|
Citroen modellerinde Ağustos ayına özel fırsatlar
-
-
Bu zamanda sıfır araba almak enayilikten başka bir şey değil hatta ülkede arabada almak enayilik diyebiliriz.
-
2. el piyasasında dönen dolapları ele alınca gayet mantıklı sıfır araç satın almak. İkinci el C segment araç alınacağına sıfır A veya B segment almak zorunda kalınıyor ancak durum böyle maalesef.
-
İkinci eldeki çakallara para yedireceğime 0 araba alırım. Hiç arabaya sahip olmam daha iyi derseniz umarım arabaya vermediğiniz para size hayalinizdeki hayatı yaşatabilir.
-
1aydır c3 almaya çalışıyorum gel al diye arayan yok minnet mi edilmiyor araba mı yok bilemedim neden.... 2 kez arayıp isim yazdırdım,fiyatlar da yerinde saymıyor sonuçta
-
başkan bayiler daha çok yiyor aksesuar adı altında çakıyor fiyatı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Her marka yapmıyor. Yakın zamanda aldım. Aksesuar teklif dahi etmediler. 0 km araçtan daha pahalıya satmaya çalışan adamlardan niye araba alim? Kimse almamalıki böyle bir sektör oluşmamalı.
-
ben de baya bi bayii aradim, c3 shine icin, hic birinde yok ve yakin zamanda da gelmez dediler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: nawresben de baya bi bayii aradim, c3 shine icin, hic birinde yok ve yakin zamanda da gelmez dediler.
Aynen bende baktım geçen bulunmuyor.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İkinci eldeki çakallara para yedireceğime 0 araba alırım. Hiç arabaya sahip olmam daha iyi derseniz umarım arabaya vermediğiniz para size hayalinizdeki hayatı yaşatabilir. |
Bu zamanda sıfır araba almak enayilikten başka bir şey değil hatta ülkede arabada almak enayilik diyebiliriz.
|
2. el piyasasında dönen dolapları ele alınca gayet mantıklı sıfır araç satın almak. İkinci el C segment araç alınacağına sıfır A veya B segment almak zorunda kalınıyor ancak durum böyle maalesef.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X