Merhaba arkadaşlar yeni konu açıp kirlilik yapmamak istedim ancak böyle olunca da her C5 konusunun altına mesaj atmaya çalışır oldum o da kirlilik
Ben şu sıralar eski kasa Citroen C5 arıyorum her bi yerde. Girip çıkmadığım site yok. İki-üç tanesi için inceleme bile yaptım ancak motor performansında ciddi düşüşler vardı araçların. Acaba 1.6 motor bu arabayı kaldırcam derken çok mu yıpranıyor dersiniz. Bir tane araçta ekspertiz sonuçlarına göre araç 105bin km olmasına rağmen %30 tekere iletilen güç kaybı ve buna paralel olarak %20 motor güç kaybı çıktı. Başka bir araçta ise 125binde aynı sorunla gene karşılaştım. Bana mı öyle denk gelmiş yoksa öyle mi?
Ben bu aracın tasarımını donanımını falan seviyorum acayip. Aradığım her şeyi uygun fiyata bulabildiğim tek araç. Acaba elinde temiz olup da satmak isteyen var mıdır tanıdığınız falan. Ben Denizli'de yaşıyorum yakın illerden gelecek haberleri bekliyorum.
başka araçlar da olur 30.000 TL civarı param var. en fazla 1.6 dizel motor 150bin km'yi aşmamış, motoru kaportası sağlam (önemsiz yerlerdeki boya ve çizik çok önemli değil), esp abs asr sis farı ve +6 hava yastığı olan güvenlikli bir araç aradığım araç. Denizli'de yaşıyorum civar yakın illerden de olur. Aracınız çok güzelse daha uzak iller bile olur.