Şimdi Ara

Focus 2 aux çıkışı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
32.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Focus 2 aux çıkışını buldum ama kablo nasıl temin edebilirim?

• İki ucu da erkek olan kablolar mevcut,tüm elektrik-elektronikcilerde bulabilirsin,fiyatı maksimum 2 lira.
  • saol kanka
  • ha birde unutmadan Aux çıkışı arabada yuvarlak çıkışlı değilmi?
  • Torpidoda olacak kulaklıkların ucu gibi uç olacak
  • Ne işe yarıyor aux çıkışı...
  • AUX harici bir ses kaynağının(mp3-mp4 player,telefon) halihazırdaki ses sistemine verilmesidir. Yani mp3 çalarınızı aracın ses sisteminden dinlebilirsiniz. Önemli olan nokta AUX a direk ses verilmelidir USB üzerinden vs ses sağlanamaz. Genellikle dinlemek istediğiniz cihazın kulaklık girişinden ses alınır.

Sesi verdiğiniz cihazın(mp3-mp4 player,telefon) verdiği ses kalitesini aynen alırsınız. Dikkat edilmesi gereken nokta kabloların sağlam olması sokette temassızlık olmaması.

Alıntıdır.ozzy
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corsa d aux usb sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Honda city aux girişi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Serviste taktırmanın maliyeti ne olur peki biliyor musunuz yani şehirlerarsı yolda hep aynı cd ler sıkıcı olabiliyor ya da anında farklı bir şarkıya geçilemeyebiliyor da o yüzden bayağı faydalı olur kanısındayım...
  • Maaliyet için kesin bilgiyi bi telefon açıp sorsanız daha iyi olur...
    eğer kullanacaksanız faydası olur tabi...bence ilk zamanlar hevesimi gidermek için telefonu bağlıyordum ama artık Track cd yapıyorum..
  • Track CD bende yaptım zevkime göre her türden oluşturdum ancak 12-13 şarkı anca alıyor sürekli aynıları dinlenmiyor bir de aynı tür olunca hepsi insan sıkılınca ikidebir şarkı değiştir olmuyor. Bir tane ipod shuffle ile aux tamamdır zaten küçücük. Sıkıldın mı bas ileri tuşuna rasgele çıksın bir tane. Olmadı gene değiştir. Çok rahat yani...
  • yalnızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....öyle pat diye yolda giderken değiştirmek zor olacak..çünki....

torpidonun içinde kalacak ipod'un ozmanda yolda açıp kapatmak gerekir (tek isen tabi arabada) yada torpido hep açık kalacak...

abi birde ghia tanıdıığınız varsa veya tit. deneyin onları performansı beğenirseniz taktırın....derim..cd gibi kaliteli olmaz..seside yüksek tutmanız gerekecek örneğin cd de 3. seviye bile normalde yetiyor..aux de 10 yapacan en az
  • Kabloyu uzun al sende, torpidonu kapat ipod'unu vitesin oraya al rahat et...Fakat sürekli şarkı değiştireyim die ipod'a bakarsan kazaya sebebiyet verebilirsin...
  • kabloyu torpido kapalı iken nasıl geçirecem peki?ezilir.
  • Aux girişini niçin torpidoya koyarlarki anlamam.Kulanımı zor.
  • orda uslu uslu kalsın diye...:D :D

aslında bu özellik var mı? - var

Normalde focuslar da farklı opsiyonlar var...KOltuk dayama içinde usb felan filan..ama türkiyede sunulmuyor..o yüzden öyle lüzumsuz bir yerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 20 Temmuz 2009; 13:09:24 >
  • Torpidoya abanırsaz kapanır ama öncelikle torpido kilidine yük biner sonralıkla : ) kablomuz eziliverir,sakıncalı,giriş yeri mantıksız seçilmiş.

Yakubum bende Nero programı var, track cd için kaliteli kayıt yapmanın incelikleri nelerdir? Bir parça çok net iken bir diğerinin kayıt seviyesi düşük ya da sesi tısırtılı oluyor bazen.

İster isen pm den atabilirsin,böylece diğer arkadaşlar kaliteli cd kaydının aslını öğrenmemiş olur
  • yolladım yolladım.
  • Sıkışsın ölecek hali yokya
  • Arkadaşlar benim aracım focus titanyum.
    Aux girişine mp3 playerimi bağladım ancak; mp3 playeri açtığımda sadece aracın sağ kolonlarından ses geliyor;
    Sol taraftaki kolonlardan (hoparlör) ses geliyor mp3 playerdan ve aracın kendi müzik sisteminden kontrol ettim ayarlarda mı
    bi problem var diye (sağ sol hoparlör vs) herhangi bir problem yok centre (merkez) ayarında hepsi. mp3 playeri kulaklıkla dinledimde
    de iki kulaklığa da ses geliyor. anlamadım valla!

başka deneyip te böle bir durumla karşılaşan var mı yoksa benim aracın bağlantısında mı bi problem var?
  • Kullandığınız kablo mono olabilir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.