Şimdi Ara

2001 Toyota Avensis için hangi sıralı sistem?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2001 Toyota Avensis, VVTi, D4 Motor, 2000 CC. Bu araba için en uygun sıralı sistem hangisidir? Tecrübe eden var mı?

Teşekkürler.

• 2001 avensis direkt enjeksiyon olduğu için lpg uygulanma şu an için mümkün değildir.
  • sıralı sistem uygulaması yapılır.
    quote:

Orjinalden alıntı: ertanasan

Merhaba,

2001 Toyota Avensis, VVTi, D4 Motor, 2000 CC. Bu araba için en uygun sıralı sistem hangisidir? Tecrübe eden var mı?

Teşekkürler.

• TARTARİNİ TAKTIRIN BAŞINIZ AĞRIMASIN...
  • Ben şahsi olarak ZAVOLİ Öneririm ve D4D Motorlara rahatlıkla uygulanabiliyor.
  • link alabilirmiyiz veya direkt enjeksiyon motorlara lpg uygulandığına dair herhangi bir sitede yazı
    benim bildiğim brc vw nin fsi motorlarına yeni başladı uygulamaya ama toyotanın d4 motorlarına ben uygulandığını duymadım internettede böyle birşey okumadım
    quote:

Orjinalden alıntı: polaristanbul

sıralı sistem uygulaması yapılır.
    quote:

Merhaba,

Teşekkürler.

• tartarini

quote:

Orjinalden alıntı: diskriminant

link alabilirmiyiz veya direkt enjeksiyon motorlara lpg uygulandığına dair herhangi bir sitede yazı
    benim bildiğim brc vw nin fsi motorlarına yeni başladı uygulamaya ama toyotanın d4 motorlarına ben uygulandığını duymadım internettede böyle birşey okumadım
    quote:

Orjinalden alıntı: polaristanbul

sıralı sistem uygulaması yapılır.
    quote:

Merhaba,

Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya avensisin hangi modellerine lpg takılabiliyo?
  • Arkadaşlar marka önermiş... İyi niyetle yapıyorlar tamam da bu araçlara şu anda Türkiyede LPG takabilen herhangi bir yer-marka-şahıs vs..vs.. yok !!!

Bende de aynı araçtan var.. Sırf merakımdan araştırdım, takılabiliyor olsa da taktırmam o da ayrı mevzu...
  • 98-00 model 3S-FE motorlu avensislere takılır.bunlar bildiğimiz klasik çok nokta enjeksiyonludur
    quote:

Orjinalden alıntı: As cos

ya avensisin hangi modellerine lpg takılabiliyo?
  • Ben aracıma lpg taktırırken (benim aracım pejo 306)sormuştum, lpg'de en problemli araçların 2000cc avensis ile benim araçlar olduğunu söylemişlerdi. Benim bir problemim yok, pejolarda çeşitli sıralı sistemlerle problemler çözüldüğünü görüyorum ama avensis 2000cc'lerin hala uyum problemi olduğunu söylüyorlar. Şimdiden kolay gelsin. İyi bir araştırma yapmadan Lpg işine girme derim...
    quote:

Merhaba,

Teşekkürler.

• bu araç hakkında bilgim yok. ancak 16 V VVT-i / 1.6 L motorlu corollaya benim araçtan önce Atiker taktılar. Ancak tekrar söylüyorum, tam olarak bilgim yok. ateşleme sırası farklı olduğu için otogazda en sorunlu araçlar peugeot diyorlardı. zorlanmadan takıldı ve düzgün çalışıyor. bu arada kendi gözlerimle mercedes e200 kompresör'de atiker otogaz sistemini gördüm. avensis'e de takılan vardır kanımca. millet porshe'ye, cheroke'ye taktırıyor
  • arkadaşlar hala yapılır diye yorum yapıyorsunuz anlatıyorum açıkça! akıllının biri çıkar yaparım der takar arkadaş zor durumlara düşer.
    aracın porsche filan olması önemli değil.klasik çok nokta veya tek nokta enjeksiyonlu araçlara lpg takılır
    direkt enjeksiyonlu araçlara daha yeni yeni uygulama başladı.ilk olarak FSI motorlu vw lere
    benzinin soğutma etkisi lpg de sağlanamadığı için direkt enjeksiyonlu araçlara lpg uygulaması çok zor oluyor uygulanmasına uygulanır ama 10.000 km sonrası motorda erime başlar(tam olarak erime değil ama basitce böyle diyelim) vs....
    yani lpg uygulanamayan araçlar bunlar.mesela mitsubishi carisma ,vw fsi motorlar(başlandı),toyota avensis d4 ler
    ama yakındır bir yolunu buşup hepsine uygularlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.