Şimdi Ara

Citroen Ds4 1.6 e-hdi Dsport ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakın bir tanıdık için 60 bine kadar dizel otomatik şanzımanlı bir araç arıyoruz. Aklımızda ds4 var.Ds4 hem görünüş, konfor ve yakıt konusunda gayet iyi bir araca benziyor.Biraz araştırma yaptık hiç bir şikayete felan denk gelmedık.Bu devirde yakıt konusu biraz sorunlu oldugu için bu araç yakıt konusundada gayet iyi oldugunu duyduk.En yakın zamanda gidip test edecegiz.Bu aracı aranızda kullananlar varmı veya yakınlarınızdan.Görüşlerinizi bildirmeniz dileğiyle......

• Eniştem sıfır olarak aldı 2012 model.Hem yolcu hem şoför olarak aracı deneyip, inceledim.Tasarım, sürüş pozisyonu, donanım ve ekonomik motor artıları.Deri ısıtmalı, masajlı vs koltuklar rahat ve kaliteli.

Arka camların açılmıyor olması, arka koltukların rahatSIZLIĞI ( gerçekten arka bölüm konforsuz ), şanzıman eksi yönleri.

Genel olarak keyifli bir araç.Aman aman performans olmasa da iyi gidiyor.Daha çok genç arabası izlenimi yaratıyor.Pek aile aracı gibi değil ( eniştem bekar şu sıralar )
  • Sanziman haric guzel bir arac.Vites degisimlerinde yatip yatip kalkiyoruz.Yakit anlaminda ciddi tasarrufludur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Eniştem sıfır olarak aldı 2012 model.Hem yolcu hem şoför olarak aracı deneyip, inceledim.Tasarım, sürüş pozisyonu, donanım ve ekonomik motor artıları.Deri ısıtmalı, masajlı vs koltuklar rahat ve kaliteli.

Arka camların açılmıyor olması, arka koltukların rahatSIZLIĞI ( gerçekten arka bölüm konforsuz ), şanzıman eksi yönleri.

Genel olarak keyifli bir araç.Aman aman performans olmasa da iyi gidiyor.Daha çok genç arabası izlenimi yaratıyor.Pek aile aracı gibi değil ( eniştem bekar şu sıralar )

Şanzıman olarak ne gıbı eksısı var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: persia06

quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Eniştem sıfır olarak aldı 2012 model.Hem yolcu hem şoför olarak aracı deneyip, inceledim.Tasarım, sürüş pozisyonu, donanım ve ekonomik motor artıları.Deri ısıtmalı, masajlı vs koltuklar rahat ve kaliteli.

Şanzıman olarak ne gıbı eksısı var ?

Mcp vites geçişleri konusunda sıkıntılı, sarsıntılı ve keyifsiz bir şanzıman.Ben easytronic kullanıyorum benimkinden bile rahatsızdı.Sürüş keyfinden çalıyor.Ancak aracı almama sebebi değil elbette.Ds4 kaliteli ve ekonomik bir araç.Ekonomisi, sürüş pozisyonu, tasarımı vs bunlar eksi yönlerini unutturuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.