Şimdi Ara

Citröen Saxo alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
25.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9-10 milyarımız var tofaş - renault hariç bir araç bakıyoruz ve 98 modelden yüksek olmasını ıstıyoruz zaten pek model çeşidimiz kalmıyor ilanları araştırırken gözüme çarptı 2000 model citroen saxo gayet temiz bir araç 155 bin km fakat araç dizel eski arabanın dizeline bulaşma diyorlar mekanik pompa oldugu ıcın devamlı sıkıntı açıyormuş bu aracı uzun süre kullanan veya bilen motor ustası tavsıye ediyormusunuz bana?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Citroën Saxo Alınır mı?

Citroën Saxo, 1996-2003 yılları arasında üretilen popüler bir şehir otomobilidir. Uygun fiyatı, düşük işletme maliyetleri ve güvenilirliğiyle bilinir. Ancak, satın almadan önce dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır.

Citroën Saxo 1.4 Alınır mı?

Citroën Saxo 1.4, en yaygın motor seçeneklerinden biridir. 75 beygir gücü ve 120 Nm tork üretir, bu da şehir içi sürüş için yeterlidir. Ancak, otoyolda veya doluyken performansı sınırlı olabilir.

Citroën Saxo 1.4 SX Alınır mı?

Citroën Saxo 1.4 SX, 1.4 motorlu modelin üst düzey versiyonudur. Klima, elektrikli camlar ve alaşım jantlar gibi ek özelliklere sahiptir. Daha konforlu bir sürüş deneyimi sağlar, ancak bunun bir maliyeti vardır.

Citroën Saxo Tutulan Modeli

Citroën Saxo'nun en tutulan modeli, 1998-2000 yılları arasında üretilen VTR'dir. 100 beygir gücü ve 135 Nm tork üretir, bu da onu performans odaklı bir seçenek haline getirir. Ancak, bu model artık nadirdir ve fiyatı yüksek olabilir.

Citroën Saxo 1.4 SX Yorumları

Citroën Saxo 1.4 SX kullanıcı yorumları genellikle olumludur. Sahipler güvenilirliğini, düşük yakıt tüketimini ve şık tasarımını överler. Ancak, bazıları performansının eksikliğinden ve sert süspansiyonundan şikayet eder.

Citroën Saxo 1.5 Dizel Alınır mı?

Citroën Saxo 1.5 Dizel, yakıt ekonomisi arayanlar için bir seçenektir. 68 beygir gücü ve 160 Nm tork üretir, ancak performansı 1.4 benzinli modelden daha düşüktür. Bununla birlikte, şehir içi sürüş için yeterlidir ve uzun yolculuklarda yakıt tasarrufu sağlar.

Sonuç olarak, Citroën Saxo, uygun fiyatlı ve güvenilir bir şehir otomobili arayanlar için iyi bir seçenektir. Ancak, performans beklentilerinizi ve bütçenizi satın almadan önce dikkatlice değerlendirmelisiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • abi saxo çekilecek araba değil

a segmentimi b segmenti mi bilmiyorum ama büyük ihtimal a

içi öyle dar ki 175 boyumla sürücü koltuğuna oturabilmek için koltuğu en arkaya çekiyorum anca
    zaten koltukları arkaya almadan binilmiyo arabaya
    araba 2 kişilik ona göre al yani
  • Hocam dizel saxo alacaksanız eğer normal mazot kullanmayın çünkü araba her türlü yağı yakıyor o yüzden uygunda olur yakıtınız ama o fiyata da o senede o km hiç inandırıcı gelmedi siz en iyisi iyi bir ustaya gösterin motor yaptıracak olursanız 3 bin civarı masrafla bas basa kalabilirsiniz birde hocam kesinlikle on takım amortisörleri kontrol ettirin aracın altına baktırın lifte kaldırın çürük var mı diye bakın benim aklıma gelenler şimdilik bu kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O araba hosuma gidiyo ama sirf isminden dolayi almam. İnsan utanir soylerken

• lpg li r9 al,boşver saksoyu bozulur

• o motor saxoyu çekmiyor diyorlar
  • kaç para saxo ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia sorento alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Mazda Cx3 Alınır Mı?
    7 yıl önce açıldı
    Chevrolet Kalos Alınır mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wehby -- 3 Temmuz 2015; 10:49:32 >
  • forumda ki seviye yerlerde.
  • Valla 1 hafta once ben 2000 1.5d aldim hicde soylelinenler gibi deil ozellikle buraya yazanlar eminim saxo hic binmemistir ici gayet ferah ve rahat disindan kucuk gorundugune bakma arka koltuk 3 normal insan sigiyor rahatlikla :) kronik sorunu yok bu arabanin! 1.5d motoru onnumara cekisi felan cok guzel yokus yukari arabada 5 kisi var 4 vites 90 la cok rahat cikabiliyorsun motor sesi ilk calistiginda yuksek motor isininca benzinli gibi icine ses almiyor araba ben tavsiye ederim parca sorunu yok fiyatida ucuz

• o fiyata broadwayden şaşmayın bence az yakıyor çekişi iyi parçası ucuz arıza yapmaz kolay kolay daha ne olsun o paraya
  • O Motor saxo(yu) çekemez diyolla
  • Kuzenimde 1.6 benzin LPG lisi vardı LPG ye uyumu tam değil o yüzden satmak zorunda kalmıştı dizeli nasıldır nedir bilmem ancak aracın içi gayet yeterliydi motor sıkıntı çıkartmazsa alınır neden alınmasın
  • Bütün forum Saxocu çıktı

• Eski bir saxo kullanıcısı olarak birkaç şey söyleyeyim.
    -Aracın iç hacmi bayağı küçük. Uzun boyluysanız koltuğu arkaya çektiğinizde arkaya oturmak imkansız oluyor.
    -Klimalıysa kliması güzel soğutuyor.
    -1.4 Lpgli kullanıyordum, performans ve yakıt güzel.
    -Araçların %90 ının direksiyon kutusu bozuktur. Saxoda kronik sorundur direksiyon kutusu problemi.
    -Ön takımına baktırın.
    -Süspansiyonları test ettirin.

Aklıma geldikçe ekleme yaparımç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre-45

Eski bir saxo kullanıcısı olarak birkaç şey söyleyeyim.
    -Aracın iç hacmi bayağı küçük. Uzun boyluysanız koltuğu arkaya çektiğinizde arkaya oturmak imkansız oluyor.
    -Araçların %90 ının direksiyon kutusu bozuktur. Saxoda kronik sorundur direksiyon kutusu problemi.
    -Ön takımına baktırın.

Konunun açılması iyi oldu biz de düşünüyorduk. Maliyeti çok mu bu arzanın?

Birde 3 kişik aile kullanıcak birisi benim. 180 boy var göbekte biraz fazla. Daha henüz test edemedim ama sizce küçük mü gelir?

Genel olarak memnun muydunuz?

Edit: şu an kullandığımız araç skoda favorit, bi tık daha geniş sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dik Otur -- 4 Temmuz 2015; 1:11:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

quote:

Orijinalden alıntı: Emre-45

Eski bir saxo kullanıcısı olarak birkaç şey söyleyeyim.
    -Ön takımına baktırın.

Konunun açılması iyi oldu biz de düşünüyorduk. Maliyeti çok mu bu arzanın?

Birde 3 kişik aile kullanıcak birisi benim. 180 boy var göbekte biraz fazla. Daha henüz test edemedim ama sizce küçük mü gelir?

Genel olarak memnun muydunuz?

Edit: şu an kullandığımız araç skoda favorit, bi tık daha geniş sanki.

Skoda Favorit de kullandım. 1993 modeldi. Favorit çok daha geniş. 3 kişi biraz sıkıntı çekebilirsiniz. Direksiyon kutusunun sıfırını bulmak zor. Tamir yaptırmak gerekiyor. Onu da anlayan az. Fakat araç favoritten sonra size çok konforlu gelecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 94 model seat ibiza, 95 model pololara bakin derim, 95 model bir VW 2000 model citroenden kat kat daha iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailweb

94 model seat ibiza, 95 model pololara bakin derim, 95 model bir VW 2000 model citroenden kat kat daha iyidir

Ondan sonra boğaz kelebeği bobin uğraşıp dursunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailweb

94 model seat ibiza, 95 model pololara bakin derim, 95 model bir VW 2000 model citroenden kat kat daha iyidir

Adami resmen uçuruma sürüklüyon :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.