Şimdi Ara

CİTROEN DS5? VOLVO S60? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
25.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperdgn06

quote:

Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

Bu DS5`te hibrit 2.0 200 beygirlik motor yok muydu?

Şuan için DS5 2.0 Hybridler ülkemize giriş yapmadı daha

gelirse tam super olacak kanimca
  • İkinci elde S60 ne kadar değer kaybediyor peki. DS5 çok değer kaybeder denmişte..
  • quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

Merak edenler olabilir diye 2 aracın karşılaştırıldığı testi ekliyorum. Genel olarak testi S60 önde bitirmiş. Aradaki 100kg ağırlık farkına rağmen hızlanma olarak S60 daha başarılı olmuş. Ayrıca Citroen'in şu meşhur hiydrobilmemne süspansiyon sistemi opsiyon olarak bile sunulmuyor. Bence üst motor seçeneklerinde sunulmalıydı bu özellik.

CİTROEN DS5? VOLVO S60?

CİTROEN DS5? VOLVO S60?

CİTROEN DS5? VOLVO S60?

CİTROEN DS5? VOLVO S60?

volvo ile citroen karşılaştırılamaz bile.sadece bu modeller için geçerli değil bu.

• S60 bence totalde daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle volvo derim.citröen farnsız ve yaptıkları ortada .tamam şimdi kaliteli güzel gibi gelebilir ama hele aradan bi 3-5 sene geçsin ondan sonra kalite ortaya çıkar.tamam volvo sade beğenilmeyebilir ama ben kendi adıma gösteriş yerine kalite,sağlamlık ve güvenlik derim.aynı seğment araçlar olabilir ama volvo tartışılmaz ,insan sağlığına zarar vermeyecek iç mekan malzemesi bile kullanıyorlar.tamamen isveç te üretiliyor.
  • s60 İsveç değil Belçika'da üretiliyor. İki araç da tamamen farklı kullanıcılara hitap ediyor bence. S60 sağlamlık ve güvenlik özellikleri, sade ve kaliteli iç tasarım, sert spor dış görünüm ve sert sürüş karakteristiği sunarken; ds5 ise sağlamlık konusunda soru işaretlerimin olduğu, kabinde :) her yeri düğme ile donatılmış ve insanın kendini karmaşa içinde bulduğu ama kaliteli bir tasarım, farklı bir dış görünüm (sonraları sıkabilir) ve daha yumuşak sürüş karakteristiği sunan bir araç. Kendim araç alıyor olsam kesinlikle s60'ı tercih ederdim.
  • Ne zaman çıkacak "hele bir 3-5 sene geçsin de" diyecek biri diye, sonunda çıktı, samil422, sizi topluca alkışlıyoruz

Bu arada yeni nesil citroen C5'ler 3-4 senedir piyasada, geçen gördüm birini, sol lastik fırlamış yakalamaya çalışıyordu, 2-3 ay önce de kapıyı kapatırken birinin elinde kalmış kapı. En bombası, bir arkadaşımda var, 100km'den hızlı gitmeye kalkınca tavan uçmuş

Ben ilk sayfada fikrimi söylemiştim bu arada, tekrarlamıyayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENG_civ -- 27 Haziran 2012; 16:58:31 >
  • ben ds5 için konuştum.c5 in yıllardır piyasada olduğunu biliyorum.fransız arabasımı bende uzak olsun.para verip almam.ister fanatik deyin ister ön yargı,yada arabadan anlamayan....
  • İşin ilginç yanı da bu zaten, siz DS5 için konuşuyorsunuz, daha arabayı kullanan yok, firmanın daha önce çıkardığı D segmenti aracı kullananlar ise sizin söylediğinize benzer bir durum içinde değil. Bu durumda her firma gelişim içinde olduğuna göre bu araç C5'in üstüne çıkacaktır. Ben ön sayfada söylediğimi tekrarlayayım ;

"Vergi dilimlerinin yarattığı saçma motor-araç bileşimi DS5 ve 1.6 dizel, bence de o araç 2.0 dizeli hakediyor."
  • Ben bu başlığa daha fazla yazmayı düşünmüyordum ama şu yukarıdaki karşılaştırmayı az önce okudum, dehşet derecede yanlı bir yazı, inanılmaz. DS serisi spor bir model, sert süspansiyonu olmak zorunda, bunu bile eleştirirken dozaj abartı. Arka koltukda DS5'in daha geniş hacim sunduğu bir köşede yazılırken fotoğrafın üstüne yazılanlara bakın ;
    Volvo için ; "Arka koltuklarda sunulan genişlik yeterli tanımını hakediyor"
    DS5 için ; "Cam tavan kasvetli arka koltukları bir nebze de olsa ferahlatıyor"

Yukarıdaki örneği yazının tamamı kadar uzatabilirim, neyse...
    Tamamen objektiflikten uzak ve birbirinin rakibi olmayan araçlar kıyaslanarak ne elde edilmeye çalışılmış, biraz düşündürüyor insanı...
  • Hayırlı olsun ilk Citroen DS 5 ikinci ele düşmüş...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-yeni-ds5-300-km-de-91155412/detay
  • ds4 üm var, eğer ds5 alma imkanım olsaydı, kimseye sormazdım açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: E@gle_1903

quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

Merak edenler olabilir diye 2 aracın karşılaştırıldığı testi ekliyorum. Genel olarak testi S60 önde bitirmiş. Aradaki 100kg ağırlık farkına rağmen hızlanma olarak S60 daha başarılı olmuş. Ayrıca Citroen'in şu meşhur hiydrobilmemne süspansiyon sistemi opsiyon olarak bile sunulmuyor. Bence üst motor seçeneklerinde sunulmalıydı bu özellik.

CİTROEN DS5? VOLVO S60?

CİTROEN DS5? VOLVO S60?

CİTROEN DS5? VOLVO S60?

CİTROEN DS5? VOLVO S60?

volvo ile citroen karşılaştırılamaz bile.sadece bu modeller için geçerli değil bu.

doğru sadece vosvosla karşılaştırılabilir değil mi?

• kesinlikle S60
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

Fakat citroen premium değil nasıl s60 la karşılaştırılabilir ki...

Passat nasıl karşılaştırılıyorsa öyle.

• her muhabbeti passat a çekmek zorunda mısınız

şunu bazıları hazmetsin artık passat sıradan bir araçtır.

vw ise piremmmöööömün yanından geçmez.

piremöööm firma jetta gibi bir araç üretemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

Fakat citroen premium değil nasıl s60 la karşılaştırılabilir ki...

Passat nasıl karşılaştırılıyorsa öyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre5444

Marka değerleri Türkiye'de yakın olmak ile beraber Volvo biraz daha önde

volvo ve citroen gerçekten marka değeri çok yakın :)

ordan sonrasını okumadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.