Şimdi Ara

Citroen C5 alınacak (güncel değil, araç alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Otomobilsiz geçen uzunca bir sürenin ardından nihayet aracıma kavuşmak üzereyim.
    Şu ana kadar üzerinde durup incelediğim araçlar,

1– Tiguan White N.
    2– İ 30
    3– C4 –Ds4
    4– Megane gt line dci 130 (makyajlı kasa)

Daha sonra O araçlarda değer kaybının yüksek olacağından ve yıl sonunda çok cazip araçların satışa sunulacağından dolayı,

1– 3 serisi bmw 1600 motorlu
    2– golf 7
    3– mercedes a serisi dci 130 ...gibi

geçici olarak ikinci el d sınıfı temiz az km'de araç almaya karar verdim.
    2010 model 50000 km C5 hdi sx manuel beyaz buldum, 45000tl fiyat verildi araçta sürtünmeden dolayı iki parça boya var. Çamurluk ve kapı.
    Beni aksine ikna etmezseniz yarın ekspertiz'den sonra aracı alacağım.
    Özellikle aracı yada piyasayı bilen arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa memnun olurum.
    Şimdiden herkese teş. ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzey07 -- 16 Haziran 2012; 15:09:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• araç kaliteli bir araba. fiyatı da iyi. bence sorunu yoksa alınabilir.
  • Merhaba, mademki geçici alınacak, c5 yerine, c sınıfı, zarar ettirmeyen ve çabuk satılan bişey bakın derim

• Geçici alınacaksa,zarar etmemek ve hemen satılabilmesi için için Hitler motorlu Golf veya Passat alabilirsiniz.
  • uzun bineceksen bile citroeni kaç senedir kullanırız. masraf çıkartır öyle diyim. ha kısa vadede olmaya bilir o ayrı.
  • Piyasası iyi olduğu için VW düşündüm fakat 1-2 yaşında az km yapmış olanlar neredeyse sıfır fiyatına satılıyor. Hatta gidip sıfır almak istedim ama Antalya Başaran bayisindeki personelin snob tavırları (sanki araçların tasarımını bizzat kendileri yapmışlar) yüzünden şimdilik VW yi eledim. İlerde tekrar gündeme gelirse başka bir ilden alırım.
    C sınıfı belki daha kolay satılabilir olsa da, düşündüğüm aracın fiyatı piyasaya göre uygun sanki. En azından D sınıf konforu ve ortalama 5 lt dizel tüketimi cezbediyor.
    Sizce satacağım zaman sıkıntı yaşar mıyım? 2-3 bin zarar çok önemli değil.
  • Fiyat olarak iyi araç olarak zaten konforlu,yakıt olarak ideal,tasarım olarakda güzel bir araç tabi şahsi fikrim yani araçda her hangi bir sıkıntı yoksa uzun süre sorunsuz binersiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haklısınız, hayal kırıklığı yaşatmazsa belki de daha uzun süre binebilirim. Bir önceki aracim V8 Grand Cherokee... dolayısıyla artık az tüketen bir araç çok keyif verecek.
    Baskı balata, Volan problemleri sadece ilk döneme mahsus muydu yoksa güncel üretimlerde de devam ediyor mu?
    Fikirlerini esirgemeyen herkese teş. ederim bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzey07 -- 3 Haziran 2012; 20:55:03 >
  • up
  • Bugün almaya gittim, sanırım 1 saat farkla kaçırdım :((
    Sil baştan, alternatif arayacağız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzey07 -- 16 Haziran 2012; 15:07:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.