Şimdi Ara

Citroen c5 aircross mu Peugeot 3008 mi (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
313
Cevap
5
Favori
109.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Ben de aracı test ettim. Anlatacaklarım göreceli olduğunu belirtmek isterim kimseyi yanlış yönlendirmek istemem. Bilirsiniz ki herkesin beklentileri farklı. Ben ne bekliyordum. Geniş, konforlu, güvenli, uzun yıllar dayanacak, biraz performans, ekonomi, iyi frenler, geniş bagaj, donanım, uygun fiyat, tabiki ikinci el değerini koruması vb. Beni en çok süspansiyonları etkiledi. Gerçekten çok iyi diyebilirim. Bozuk yollarda, çukurda çok iyi yani çok konforlu olmuş. İkinci olarak yüksekliği çok iyi ayarlanmış. Büyük bir araçta gittiğiniz hissini veriyor. Uzun lafın kısası arabayı genel olarak çok beğendim. Araçta bence acaba denilecek kısımlar 1. Frenler zayıf geldi abs çok çabuk devreye giriyor. 2. Ani direksiyon kırmalarında araba garip bir şekilde yatıp tedirgin ediyor sonra esp toparlıyor. 3. Yakıt olarak biraz fazla yakacağını düşünüyorum. Tabiki hacmine göre normal olabilir. 4. Alır mıyım konusunda beni en çok zorlayan şey 240k verdikten sonra arabanın değer kaybı ve 2.el durumu ne olur sorusu. 3008 gibi olursa kesinlikle alınır bir araba. 5. Araç içi kullanılan malzemeler 3008 in gerisinde.
    Alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. Güle güle kullanın güzel bir araç aldınız. İyi akşamlar.

Unutmadan ekleyeyim turbo benzinliden geçecekler için performans eksikliğini hissediyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitisvinifera68 -- 29 Ağustos 2019; 21:48:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün kafamdaki bazı soru işaretlerini gidermek için şehir dışında olmama rağmen Sakarya citroen bayine gittim, eşimle beraber test sürüşü yaptık. Bu aracın uzak ara en büyük artısı suspansiyonu. Gözünüz kapalı binseniz kendinizi premium bir araçta hissedersiniz. Koltuklardaki ozel yumuşak doku, konforu cok guzel destekliyor. Estetik dizayn gibi goreceli konuları geçiyorum, somut eksiler bana gore
    1. Motor sesi cok alıyor.
    2. Dashboard üstü sert plastik! koltuklara o kadar para harca, git sonra üst tarafı Doblo yap.
    3. Arac onden dar gözüküyor,profilden de suv hissiyatı vermiyor. Biraz yumurta gibi.
    4. yolcu koltuğu elektrikli değil, shine donanımda hafızalı koltuk yok
    5.cam tavan tamamen açılmıyor, cam tavan altındaki perde sanki tül gibi, hic koymasalar daha iyi. Yazın soba gibi olacak.

Ayrıca gri renk sipariş vermeme rağmen bu gidişte beyaz rengin daha heybetli gözüktüğünü farkettik. O yuzden siparisi iptal edip beyaza cevirme talebinde bulundum.
    Pazartesi son olarak ds7 yi eşimle tekrar test edip nihai kararımızı vereceğiz.
    Son olarak grip control 18inc konusunu satış gorevlisine sorduğumda önce bir güldü,sonra genel mudurlukten bize bir mail geldi, bu konuda bir müşteri internette şikayet etmiş acaba siz misiniz dedi :) tek ben değilim dedim. citroenden forumu takip eden birileri olabilir 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Mesutist M kullanıcısına yanıt
    Yolcu koltuğu shine donanımda elektrikli değil kısmını anlayamadım. Benim gördüğüm kadarı ile elektrikli ama hafıza olmaması önemli bir eksik olmuş en üst donanım için. Gerçi Nappa idi sanırım deri özel koltuk opsiyonu o şekilde hafıza geliyor ama 20 bin ek para ile
  • dentist24 D kullanıcısına yanıt
    Yok hocam 2 araç vardı shine ikisi de ön yolcu koltuk elektrikli değildi. Bence cok kritik değil ama hafıza cok kullandığımız bir ozellikti eşimle. 20 bin fark nappa icin ucuk bir fark, alan kim olacak bakalım

• Mesutist M kullanıcısına yanıt
    Citroen c5 aircross mu Peugeot 3008 mi
    Citroen sitesinde böyle geçiyor.
    Ben de aynısı söylüyorum, sürücü elektrikli fakat yolcu değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mesutist

Ben de aynısı söylüyorum, sürücü elektrikli fakat yolcu değil.
    Ben sadece şoför kısmına odaklanmışım özür , yolcu koltuğu yazarken bile şoför koltuğunu düşünerek yazıyorum.
  • Benim favorilere eklediğim 3008 ler kısa sürede gidiyor.

• Arkadaş 4 aydır satmıyor, aracı hatasız 30 binde fiyatı da emsalleri ile aynı
    Bıktım ilan parası vermekten diyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Multistrada

Arkadaş 4 aydır satmıyor, aracı hatasız 30 binde fiyatı da emsalleri ile aynı
    Bıktım ilan parası vermekten diyordu
    İlan linki verebilir misiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

İlan linki verebilir misiniz

Alıntıları Göster
    Son ilan süresi dolduktan sonra ilanı yenilememiş

• DS7 daha önce incelememiştim. Gördüğüm kadarı ile Citroen ile kıyas götürmeyecek kadar kaliteli ve üst seviye bir araç

• Bugün öğrendiğim önemli bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim. 19 jant lar da taban genişlik ölçüleri değişiyor.

Yani;

Standart gelenlerde 235 - 55- R18
    19 jant isterseniz
    205-55-R19

Kısaca 19 inç jant konforsuz olur diye düşünen arkadaşlar için; yanak kalınlığı aynı olduğu için konfordan ödün vermiş olmazsınız. Ancak taban genişliği düşeceği için yol tutuşu olumsuz etkilenecektir. Bir de lastik daha büyük olacak tabi ki.

Bu biraz tercihe kalıyor gibi. Garip bir durum oluştu. Ne karar verirseniz verin birşeylerden feragat ediyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengoCenk -- 4 Eylül 2019; 16:56:51 >
  • 19 jant beğenilmemiş ve kapora verenlerden almayanlar olmuş sanırım. Grip kontrol 19 jant meselesi başlı başına bir sorun zaten. Bu sorun haricinde güzel araba bence.
    Grip kontrol ve 19 jant ile igili benim bildiğim kadarıyla kesin cevap verildi. Hatta satış danışmanı bana Citroen Turkiye den gelen maili gösterdi. Kesinlikle ikisi alınabiliyor. Sorunsuz kullanılıyor. Tersi durum olsaydı şu ana kadar zaten ortalık çalkalanırdı.

Benim duyumlarıma göre otoyol destek paketi sadece 19 inc janlar ile birlikte geldiği için sorun çıkmış. Otoyol destek paketini 18 inç standartlar ile alınamıyor gibi bir şey duydum. Ama tabi bunlar duyumlardan ibaret. Birkaç güne araçlar teslim edilmeye başladığında daha fazla netleşir diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CengoCenk

Grip kontrol ve 19 jant ile igili benim bildiğim kadarıyla kesin cevap verildi. Hatta satış danışmanı bana Citroen Turkiye den gelen maili gösterdi. Kesinlikle ikisi alınabiliyor. Sorunsuz kullanılıyor. Tersi durum olsaydı şu ana kadar zaten ortalık çalkalanırdı.

Benim duyumlarıma göre otoyol destek paketi sadece 19 inc janlar ile birlikte geldiği için sorun çıkmış. Otoyol destek paketini 18 inç standartlar ile alınamıyor gibi bir şey duydum. Ama tabi bunlar duyumlardan ibaret. Birkaç güne araçlar teslim edilmeye başladığında daha fazla netleşir diye tahmin ediyorum.
    Grip kontrol çalışma sistemini araştırırsanız...
    ''Grip Control özel lastiklerle çalışır. M+S (Mud & Snow : çamur& kar) ve bu lastikler özel tasarımlı 18" alaşım jantlara takılır.''
    şeklinde bir yazı var. Bu yazı peugeot sitesinde geçiyor, aynı sistemi kullanıyorlarsa durum bu yok bilmediğimiz başka bir sistem varsa göreceğiz araçlar teslim edilince.

Onlardan biri benim 😁 19inch + otoyol sürüş destek icin kaparo verdim fakat sonradan 18inch için beklemeye karar verdim. 18inch gayet iyi duruyor bence. Aldığım bilgiye gore yarın fiyatlar guncellenecekmis, ayrıca 20sinden yeni parti araçlar gelecekmiş. Yeni araçlar da 2+2 garanti avantajı olmayacakmış. Ben de beklemedeyim. Bakalım zam olacak mi olacaksa ne kadar olacak..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mesutist

Onlardan biri benim 😁 19inch + otoyol sürüş destek icin kaparo verdim fakat sonradan 18inch için beklemeye karar verdim. 18inch gayet iyi duruyor bence. Aldığım bilgiye gore yarın fiyatlar guncellenecekmis, ayrıca 20sinden yeni parti araçlar gelecekmiş. Yeni araçlar da 2+2 garanti avantajı olmayacakmış. Ben de beklemedeyim. Bakalım zam olacak mi olacaksa ne kadar olacak..
    Umarım makul seviyelerde fiyat değişimi olur yoksa alternatiflere kayılır.
  • 3 Eylül'de güncellenecek demişlerdi.
    3008 ile makası kapatırsa 3008 alınır geçilir.
    Aşağıdaki videodaki araçta 19 jant ve grip kontrol var.
    hirudovyoutube
    Citroën C5 Aircross BlueHDi 180 S&S EAT8 Shine (2019) Exterior and Interior
    https://www.youtube.com/watch?v=hUGSB6x1yOI

Aşağıdaki test videosunda da var.
    Autowizjayoutube
    Citroen C5 Aircross PureTech 180 EAT8 TEST POV Drive & Walkaround
    https://www.youtube.com/watch?v=aQBUrKrSVb4

Ancak bir diğer test videosunda yok. Bu noktada opsiyonel olduğu için olabilir diye düşündüm.
    carwowyoutube
    Citroen C5 Aircross SUV 2020 in-depth review | carwow Reviews
    https://www.youtube.com/watch?v=d4ZjKECqZIU

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.