Şimdi Ara

Citroen C4'ler Neden Bu Kadar Ucuz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
5
Favori
13.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Piyasa da pert c4 lerini çiziksiz diye itelemeye kalkan arkadaşlar var aramızda.
  • Bizde 2013 confort plus var çok memnunuz arabanın her yeri kaliteli oturaklı ve doygun bi araç

2013 de 53.750 ye aldık dizel otomatik şimdide 55 falan eder.

Ama satmayı düşünmüyoruz 55 e bu ayarda araba yok

Golf ayarında bi araç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok profesyonel bir açıklama olmuş. Ufalanıyor zaten çok açıklayıcı bir tabir. Kaç zamandır söyleniyor ama marka fanatikliği yüzünden anlaşılamıyor. C sınıfı bir aracın diğer C sınıfı araçlardan çok farkları yok. Artık kötü araba satılamaz.
    Boş Golf'e binmek veya iyi bir pakette C4'e binme arasında kıyas yapılır. İsteyen istediğine biner. Çok fark yok. Faça şahinle bunu kıyaslamak çok büyük bir bilgisizliktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: göktuğbey

C4 ler bi astra ile kiyaslandiginda guvenlik olarak dusuktur

C4'ün ilk nesli de dahil olmak üzere hepsinin NCAP yıldızı 5.

Zaten C serisi Citroen'lerde C-elysee 3 yıldız bide Cactus'le 2002-2009 C3'ler 4 yıldız.

• C4 ve C5 suanki 2.el piyasasında alınabilecek en mantıklı araçlar.Ayni özellikte golf,focus,astra gibi c sınıfı modellere gore fiyatları çok uygun.C5 fiyatlarida çok uygun.Alıp 5 -6 yıl binerim diyenler için en doğru secim.

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60C9D430E -- 28 Ocak 2017; 15:56:22 >
  • Arkadaşlar bende bu konuyu açacaktım tam, dizel otomatik araç arayışım var c4 ile birlikte 2011 kasa seat leon
    , megane gibi arabalara bakıyorum ancak c4 ün tipi hoşuma gitti diyebilirim. ancak hangi ustaya sorsam uzak dur diyo sizce almalı mıyım uzak mı durmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: faksu.42

Arkadaşlar bende bu konuyu açacaktım tam, dizel otomatik araç arayışım var c4 ile birlikte 2011 kasa seat leon
    , megane gibi arabalara bakıyorum ancak c4 ün tipi hoşuma gitti diyebilirim. ancak hangi ustaya sorsam uzak dur diyo sizce almalı mıyım uzak mı durmalıyım?

Ustalar teknolojik araçları seçmez Citroen iyidir.

• faksu.42 F kullanıcısına yanıt
    Arkadaşında dedigi gibi ustalar teknolojik olanı sevmez çünkü altından hepsi kalkamaz ama araç almaya gelince şusu busu olsun derler. Ben 2011 c5 otomatik aldım 43e. Geri görüş kamera hariç full. Bu fiyata bu modelde altında celik janti bile olmayan araçları al derler yada viraj sorunu olan fluenci bile al c5 alma dediler bana. Ben gayet memnunum iyiki kimse almıyor bunları ve fiyat böyle oluyor.

Kısaca milletin ne dediginden ziyade arabanin içine oturduğunda hangisi hoşuna gittiyse sana hitap ettiyse onu almak bence sonuçta 40000 lira veriyosun

• Geçen ay 42 bine 2013 polo sattım.Araç trendline idi.Donanım olarak tamamen boş.Bu paraya güzel C4 ve C5 geliyor.Citroen i bilenler sever genelde sevmeyenlerin çoğu hic binmemiştir.Önceki mesajda dediğim gibi 4-5 yıl bineyim aracım donanımlı olsun diyorsan Citroen iyi bir seçim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tamay_aytam

C4 benzinli otomatik var mı tam emin olamadım. Otomatikleştirilmiş şanzıman sadece dizelde vardı sanki.

Bide benzinlilerde 1.2 Puretech EAT6 var,Confort donanım seviyesinden başlıyor.

ESP ve LED farlar,LED iç aydınlatma lambaları makyajlı kasada ek olarak standart.

• MCP sanzimandan uzak durun hic konforlu degil

Manueli guzel araba

• quote:

Orijinalden alıntı: faksu.42

Arkadaşlar bende bu konuyu açacaktım tam, dizel otomatik araç arayışım var c4 ile birlikte 2011 kasa seat leon

Temiz olursa hiçbir araba hiç kimsenin başını ağrıtmaz ama benzinli manuel fiyatına dizel otomatik alıp sorun çıkınca hede hödü edenlere bir anlam veremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eden Hoover

quote:

Orijinalden alıntı: liebermann

bende var o "ucuz" diye bahsettiğiniz C4'ten.. 4.5 yıl oldu kullanıyorum, taş gibi..

bir 4.5 yıl daha yağına suyuna bakarak kullanırım gibi geliyor, bugüne kadar sadece ilk aldığımda bir mekanik sorunu çıkardı , ilk ayında, garantiden değişti , onun dışında "maxi hb" diyebileceğimiz kıvamda bagaja sahip kullanışlı araç..

ucuzdan kastım aşağılamak değil, yanlış anlamayın yoksa bahsi geçen tüm arabalar ucuz, vergiler olmasa.

İç aksamda cam kumandalarının olduğu parçayı yumuşak kaplamaya sahip plastikten yapmışlar,iç mekandaki kalite hissiyatı ve görünümü iyi ama kapıyı açarken bir sefer tırnağım takılmıştı ve çizilmişti.

Golfte oraları sert plastik yapmışlar keşke C4'te de öyle olsaydı.

Onun dışında araca 3.sınıf araç muamelesi yapanlar olmuş ama C segment Fransız'larda adam akıllı bir yalıtıma ve fazla iddialı olmasada kendine has ve oturaklı bir tasarıma sahip nadir modellerdendir.

• quote:

Orijinalden alıntı: educationist

Citroën c4 lerin LPG ile uyumu nasıl en sorunsuz LPG uyumlu motoru nedir?

1.6-1.4 VTi'lere uyumludur.

En uyumlusu 1.4 95 HP olanıdır,Attraction-Easy donanımlarla satılır.

1.6 motor için konu açmıştım.

https://forum.donanimhaber.com/2-sene-40-000-km-citro-n-c4-izlenimlerim--122917842#123651356

• Onu bunu bilmem de C4 çok sessiz araç

• C4 sattım yine C4 arıyorum. Ön yargılardan kurtulup almıştım iyi ki almışım
  • c4 iyidir 2012 sini aldım iyiki almışım.2005 a3 ten sonra arabaya bindiğimi anladım.Araç sessiz ve konforlu ayrıca yakmıyor kokluyorTek sıkıntısı şanzımanı o da alışana kadar.Çok önemli değil sorun çıkarmasın yeter.
  • groll G kullanıcısına yanıt
    dizelmiydi sattığınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kısa bir yolculuk yapmıştım C4 ile. Bence oldukça güzel bir araç. Eğer meganelar gibi çabuk dökülmüyor ve kronik sıkıntıları yoksa alınabilir. Ancak parça fiyatları her ülkemde üretilmeyen araç gibi pahalı olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.