Şimdi Ara

Citroen c4 usb aux

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.2008 model hatcback c4 arabam var.Her nedense son zamanlarda cd çalmamaya başladı.ya çalmıyor ya da cd yi dışarı veriyo.sorun cd den de olabilir.Genelde princo marka cd kullanıyodum ve % 95 i sorun yaratıyo.Bende cd belasından kurtulmak için araştırma yaptım.130 liraya aux usb çevirici varmış.gayet te pratik ve kullanışlı.Ancak satıcıyla görüştüm senin citroen de çalışmaz dedi.sebebi ekranın grafik ekran olmayıp digital ekran olmasıymış.bu konuda bilgisi olan arkadaş bilgisini paylaşırsa memnun olurum.

• Arkadaşlar elimde hazır ekran fotoğrafı yok ama daha önce bir arkadaş ekran ışığıyla uğraşıp foto yüklemiş foruma.Benim ekran da bunun aynısı.Linkhttp://forum.donanimhaber.com/m_38549329/tm.htm
  • Umarım anlayan bi arkadaş vardır :( yoksa da c4 sahibi arkadaşlar hangi marka cd lerde problem yaşamıyolar söyleyebilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineer73 -- 18 Aralık 2012; 22:43:52 >
  • Yok mu bi yardim eden:(((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CD okuyucular genelde yazma şeklinden dolayı hata verir. Yazma işlemi yaparken yazma hızını en düşük seviyede tutmak gerekir. Kasislerden geçerken oluşan donma ve atlamaları da çözer. Ben princo, philips farketmez hepsini kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corsa d aux usb sorunu
    5 yıl önce açıldı
    C-elysee aux usb okuma problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.