iyi günler arkadaşlar babam araba alacak bende araba hastasıyım seçimi babam bana bıraktı fakat bi şart koştu honda veya toyota olsun elimizde 21 bin lira para var ben çok güzel 2007 model 1.4 elite city buldum babam da beğendi fakat onu pek tatmin etmedi sürekli bahaneler buluyor civic almak için fakat 2005 ve üzeri civic bu fiyatı bulunması çok zor bulduklarım hep kazalı lütfen yardımcı olun babamı civic hastalığından vazgeçirip nasıl city aldırabilirim şimdiden herkese teşekkürler =)
en önemli argümanın (muhtemelen başka yok) yakıt ekonomisi, mecbur ordan yüklencen
quote:
Orijinalden alıntı: hozturan
en önemli argümanın (muhtemelen başka yok) yakıt ekonomisi, mecbur ordan yüklencen
kardeşim sağolasın taktiğin için adam tipini filan beğendi ama tutturmuş bi ikinci eli düşük diye bende bilgim olmadığından bi şey diyemiyorum =)
quote:
Orijinalden alıntı: mulusan
kardeşim sağolasın taktiğin için adam tipini filan beğendi ama tutturmuş bi ikinci eli düşük diye bende bilgim olmadığından bi şey diyemiyorum =)
Alıntıları Göster
daha iyi ya işte! ikinci eli düşükse ucuza alırsın.
quote:
Orijinalden alıntı: hozturan
daha iyi ya işte! ikinci eli düşükse ucuza alırsın.
Alıntıları Göster
eski kasa city kullandım. gerçekten harika yakıt tasarrufu sunuyor. bagaj hacmi hiç bir araçta olmayacak kadar geniş. üstelik arka koltukların altı da boş, ekstra yük koyman için. bunu nasıl sağladıklarını merak edersen; benzin deposu ön koltukların altına konulmuş. bu yüzden ön koltuklar hafif yukarı doğru eğimli. araba bunu farkettirmiyor elbette. anlayacağın honda city tam bir ekonomi ve aile tipi uzun yol aracı.
civic diyecek olursan; kazalı araçlara cüzzamlı gözüyle bakmayın sakın. arabada 2 önemli nokta, yürüyen aksamı ve şasesi. araba takla atmadığı, ortadan büyük bir darbe almadığı sürece neden itici olsun ki? sonuçta kaza yapılan parçalar değiştirilip yerine sağlamları takılmış oluyor. önden ve arkadan kazalı araçları almayı düşünebilirsiniz. yahut hafif boya olan, yan arka kapılara alınmış hafif darbeler sonucu düzeltme yapılmış araçlar düşünüşebilir. sonuçta civic efsanedir.
quote:
Orijinalden alıntı: quentin*
eski kasa city kullandım. gerçekten harika yakıt tasarrufu sunuyor. bagaj hacmi hiç bir araçta olmayacak kadar geniş. üstelik arka koltukların altı da boş, ekstra yük koyman için. bunu nasıl sağladıklarını merak edersen; benzin deposu ön koltukların altına konulmuş. bu yüzden ön koltuklar hafif yukarı doğru eğimli. araba bunu farkettirmiyor elbette. anlayacağın honda city tam bir ekonomi ve aile tipi uzun yol aracı.
civic diyecek olursan; kazalı araçlara cüzzamlı gözüyle bakmayın sakın. arabada 2 önemli nokta, yürüyen aksamı ve şasesi. araba takla atmadığı, ortadan büyük bir darbe almadığı sürece neden itici olsun ki? sonuçta kaza yapılan parçalar değiştirilip yerine sağlamları takılmış oluyor. önden ve arkadan kazalı araçları almayı düşünebilirsiniz. yahut hafif boya olan, yan arka kapılara alınmış hafif darbeler sonucu düzeltme yapılmış araçlar düşünüşebilir. sonuçta civic efsanedir.
Alıntıları Göster
ben olsan city'e yanaşmazdım...
quote:
Orijinalden alıntı: medonk
ben olsan city'e yanaşmazdım...
Alıntıları Göster
Napacaanız City i Aynı Lada Vega ya benziyor ince ve cılız.
Civic 3 yaş küçük olsun o daha karizma duruyor.Şu an için Hayatta almayacağım Honda modeli CİTY.
Napacaanız City i Aynı Lada Vega ya benziyor ince ve cılız.
Civic 3 yaş küçük olsun o daha karizma duruyor.Şu an için Hayatta almayacağım Honda modeli CİTY.
Alıntıları Göster
Cıvıc tercih ederdim ki ettim de..
Bende 2005 Cıvıc otomatik es var, çok memnunum.
quote:
Orijinalden alıntı: cancin965
Cıvıc tercih ederdim ki ettim de..
Bende 2005 Cıvıc otomatik es var, çok memnunum.
Alıntıları Göster
Yeni city belki bişeye benziyor ama eski kasa city çok garip lastikleri olan, civic satılsın diye dizayn edilmiş bir artık madde gibi... Arkadaşım aldı 1.4 city eski kasa... lanet ediyor civic almadığına... 1.4 olduğu için çok yükleniyormuş, yakıt ekonomisi de kalmıyormuş onun dediğine göre... eski kasa civic'ler de güzel... 2005 model beyaz civic bulabilirsin bence elindeki paraya...
quote:
Orijinalden alıntı: a1g0rithm
Yeni city belki bişeye benziyor ama eski kasa city çok garip lastikleri olan, civic satılsın diye dizayn edilmiş bir artık madde gibi... Arkadaşım aldı 1.4 city eski kasa... lanet ediyor civic almadığına... 1.4 olduğu için çok yükleniyormuş, yakıt ekonomisi de kalmıyormuş onun dediğine göre... eski kasa civic'ler de güzel... 2005 model beyaz civic bulabilirsin bence elindeki paraya...
Alıntıları Göster
beyaz olması şartmı
quote:
Orijinalden alıntı: caucass
beyaz olması şartmı
Alıntıları Göster
Kesinlikle civic.gerçi ben City alabildim ancak ama Civic daha iyi tabiki
quote:
Orijinalden alıntı: bakaydın
Kesinlikle civic.gerçi ben City alabildim ancak ama Civic daha iyi tabiki
Alıntıları Göster
kesinlikle city alınacak bir araba değil eski kasası arkadan bakınca gerçektende lada vegaya benziyor çok tipsiz bir araba
eğer vega önce çıktıysa japonlar çalmış demektir japon vegası
quote:
Orijinalden alıntı: A380
kesinlikle city alınacak bir araba değil eski kasası arkadan bakınca gerçektende lada vegaya benziyor çok tipsiz bir araba
eğer vega önce çıktıysa japonlar çalmış demektir japon vegası
Alıntıları Göster
Honda City nin eski kasasının Civicle karşılaştırılıp eleştirilmesi çok saçma. Zamanın da rakipleri Clio (eski) Symbol, Hyundai Era ve Albea idi. Bu araçlar içinde en konforlusu, en genişi, en az yakıt tüketeni, en tiplisi ve en az sorunlusu Honda City idi. Halada öyle.
Ayrıca Lada yla da alakası yok.
Clio Symbol çok mu güzelde binlerce satılıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: sinan_i
Honda City nin eski kasasının Civicle karşılaştırılıp eleştirilmesi çok saçma. Zamanın da rakipleri Clio (eski) Symbol, Hyundai Era ve Albea idi. Bu araçlar içinde en konforlusu, en genişi, en az yakıt tüketeni, en tiplisi ve en az sorunlusu Honda City idi. Halada öyle.
Ayrıca Lada yla da alakası yok.
Clio Symbol çok mu güzelde binlerce satılıyor.
Alıntıları Göster
Kazalı araçlara bence de çok kötü gözle bakılmamalı zira yetkili servis'in elinden geçtiyse eğer zaten tüm parçalar yenileriyle değişiyor yani kazasız araçtan bir farkı kalmıyor...
quote:
Orijinalden alıntı: TiesTorN
Kazalı araçlara bence de çok kötü gözle bakılmamalı zira yetkili servis'in elinden geçtiyse eğer zaten tüm parçalar yenileriyle değişiyor yani kazasız araçtan bir farkı kalmıyor...
Alıntıları Göster
Clio City den daha oturaklı ve karizma duruyor keza lada vega bile.
quote:
Orijinalden alıntı: yeakin
Alıntıları Göster
quote:
eski City ile kıyaslıyosun dimi kardeş?
quote:
quote:
Alıntıları Göster
city niye bu kadar itici geldi anlamadım(eski kasayı demiyorum) bu eski kasa hakikaten honda'ya tasarım olarak çok oturan bi model olmadı bunu showroomlardaki satış temsilcileriyle de konuşabiliyosun . ama yeni kasa bence çok güzel olmuş araba büyümüş en az civic kadar. istanbulda evin otoparkında benim aracın yanına bi tane city park etmişti yukardan baktığımda civic kadar boy ve ene sahip, güzel de bi dizayna sahip olarak görünüyodu.
quote:
quote:
Evet eski CİTY ile kıyasladım.
Yenisi güzel ona laf yok.
quote:
Orijinalden alıntı: yeakin
quote:
quote:
Evet eski CİTY ile kıyasladım.
Yenisi güzel ona laf yok.
Alıntıları Göster
21 bin tl ye 2007 city de alınmaz ama.zaten 2006 yılında trafige çıkmıştır arabanın o zaman ki türk lirası satış degeri 23-24 bin tl idi.yeni kasa city gerçekten çok güzel.
quote:
Orijinalden alıntı: 80honda253
21 bin tl ye 2007 city de alınmaz ama.zaten 2006 yılında trafige çıkmıştır arabanın o zaman ki türk lirası satış degeri 23-24 bin tl idi.yeni kasa city gerçekten çok güzel.