|
Citroen C5 Aircross Hybrid, özel ë-Series donanımıyla Kasım’da Türkiye’de
-
-
Önce şu makyajı geriye çevirsinler arabayı leş ettiler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
0.4 kw saat batarya koymuşlar!
egea bile 0.8 yazıyor. chr 1.3kwh. c5a çeyreği kadar neredeyse. bi de övünmüşler bataryayı koltuğun altına koyduk bagajı küçültmüyor diye. cep telefonu bataryası kadarsa zaten arabada kapı içine, koltuk altına, tavan içine, abc sütunu içine de koyabilirsiniz cücük kadar şeyi.
-
Hibrit sistem güven vermiyor nedense
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
şu koca araçlara 1.2 nedir şaka gibi. bide bu motorları öven bir millet olduk tam komedi. Adamların elinde 1.6 hybrid varken bize 1.2 leri layık görüyor ve alıyoruz.
-
1.2 motorda zincire geçmişler, %40 parça yenilemiş ve beygiri arttırmışlar, aslında ciddi gelişmeler. Çift kavrama ile yakıt da düşer, tepkiler iyileşir. Bi şans vermek lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tasarım göreceli lafı ne kadar da doğruymuş :) ben de makyajdan sonra daha çok beğenir oldum hele şu laciverte yakın rengi ve siyah jantı ile.
İç tasarımı ekranı dikmeleri ile geriye gitti bence de ama dışı da tam tersi
Daha komplike, daha pahalı bir sistem. Arızaya daha meyilli, kullanıcıyı servise bağlayan. Amaç ne? Şehir içi emisyonu biraz düşürmek. Şehir dışı bir artısı olacağını sanmıyorum. Getireceği ağırlık olumsuz etki bile edebilir.
Ya tam hibrit yap, düzgün ekonomi sağlasın ya da hiç yapma. Sen az vergi öde diye ben neden sıkıntı çekeyim?
Dışarıda ön tarafta far tasarımının özellikle çok kötü olduğunu düşünüyorum kalite algısı da geriledi daciaya benzedi
Kesinlikle ya, güzelim araç Dacia oldu İlla yeni CXperience’e göre yenileyeceksen nerede muhteşem C5X, nerede bu…
Test eden bir arkadaş da “bunda süspansiyonlar da eskisi kadar konforlu gelmedi bana” dedi. Belki psikolojiktir, o da makyajı beğenmemişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 17 Eylül 2023; 10:39:22 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence gayet çirkin bir araç . Makyajdan önce de çirkindi. Bu araçta hiç SUV havası yok zaten.
içi güzel
-
Şu an sarı siteden inanılmaz yeni kasa dizel modeli dönüyor. Ellerinde patladı araçlar satamıyorlar. Hele bu hibrid gelince ne olacak bakalım!
Normalde piyasası çok yüksekti al satçı hucümuna uğradı. Kazanan bayiler oldu. Ekranlı falan bir de ekstra ücret aldılar :)
-
Şu yarı hibt teknolojisi gerçekten çok hoşuma gidiyor
3008’de de aynı durum var, bayilerde liste fiyatından iskontolar başlayınca al-satçıların elinde kaldı arabalar. Aylardır aynı araçlar ilanda duruyor.
Normlara uymak için emisyon değeri düşsün diye yapılan tırt hibritlerden biri daha .
Aracın kalkışlarında ve kısa mesafede elektrik modunda gitmesi güzel.Psa neden 1,2 155 hp motor üzerinde bu düzenlemeyi yapmadı anlamadım.160 hp ile her aracında kullanabileceği bir motor olurdu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Önce şu makyajı geriye çevirsinler arabayı leş ettiler
|
0.4 kw saat batarya koymuşlar! egea bile 0.8 yazıyor. chr 1.3kwh. c5a çeyreği kadar neredeyse. bi de övünmüşler bataryayı koltuğun altına koyduk bagajı küçültmüyor diye. cep telefonu bataryası kadarsa zaten arabada kapı içine, koltuk altına, tavan içine, abc sütunu içine de koyabilirsiniz cücük kadar şeyi. |
Tasarım göreceli lafı ne kadar da doğruymuş :) ben de makyajdan sonra daha çok beğenir oldum hele şu laciverte yakın rengi ve siyah jantı ile. İç tasarımı ekranı dikmeleri ile geriye gitti bence de ama dışı da tam tersi |
Daha komplike, daha pahalı bir sistem. Arızaya daha meyilli, kullanıcıyı servise bağlayan. Amaç ne? Şehir içi emisyonu biraz düşürmek. Şehir dışı bir artısı olacağını sanmıyorum. Getireceği ağırlık olumsuz etki bile edebilir.
Ya tam hibrit yap, düzgün ekonomi sağlasın ya da hiç yapma. Sen az vergi öde diye ben neden sıkıntı çekeyim? |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X