Şimdi Ara

Focus 2 aux çıkışı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
32.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mahoni_20

Kullandığınız kablo mono olabilir.

teşekkürler cevap için mahoni
    geçen hafta kabloyu kontrol ettim dedin gibi kablo monoymuş-bir yerinde kopuk vardı sanırım-
    şu anda stereo dinleyebiliyorum ancak; usb takılabilseydi çok güzel olurdu. müzik sistemi üzerinden kontrol edebilirdik parçaları..
  • arkadaslar bu aux cıkısı ford focus ghia 2006 larda , aracın neresinde bulunuyor? Muzik sisteminin uzerinde birtane kulaklık cıkısına benziyen bir cıkıs war ama uzerinde aux yazmior? Torpidoya mı koyuyolar ? Yoksa hic yokmu ?
  • bakmadınız mı arabanızın torpidosuna..demişsiniz işte, tam orada
  • Baktım ama ustunde aux cıkısı yazmadıgı icin emin olamadım, tesekkur ederim bende denicem.
  • Merhabalar

vay babağan anağan kemüğüne 1 sene olmuş konu hala duruyo Neyse ark. kabloyu aldım. 2 m fln her yere rahatllıkla yetişebiliyor.Kabloyuda torpido kağaından geçirdim.YÜk olayı felan yok.Sorun olmuyo yani tavsiye ederim.

iyi günler.
  • Ya arkadaslar bu kablonun fiyatı nekadar? bugun media marketten sordum bana 22 tl dedi , elektrikcilerde satıolarmı ? stereo kablo die mi sormam lazım yoksa aux bağlantı kablosu mu? media markete aux bağlantı die sorunca adamlar hicbisey anlamadı.
  • iki tarafı erkek aux kablosu alacaksınız..bildiğin kulaklık çıkışı...böyle derseniz anlarlar.. 3.5 mm olması lazım.
  • tesekur ederim.
  • Ben 2 liradan aldım haberin olsun elektronikciden..
  • arkadaş bende fordun orjinal blaukpunt müzik sistemi var piyasada bulunma ihitmali çok zor bişe sesi harika veriyor ama usb girişi yerine aux girişi vermişler torpitodan yapsanıza medya oynatıcısının üzerine usb bizi ne uğraştırıyorsunuz
  • arkadaşlar iki sorum olacak???
    1-bu aux kablosunu alırken ne diyeceğiz satıcıya...aux kablosu mu ver diyeeceğiz..ben adamın birine sordum suratıma bön bön baktı durdu..anlattım saçma sapan bir kablo verdi ben de almadım çıktım...
    2-mp3 player yerine cep telimizi bağlasak olur mu??
    teşekkürler acil cevap!!!
  • bizdede 2009 model focus var.Titanium paket.Torpido da aux bağlantı yeri mi varmış?
    Arabayı alalı nerdeyse 2 sene oldu,haberim yok bu özellikten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baddad -- 9 Ocak 2011; 7:39:35 >
  • AUX kablo için "2 ucu erkek stero jack (3.5 mm)" demeniz yeterli.
    olayı görsel olarak da açıklayalım...

Ayrıca telefon vs bağlamak istiyorsanız bir ucu gene erkek stereo jack (3.5 mm) olmak üzere diğer ucu telefonunuzun kulaklığına uyan jack olması yeterlidir.

Umarım yardımcı olabilmişimdir... Kolay gelsin.. :))

Focus 2 aux çıkışı
  • sn ramertürk çok teşekkürler..olay anlaşıldı açık ve net...!!!teşekkrüler
  • Boşuna torpido ile uğraşıyorsunuz. ben aux girişini dikiz aynasının üstüne uzattım. Kendim bir kutu dizayn ettim, hem usb çıkışları koydum hem aux girişi hem de 12 v DC çıkışı ve aynı zamanda açma kapama düğmesi de ekledim mükemmel oldu. Talep olursa ayrıntıları ve fotoları eklerim.
  •  Focus 2 aux çıkışı

Focus 2 aux çıkışı

Focus 2 aux çıkışı

Focus 2 aux çıkışı

Focus 2 aux çıkışı

Torpidodaki aux girişinden stereo kablo ile, sigorta panosundan direkt 12 volt ve parklardan 12 volt kabloyu dikiz aynasının üstüne hat olarak çektirdim.
    Eski kafa çıkmalı teybin kutusunu dikşz aynasının üstüne çift taraflı bant ile yapıştırdım.
    İçine GPS cihazımın şarj devresini yerleştirdim. Devre çıkışından USB çıkışına kabo lehimledim. Ayrıca kutu içine stereo jak girişi yerleştirdim. Bunun dışında bir de direkt 12 volt çıkış için bir jak daha yerleştirdim. Park çıkışını ilerde karartmalı aynaya gerekir diye kutu içinde bıraktım. Kutunun kenarına power düğmesi ve lambasını yerleştirdim. Kutunun usb ve stereo girişine makaralı kablo soktum (isteğe bağlı). Böylece kablo karmaşasını minimize ettim.

• ARKADAŞLAR 2008 FORD FOCUS 1.6TDİ COLLECTİON ARACIM VAR VE AUX GİRİŞİ BENİM ARACIMDA YOK.
    AMA BEN SORUNU ÇÖZDÜM.
    HERKESE YARDIMCI OLMAK AÇISINDAN BİLGİ VERMEK İSTİYORUM. AUX GİRİŞİ TESİSATI ARAÇTA MEVCUT TEK YAPMANIZ GEREKEN
    ARACIN TORPİDOSUNU AÇMANIZ UYGUN BİR TORNAVİDA İLE 7 ADETVİDAYI AÇIP TORPİDO GÖZÜNÜ ÇIKARMANIZ GEREK.

SÜPRİZZZZZ.!!!!!!!!!!!!!!
    AUX GİRİŞİ ORADA DURUYOR ÜST TARAFTA BANTLANMIŞ SOKET 2 ADET. BİRİ 4 LÜ DİĞERİ 6 LI....
    4 LÜ OLAN AUX GİRİŞİNİZ 6 OLAN SANIRIM TELEFONLA ALAKALI ONU ÇÖZEMEDİM.
    BURDAN SONRASI ELEKTRONİK BİLGİSİ İSTİYOR.
    BİR ELEKTRONİİKÇİYE GİDİP ORADA UYGUN BİR 3.5 MM DİŞİ JACK YAPTIRIP KULLANABİLİRSİNİZ. TABİİİ TEYP ÜZERİNDEN AUX TUŞUNA BASMANIZ GEREKİYOR UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR ARKADAŞLAR.
    FOCUS AUX GİRİŞİ OK.
    LÜTFEN PALAŞALIM ARKADAŞLAR.
  • Böyle güzel oldu

Focus 2 aux çıkışı
  • merhaba arkadaşlar,

focus 2 2010 model, titanium kullanıyorum. AUX girişine iphone bağlayınca şarkı çalarken arka zeminde bir hışırtı geliyor. Kabloda problem yok, iphone'da problem yok.
    AUX girişinde mi problem var acaba?
  • pineke P kullanıcısına yanıt
    Vay be kaç yıllık konum duruyor.Tabi arabayı sattım ama olsun

Hocam kulaklık telefonda takılıyken menude dolaşırkende gelebiliyor o hışırtı sesi.Sanırım kablodaki veya kulaklık çıkışındaki elektrik vs gibi birşeyle alakalı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.