Şimdi Ara

Citroen Distribütör değikliği Hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yılın başında başlayan ve Mart ayının sona kadarki süreçte Citroen Türkiye distribütörü el değiştirmiş.

"Citroën markasının distribütörlüğünü yürütmekte olan Baylas Otomotiv A.Ş.’nin Citroën operasyonları 4 Mart 2019 tarihi itibariyle sona erecek. Aynı tarihten itibaren Citroën markasının satış, pazarlama ve satış sonrası hizmetleri Groupe PSA Türkiye tarafından yürütülecek."

https://www.sozcu.com.tr/2019/otomotiv/citroenin-turkiye-distributoru-degisiyor-3309317/

https://www.haberturk.com/citroen-in-turkiye-distributoru-degisti-2305321-ekonomi

Buraya kadar pek bir sorun yok alan memnun satan memnun ama ben ilk kez böyle bir değişikliğe denk geldim.
    2011 Model bir Berlingom vardı yetkili servis dışında bir yere götürmezken yıllar önce Bostancıoğlu otomotiv artık yetkili servislikten çıkınca vb bir sürü sorunlar çıkınca aracımın bakımlarını dışarıda bildik ustalarıma yaptırmaya başladım.
    araç geldi 120 bine baskı balata bir triger vakti yaklaşıyor öncede yaptırmak isterken birden aşağıdaki linkteki rakamları gördüm ve hepsini topluca yaptırayım dedim. Ayrıca yakın bir tarihte sayfadan kaldırdıkları 485 TL kdv dahil yıllık bakım bedeli vardı. Dedim oh mis gibi neredeyse dışarıdaki fiyatların %20-30 fazlasına yetkili serviste tekra bakım yaptıracağız. Ama o iş öyle olmadı.

Citroen Distribütör değikliği Hk

Şubat ayında yaptığım birden fazla servis görüşmesinde önce internet sitesindeki rakamlar geçerli değil sonra firma değişti müşteri hizmetleri ile görüşünler başladı.
    Yaklaşım iki üç gün boşluk oldukça kovaladım müşteri temsilcisi arkadaşlar fiyatları servis verir gibi bir saçmalığa kadar sürükledi olayı ve ........ ....... dedim bıraktım uğraşmayı.
    Bir yandan da arabayı her çalıştırdığımda bakım zamanı yaklaşıyor gün sayıyor görüyorum aklıma geliyor. Geçen hafta yine bir baktım halen Web sayfasında bu gün göreceğiniz gibi kampanya devam ediyor.
    Tekrar iki Anadolu yakası servisi ile görüştüm sadece parça fiyatları bile linkteki rakamların üzerinde çıkıyor.
    Müşteri temsilcisi ile tekrar görüştüm biz değil eski sahibi bu kampanyayı yapmış ama nasıl yapmış bilmiyoruz yetkili arkadaşlara ilettim düzeltecekler sayfayı diyor :S
    Şubatta aracın müşterisi vardı ben ise bu rakamları hesaplayıp ön bakımı yapıp üç yıl daha sorunsuz kafadan giderim diye satmadım şimdi iki katı masraf çıkartıyorsunuz dedim yapabileceğimiz bir şey yok diyorlar.
    Şimdi bu gün yine kampanya ilanı aktif sadece yıllık bakımı kaldırmışlar.
    Firmalar el değiştirince bu kadar faiş fark mı olur ?
    Yada firma satılınca websayfası pazarlığa dahil edilmeyip eski sahibinde mi kalıyor nasıl bir saçmalık anlamadım.
    İşin en tuhaf kısmı müşteri memnuniyetidir sizi şu servise yönlendirelim rakamlarda bir şey yapamasak bile 4000'e bunu yapalım ama yıllık bakımı indirimli yapalım gibi bir jest vs bile yok.
    Benim mi beklentim çok anlamadım.
    Demek ki firma el değiştirince gerçekten ortada kalabiliyor tüketici :S

• Debriyaj için fiyat süpermiş.
    Şanzıman yağı nedir?
  • el değiştirme yok siz olayı yanlış anlamışsınız.distribütör firmayı psa kesip attı sonraki operasyonlar aynı avrupadaki gibi psa kendi bünyesinden yönetiyor olacak ki daha yeni olan bir mevzu daha yetkili bayii sistemini entegre edip gözle görülür çeki düzen vereceklerine inanıyorum ben. markanın algısı ve itibarı malesef çok düştü.

yeni c5 in türkiye lansmanı ile beraber rayına oturturlar herşeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vincent54

el değiştirme yok siz olayı yanlış anlamışsınız.distribütör firmayı psa kesip attı sonraki operasyonlar aynı avrupadaki gibi psa kendi bünyesinden yönetiyor olacak ki daha yeni olan bir mevzu daha yetkili bayii sistemini entegre edip gözle görülür çeki düzen vereceklerine inanıyorum ben. markanın algısı ve itibarı malesef çok düştü.

Bana Citroen Türkiye ve yetkili servisteki arkadaşların söylediği el değişikliği idi sizin dediğiniz gibi ise güzel fakat müşteri hizmetlerindeki görüştüğümüz personel kalitesi inanılmaz kötü.
  • Hocam şimdi bu fiyata trigeri değiştiremiyor muyuz?

Ankara'da ATA ve OTOSAY olmak üzere iki yetkili servis var. OTOSAY'da ne 3 yaş üstü %30 ne de triger indirimi gözükmüyor. ATA Citroen ise debriyaj ve trigeri kampanyalar kısmına koymuş.

Umarım PSA Group bu kampanyalara devam eder çünkü periyodik bakım + triger değiştirmem gerek benim de. Yarın ben de ararım ancak sitede halen duruyor olması devam ettiğini gösteriyor gibi. Umarım bir koordinasyon problemi vardır da indirimden faydalanırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vincent54

el değiştirme yok siz olayı yanlış anlamışsınız.distribütör firmayı psa kesip attı sonraki operasyonlar aynı avrupadaki gibi psa kendi bünyesinden yönetiyor olacak ki daha yeni olan bir mevzu daha yetkili bayii sistemini entegre edip gözle görülür çeki düzen vereceklerine inanıyorum ben. markanın algısı ve itibarı malesef çok düştü.

Citroen’in en çok satılan sınıf olan c sınıfında aracı bile yok. D sınıfında türkiye’ye bir geliyor, bir gelmiyor. Yeni c5 lansmanıyla da bişey olmaz, işi çok zor. Tahminim pejo bayilerinde bir köşe ayrılmış eğreti bir marka haline gelecek citroen.
  • Diğerleride değişse keşke. Hep aynı aileler zenginliğe, garanti işlere devam ediyor.
  • benimde uzun zamandır o kampanya dikkatimi çekiyordu meğersem fosmuş demekki.
  • Arkadaşlar link halen aktif ve anadoku yakasi iki avrupa yakasinda iki olmak uzere gorustugum 4 serviste dun oyle bir kampanya yok ocak firma el degistirince (kendileri diyor). Bu kampanyada bitt zaten cok surmedi diyorlar.
    Halen sayfada ne isi var anlamadim ama bir arkadasim tuketici hakem heyetine bas urma hakkin var dedi. Vaktit yaratabilirsem birde o yolu deneyecegim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.