıkışı olarak bazı modellerine monte ettiklerine dair bilgilere rastladım. Anladığım kadarı ile Türkiye pazarına daha yeni girdiği için ismi pek telafuz edilmiyor. Bayiliklerin sayısı sınırlı. Distribütör firmadan bir yetkili ile görüştüm sağolsun epey yardımcı oldu. Kendisi hem performans hem sorunsuzluk konusunda %100 garanti verebileceğini söyledi. Yine sahibinden sitesinde satışa çıkarılmış benim aracım ile aynı özellikteki bir araçta bu sistemin uygulandığını gördüm. Araç sahibiyle yaptığım telefon görüşmesinden de oldukça olumlu bir izlenim edindim. Kendisi bizim aracımız için en uygulanabilir sistemin bu olduğu konuşmamız süresince defalarca söyledi. İstediğim takdirde aracı kullanıp test edebileceğimi ve bunun karar vermemi daha kolaylaştıracağı söyledi. Ancak malum iş güçten buna fırsat bulamıyoruz. Yaşadığı tek sıkıntının aracın benzin yakmadığı halde benzin tüketiyormuş gibi gösterdiğini ve depoda benzin varken benzin ışığını yaktığını söyledi. Aslında o sorun içinde bir modül göndermişler ancak araç sahibi üşengeçliğinden dolayı o modülü taktırmak için bir türlü fırsat yaratamadığını söyledi. Artık son aşamadayım umarım en doğru kararı verebilirim.

• sweensleepers tabiki en sagliklisi teleflex gfi olacakdir.emin olabilirsin.Zaten sende yeterli arastirmayi yapmıs gorunuosun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.