arkadaşlar kolay gelsin. aile için uygun olması dizel olması, donanımın iyi olması ve fiyatının makul olması sebebiyle citroen picasso 1.6 hdi almayı düşünüyorum. ama tüm arkadaşlar bana yakın fiyatlarda olan toyota verso, opel zafira veya ford c-max benzinli öneriyorlar. picasso kullanan arkadaşlardan deneyimlerini ve önerilini rica ediyorum. lütfen yardım edin.
picasso ya hiç binmedim çok fazla da görmedim açıkçası sokaklarda ama versoyu bende söylicem bana göre verso çok güzel bir araba ama picassoyu çok fazla bilmediğim için bişi söyleyemem. versoya bir kere bindim aşık etti kendini bana ama otomatik vitesi yok diye duydum.
Arkadaşım Picasso, C-Max tarzı araçlardan hiç hoşlanmam özelliklerini de hiç bilmem şöyle bir fikir vereyim.Söylediklerinden anladığım kadarıyla Dizel Picasso diğerlerinin benzinlileriyle aynı fiyat(yanlış mı anladım?)Eğer öyleyse Picasso al yakıttan korkmadan keyifle binersin arabana.Ama yok Picasso bunlardan pahalıysa ve sen çok sık kullanmıyorsan diğerleri arasında seçim yap.Aksesuar da önemli tabi Picasso hem fiyat olarak uygun hem full aksesuar hem dizelse düşünme derim.Sonuçta bu bir Reno değil Citroen, Ford'dan alttakalır yanı yoktur.Bakma sen bizim marka saplantılı milletimize.Seçimin ne olursa olsun şimdiden hayırlı olsun diyelim.
çok yakında kasası komple değişiyor picassonun yanılmıyorsam
su an satılan xsara picasso yakında c4 picasso gelicek ben olsan c4 picaso yu beklerdim gerek iç dizayn gerek dış dizayn olarak çok guzel ama en çok içi guzel :)
citroen picasso yerine renault megane scenic daha cazip bir seçenek olarak göz önünde tutulmalı bence, özellikle renault'nun servis ağının daha yaygın olduğunu ve parça fiyatlarının daha makul olduğu düşünülürse gerek citroen picasso, gerek toyota corolla versodan daha önce tercih edilebilir. 2006 model 1,5 dci modelini kullandım gerek donanım gerek performans bakımından son derece tatmin edici. Ben bu sınıfta bir araç alacak olsam renault'yu tercih ederdim
arac cok ozellikli..ayni zamanda performansi iyi ve de yakit problemi yok..icerisinde gizli bolmelerden tut bagaj bolumunde tekerlekli pazar cantasi bile var..eger aile arabasi istiyorsan sana ilk tavsiye edecegim araba olurdu...
arkadaşlar ilginize teşekürler. 10.000 km/yıl yol yaparım. picasso 40.300 ytl ve dizel. Zafira ve verso benzinli ve 42.000 ytl. c4 picasso diyorsunuz. bende bekleyeceğim ama çok pahalı olacağı kanaatindeyim. mantık picasso diyor ama versonunda görüntüsü gerçekten güzel. ayrıca tatilde olduğum için mesajlarınızı geç okudum özür dilerim. özellikle picasso kullanan arakadış varmı acaba. onunda düşüncelerini ve tecrübelerini öğrenmek isterdim. picasso yerine keşke falanca arabayı alsaydım dediği oluyormu ?
selam bende bitane var2.0litrelik 92ch guzel arac uzun yol icin bire bir tam aile araci yakiti iyi 5.5 litre yakiti120 ile gidersen 175 e kadar basiyo.bu da yeter sanirim daha fazlada basar ama ben denemedim kullanmasi harika gece gorusu guzel.yalniz virajlarda yan kollar viraji sakliyor onun icin virajda dikkat etmelisin.tavsiyem guzel araba al derim
citroen ismi beni ürkütmesi picasso olabilir c-max ghia tdci de güzel araba opel zafira nasıldır acaba ama dizeli olacak otomatik vites olması öncelikli çünkü uzun yolda çay filan içemiyorum manuel olunca
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme