Şimdi Ara

Citroen Ds4 Premium Alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 aylık araştırmalarım sonucu Citroen Ds4 almaya karar verdim, fakat sizlere sormak istediğim sorularım var. Giulietta, Leon, 1.16i, Ceed derken Ds4 aklıma yattı. Aracın tasarımı ve yakıt tüketimi beni araca iten en önemli etkenler. Araçla test sürüşüne çıktığımda herkezin bahsettiği MCP şanzımanın bana çok sorun teşkil etmeyeceğini gördüm, ama kullandığım araç 2014 model ve benim alacağım 2. el 2012 aralık çıkışlı olduğundan, versiyonlar arasında bir sarsıntı, vites geçişi farkı varmıdır? Forumlarda 2012 model araçlara yazılım yüklendiğinden bahsediliyordu.

Ayrıca almayı düşündüğüm araçta Premium paket var ve uzay grisi renkli. 2012 model 29.000 km'deki bu araçta herhangi bir kaza bulunmuyor ve araç sahibi 65.000 tl istiyor. Sizce fiyat nasıl?

Birde ikinci el ds4 araç alırken dikkat edeceğim hususları belirtirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

• Merhaba;
    Öncelikle şimdiden hayırlısı olsun.
    Bende yaklaşık 2,5 ay önce 2012 model ds4 prestij+desing+navigasyon+sedefli beyaz aldım. 85000 km. 59,000 tl. ye.
    Size yardımcı olacaksa fikirlerimi paylaşmak isterim.
    öncelikle DS4 MCP şanzıman araca laf söyleyen arkadaş araçtan anlamıyordur. bende çok büyük ön yargıyla aldım aracımı ama hiç bir şekilde sarsıntı filan yok. vites geçişleri hiçbir şekilde sarsmıyor sadece içiniz bir hoş oluyor o kadar :D (yani bi örnek vermek gerekirse-Audi A4 triptonik vites daha çok sarsıntıyı belli ediyor)
    Yakıt çok güzel full depoyla ş.içi 900 km rahat gidiliyor.
    Senin alacağın araçta premium demişsin benimkinde prestij var. aralarındaki fark; premiumda elektrikli ısıtmalı hafızalı koltuk var. Diğer tümü özellikler aynı.
    Bildiğim kadarıyla gri renkte araba alırken fiyat farkı yok.(Sedefli beyaz ve mercan kırmızıda 1500 tl. farkla alınıyor.)
    Navigasyon büyük ihtimalle vardır ama var mı yok mu belirtmemiş sin.
    Aracın fiyatına gelicek olursak benim aracımla kıyaslama yaptığımda arada km. farkı var ancak 6000 tl. de fazla gibi. Tabi boya farkını da düşünmek lazım
    Dikkat ediceğin husus bagajda el feneri var birde önde bardak var dikkat et eski sahibi almasın. Benimkini almış neresine ne yapıcaksa tövbe tövbe gene aklıma geldi sinirim bozuldu. Adam utanmada ilk yardım çantasını bile almış Allahım Yarabbim...
    Aracı nerede gördün link varmı.?
    Başka merak ettiğin hususlar varsa sor elimden geldiğince yardımcı olurum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 3008 1.2 alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.