Şimdi Ara

Focus 2 aux çıkışı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
32.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bugün aynı kabloyu Galaksi S3 ile denedim. Hışırtı sesi yok denecek kadar az. Iphone 4S'te aynı kablo ile bayağı hışırtı var. Ne diyeceğiz bu durum için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pineke

Merhaba,
    Bugün aynı kabloyu Galaksi S3 ile denedim. Hışırtı sesi yok denecek kadar az. Iphone 4S'te aynı kablo ile bayağı hışırtı var. Ne diyeceğiz bu durum için?

ben s3 le denemistim.Fark ettigim sry bazi yazilimlar da hisirti var bazisinda yok.Yazilima bagli olabilir o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesela iphone 5 ile de ses yok. sony mp3 player ile vardı vs vs
  • Selam ben aux soketini buldum ama oraya göre ne almam gerekiyor biri açıklarmı lütfen. KAbloları kesip mi bağlayacam yoksa özel soket varmı bugun gezdim biraz pek anlamadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JUSTALP

Selam ben aux soketini buldum ama oraya göre ne almam gerekiyor biri açıklarmı lütfen. KAbloları kesip mi bağlayacam yoksa özel soket varmı bugun gezdim biraz pek anlamadılar.

3.5 mm iki tarafı erkek jack alacaksınız yani bundan.Altın uc almaya çalışın.

Focus 2 aux çıkışı
  • uA_Y_C_A U kullanıcısına yanıt
    Patron sorum o değildi bunları biliyorum derdim torpidodan 4lü dişi soket var üstünde 3 kablo bağlı, buna göre özel bir soket ve dişi jak mı var yoksa kendimiz mi uyduruyoruz diye sordum. kendimiz uyduracaz anladığım kadarıyla. Dişi bir jak bulursam işi halledecem. Yapınca fotosunu koyarım.
  • 2008 focusum var collection aux için torpido kapağındaki hangi civataları sökmeliyim resimli koyan olurmu acaba şu vidalar sökülmeli ve şu kablolara bağlantı yapılmalı gibi teşekkür ederim.
  • merhabalar.konu biraz eskimiş gibi ama güncel kalabilecek bir konu aslında.
    Benim sorum şu olacak:2009 ford focus titanyumlarda aux girişi var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdrrr

merhabalar.konu biraz eskimiş gibi ama güncel kalabilecek bir konu aslında.

var hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

quote:

Orijinalden alıntı: srdrrr

merhabalar.konu biraz eskimiş gibi ama güncel kalabilecek bir konu aslında.

var hocam.

bu arada sormayı unuttum da müzik çaları mp3 cd leri okuyabiliyor mu ?teşekkür ederim.
  • srdrrr kullanıcısına yanıt
    Titaniumlarda sony ses sitemi mevcut ve okuyabiliyor mp3 leri.Ayrica aux cikisi da torpido gozunde.
    Rica ederim
    .

• hala burada birileri varmı bilmiyorm ama. 2008 model focus aldım. teyp te aux yazıyor ama nerede oldğnu bulamadım. malesef torpito içindede yok. bi yardımcı olurmsunuz ?
  • 2007 focus için usb çalıştırmanın yokunu bulan var mı?
  • Bu kablo iş görür mü?

Focus 2 aux çıkışı

• Focus 2 trend modelinde radyoda aux özelliği olmasına rağmen araçta giriş jackı bulunmamakta bunu herhangi bir oto-elektrikçide yaptırabilir miyim? ve tahmini ne kadar tutar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: udolu1905

Focus 2 trend modelinde radyoda aux özelliği olmasına rağmen araçta giriş jackı bulunmamakta bunu herhangi bir oto-elektrikçide yaptırabilir miyim? ve tahmini ne kadar tutar?

Torpido gözünü açınca üst tarafında görmen lazım.
    Orada oluyor bizim araçlarda.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.