düşük hacimli dizel piyasasında 1.6 tdci focusun motor performans olarak başarılı olduğu kesin.
Dostum PSA motor grubu içinde ford, citroen, volvo, peugeot ve mazda var. (Bildiğim kadarıyla Mazdanın türkiyede dizel motoru yok) Yani bu markaların dizel motorları aynı.
her firmanın şanzımanı farklı..o yüzden performans farkı oluyor... sırf motor değil önemli olan.
dalga geçenlerin ve cevp veremynlerin, yarısı olduğu aşikar.
arkadaşlar b.k atacak bişey bulamadınız sert bakış olayına girdiniz! acaba 10 - 12 yaş seviyesi cocuklarmı yazıyor diye düşünüyorum! aracın bakışı sertmişte bilmemneymiş.. komiksiniz ya.. aman sert bakmasın da tüketimi iyi olsun aman sert bakmasında tarzı olsun! aman sert bakmasında herkeste olmasın! sanırım anlayan anladı..
citroen baylasın anlasılmaz reklam politakası yüzünden hala bilinmiyor.. bir picassoyu bilen yok bir c5 i c6 yı kullanan yok! daha doğrusu bu sınıfta arac almak isteyen citroen de vardı bile demiyor cünki kulak dolgunluğu bile yok.. hala ülkemizde satış rakamları cok cok düşük.. editörlerin yazdıklarını cokta sallayan biri değilim.. daha doğrusu ben bişey alırken yazılan cizilene cok fazla bakmam ancak iyi araştırma yaparım yazılana cizilenede göz atarım gercekten böyle bişey varmı yokmu diye ürünü yada arabayı test ederim dokunurum orasına burasına yada trafiğe cıkarım..
sonuç olarak ben aracımdan memnunum peynir ekmek misali orda burda olan focustan almadım.. biraz farklı olmalı araç dediğin ısıtıp ısıtıp önümüze konulan bi aracı iyiki almadım.. bi ara 3310 rüzgarı vardı hatırlarsınız.. focusuda ona benzetiyorum aslında.. varsın elimden hemen cıkmasın zaten satmak için alsaydım sıfır almazdım.
3310 yılın telefonu seçilmedi..
dikkatini çekerim...
Meyve veren ağaç taşlanır arkadaşım.....
taktılar sert bakışa..adamın biri tipleri karşılaştırdı ..o bakıma dedik zaten.... çok da umrumda isterse mülayim baksın..
farklı arabalarla farklı sürüşler
Sert bakış olayı göreceli bir kavram. Kimine göre öyledir kimine göre değildir. Yargılamak sizlere mi kalmış?
quote:
Orjinalden alıntı: demir_mert
Sert bakış olayı göreceli bir kavram. Kimine göre öyledir kimine göre değildir. Yargılamak sizlere mi kalmış?
Bu göreceli kavramı referans alıp şu araba bu arabadan daha güzel demek bence çok çocukça. Bununla da yetinmeyip bu konuda (sert bakış) otoritelerde böyle söylüyor demek daha da ilginç. Ee şimdi sen böyle dersen dalga geçerler. Bunun arabayla markayla da ilgisi yok. Yani burada yargılanan birinin babasının yada başkasının arabasını kullanıp çıkardığı sonuçlar üzerine yorum yapması değil. Bunu bu forumdaki tüm markalarla kıyaslaması ve her seferinde kendince yani sizinde söylediğiniz göreceli kavramları referans alıp yapması.
Zaten lafım her iki markayı körü körüne savunanlaraydı. Her markanın iyi ve kötü yönleri olur. Biz burda bunları tartışacağımıza sert bakış olayını tartışıyoruz. Daha teknik konularda tartışsak olmaz mı?
başka c4 sedan sahibi arkadaş varsa onlar da izlenimlerini yazsınlar. C4 sedan 1.6i fiyatı 34000 e düşmüş bu fiyata bu sınıfta bu kadar fazla donanımı veren başka bir marka yok. Esas merak ettiğim satış sonrası hayalkırıklıkları, yaşanan sorunlar, servis çözümleri nelerdir. Bayraktarlara pek güvenim yoktur. Citroenin hakkını veremiyorlar satışlar yerlerde sürünüyor, servisleri rezalet diye duydum.
Satış rakamları bakımından Citroen.in pek iyi olmadığı doğru ancak servisler kesinlikle rezalet denecek kadar kötü değil. En azından bildiğim bir iki servis için bu ifadeyi kullanmak çok ayıp olur.
Eğer servis dışında çok iyi bir usta tanımıyorsanız ya da güvendiğiniz bir özel servis yoksa yetkili servisten başka bir yere bu araçların sağı solu ellettirilmemelidir.
arkadaşlar gerçekten bu forum sayfası çok gerilerde kalmış. kullanan arkadaşlar lütfen yorumlarını eksik etmesinler. ben bir okur ve araştıran olarak özellikle C4 Sedan'ı şu anki fiyatıylada oldukça merak eder oldum. ne yalan söyliyim pek tutmuyordum ama fiyat-performans olarak bakarsak benim listemde ilk 3'e girdi bile. 3 ay daha sabır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme