Şimdi Ara

citroen cyclone (wince) navigasyon igo9 yükleme -ANKARA-

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar. 2011 c4 confort plus mcp aracıma, navigasyon ile ilgili forumlardan edindiğim bilgiyle cyclone marka cihazıma (wince) igo9 yükledim. yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve şu anda 2014.03 (26.06.2014) haritaya güncelledim. sorunsuz çalışıyor.

Başka marka/model wince işletim sistemli cihazları denemedim. denemek isteyen olursa sorumluluk cihaz sahibinin olması kaydı ile deneyebiliriz.

citroen cyclone (wince) navigasyon igo9 yükleme -ANKARA- citroen cyclone (wince) navigasyon igo9 yükleme -ANKARA- citroen cyclone (wince) navigasyon igo9 yükleme -ANKARA- citroen cyclone (wince) navigasyon igo9 yükleme -ANKARA-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sckarinca -- 27 Mayıs 2015; 11:01:45 >

• SD kartı çıkartıp gönderene ben ücretsiz yüklerim. Gidiş-geliş kargo parası ödersiniz sadece.
    Kartı nasıl çıkartacağını bilmeyenlere bunu da anlatırım.

Burası paylaşım bölümü, alım-satım forumlarının yeri var zaten.
  • valla ben İstanbul Anadolu dayım. don t panic yüklü navi bir halta yaramıyor. sd kartı çıkartmak istedim olmadı. nasıl yapıcaz?
    not:araç ds4...
  • m.k.o. kullanıcısına yanıt
    hocam, doğru söylüyorsun. ben netten baya bir araştırıp yaptığım için ücret istedim. araştırmak isteyen kendi de yapar. konu araç navi olunca buraya açtım. editörler yer değişikliği söylerse orada açabilirim.
  • baxu B kullanıcısına yanıt
    Cihaz Cyclone marka ise resimde ekranın hemen üzerindeki ufak delik micro sd kartın girdiği yer. Normalde göremezsiniz ama üstteki üfleme ızgaralarını yukarı doğru esneterek ulaşabilirsiniz. Telefonlarda falan olduğu gibi yaylıdır, bastırınca dışarı doğru çıkar. Cımbızla falan daha rahat çıkartırsınız.

Aslında kartı çıkarttıktan sonra PC'ye takıp siz de dosyaları kopyalayabilirsiniz ama çalışan bir link bulmak lazım.
    Sonrasında tek yapmanız gereken kartı geri takıp cihazın ayar menüsünden navigasyon kısayolunu dont panic değil de igo programına yönlendirmek.

citroen cyclone (wince) navigasyon igo9 yükleme -ANKARA-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.k.o. -- 24 Eylül 2014; 18:05:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.