Şimdi Ara

CİTROEN DS5? VOLVO S60? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
25.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu iki aracin ayni kesime hitap ettiklerini sanmiyorum (dergilerde karsilastirmalar yapilsa da)
    S60 daha oturakli, aile , beyaz yakali rabasi,
    DS5 ise daha sportif gorunumlu.
    Benim tercihim kesinlikle S60 olur.
  • Konuyu açan arkadaş ikinci el demiş.
    Bir yaşında hatasız diye sattıkları Ds4 %20 civarı zarar etmiş.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-bayraktar-otomotiv-istinye-2011-citroen-ds4-1-6-e-hdi-dsport-mcp-90436287/detay
    Ds5 daha çok edecektir.Kötü araba kesinlikle değil fakat bu motoru,bu şanzumanı haketmiyor.Bir heves bir heyecan alınır büyük zararla satılır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vergi dilimlerinin yarattığı saçma motor-araç bileşimi DS5 ve 1.6 dizel, bence de o araç 2.0 dizeli hakediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1193

quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

Merak edenler olabilir diye 2 aracın karşılaştırıldığı testi ekliyorum. Genel olarak testi S60 önde bitirmiş. Aradaki 100kg ağırlık farkına rağmen hızlanma olarak S60 daha başarılı olmuş. Ayrıca Citroen'in şu meşhur hiydrobilmemne süspansiyon sistemi opsiyon olarak bile sunulmuyor. Bence üst motor seçeneklerinde sunulmalıydı bu özellik.

s60 ın motoruna 5 silindir 16v demiş.. yanlış yazmışlar herhalde..

Doğru. Volvo'nun D3 (2000 cc) ve D5 (2400 cc) dizel motorları 4 değil, 5 silindirlidir.

http://www.volvocars.com/tr/all-cars/volvo-s60/details/pages/technical-spec.aspx

• Aslında Volvo 1.6 benzinli ile Citroen 1.6 benzinli karşılaştırmak lazım

Ancak Volvo 1.6 Benzinli 92.000 tl şehir içi 10.1 litre ortalama ise 7.2 litre yakıyor
    Citroen 1.6 Benzinli ise 88.000 tl şehir içi 10.3 liter ortalama ise 7.3 litre yakıyor

Bunlar full dolu hallari Volvo Advance donanım Citrone ise tek donanım üzerine opsiyon

Öbür tarafta Citroen 1.6 dizel opsiyonlarla birlikkte 91.000 gibi oluyor ve şehir içi 4.8 litre ortalama ise 4.4 litre yakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre5444

Marka değerleri Türkiye'de yakın olmak ile beraber Volvo biraz daha önde

volvo ve citroen gerçekten marka değeri çok yakın :)

Hergün yeni birşey öğreniyorum :) volvo ve citroen yakınmış vey bea
  • Ds5 in rakibi 508 dir, s60 olamaz, siklet farkı var
  • s60 derim... güvenliği yeter o araçların sana bi güven veriyor =)
  • forumun en popüler vw severi bile şuan s60 almış

başka söze gerek var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

forumun en popüler vw severi bile şuan s60 almış

başka söze gerek var mı

kimi kastettiniz hocam =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

forumun en popüler vw severi bile şuan s60 almış

başka söze gerek var mı

kimi kastettiniz hocam =)

Onu herkes tanır .
  • ben ilaveten vw cc diyorum.
    eski kasası da süper ötesi hos bence.
  • ds5 bence
  • Selamlar,ben araci cekmekoy bayraktarda sile yolunda test ettim . Izlenimlerim sunlar:

1)sanziman mcp degil diyorlar cunku mcp sanzimanin unu malum,ama ozellikle kalkislarda ve ara hizlanmalarda vites gecisleri cok belirgin ve araba yigiliyor. 2)head up display icin koltuga gomulmeniz gerekiyor benim boyum 1.83 ve displayi goremedim uzerinden baktim sonunda sinir oldum ve kapattim. 3)suspansiyon yumusak ve yol sesi yok yalitim basarili 4)ses sistemi kotu c5 ses sistemi cok daha basarili ozellikle bas neredeyse hic yok arkada sub olmasina ragmen anlasilmaz bir sacmalik ayarlari yaptigim halde kotu. 5)yan gorusler cok gotu ancak aracta kor nokta uyari sistemi var ise cok yariyor bunun icin alinmasi gereken paket 2500 tl cik. 6)kabin ici basik ve klostrofik gelebilir 3 parcali cam sisteminde sadece cam ile arada ki koruma alanini acabiliyorsunuz yani sunroof degil cam acilmiyor. 7)navigasyon,masajli koltuk vb bir takim cin mali eklentiler konmus eser miktarda masaj hissi var ama bu paketlerde3500 tl cik Sonuc olarak bu araci birvtakim surus disi sebeplerden cok severseniz ve 90000 tl uzeri bir paranizda var sa sizin olur.yok satmak falan palavra butun bayilerde arac var kendi payima asla almam ve cevremden hergangi birine de tavsiye etmem. Cok yakin bir arkadasim 2012 c5 dizel otomatik mcpli dinamik pakedi 69000 aldi,araci henuz 9000 km de piril piril bu araci takasa versek ds5 alsak ne verirsiniz dedi bizzat bayraktar ikinci el inceledi ve hatasiz araca siki durun 54000 tl onerdiler buyrun deger kaybina arkadasimi zor sakinlestirdim......baska yorum yok....selamlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

Fakat citroen premium değil nasıl s60 la karşılaştırılabilir ki...

Passat nasıl karşılaştırılıyorsa öyle.
  • Kesinlikle DS5. Bu yorumu Citroen fanatiği olarak yapmıyorum. Ama DS5 gerçekten sıradışı bir araç. Bence S60, DS5 in yanına bile yaklaşamaz. S60 diyenler, bir zahmet gidip DS5 i incelesinler. Test sürüşü yapsınlar. Daha sonra fikirlerinin değişeceğine inanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

Bu DS5`te hibrit 2.0 200 beygirlik motor yok muydu?

Şuan için DS5 2.0 Hybridler ülkemize giriş yapmadı daha
  • ds5 tip olarak s60 tan çok daha iyi,ama iş kaliteye gelince volvo alıp götürür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

Fakat citroen premium değil nasıl s60 la karşılaştırılabilir ki...

Passat nasıl karşılaştırılıyorsa öyle.

Arkadaşım 3 nokta koymuşum oraya.

O mesaj ironi mesajıdır belli birkaç kişiye."evolvo" nickli arkadaş zaten anlamış aramızda yani.Araçları kafalarına göre karşılaştırılamaz ilan edenlere söylüyoruz bunları.Markalarına göre konuşanlara.

Yoksa belli kalitedeki her araç karşılaştırılır zaten görüldüğü gibi karşılaştırılıyorda.
  • Secimim S60 olurdu.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.