Şimdi Ara

POLO mu yoksa AURİS Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
7.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komedi6 -- 30 Ocak 2024; 14:15:6 >

• Auris tabii ki, karşılaştırılamaz bile bu iki araç.
  • farklı segmentte araçlar auris çoğu kişi b sınıfı sanıyor ama c sınıfı hb
  • Polo.
    Auris kütük gibi araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

Polo.
    Auris kütük gibi araç.

ikisinide binmiş biri olarak malzeme kalitesi konfor açık ara polo önde ama işte sınıfları farklı gerçi fiyatları benzer arkadaş onun için sormuş sanırım
  • aurisin polo dan önde olduğu yanlarda var mesela arka koltuklardaki diz mesafesi ve şaft tünelinin olmaması,dijital klima vb tek tük donanımlar.

ben bekar olduğum için polo daha mantıklı gibi zaten evlenirsem poloyu satar model yükseltirim ileride sedan alırım diye düşünüyorum, zaten ikinci eli iyi bir araç.
  • jasua85 J kullanıcısına yanıt
    Polo'nun yenisini hiç hesaba bile katmadım ben 6c kasayı söyledim, yenisinden bahsediyorsa arkadaş hiç esamesi bile okunmaz aurisin.
    ayrıca yeni polo ise hiç ufak bir araç degil artık eskisi gibi ondna bahsediyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polo mu Clio mu?
    7 yıl önce açıldı
    Jetta mi C4 mu Corolla mi?
    4 yıl önce açıldı
    İ20 mi Clio mu? Aveo mu? Yada?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: komedi6

aurisin polo dan önde olduğu yanlarda var mesela arka koltuklardaki diz mesafesi ve şaft tünelinin olmaması,dijital klima vb tek tük donanımlar.

ben bekar olduğum için polo daha mantıklı gibi zaten evlenirsem poloyu satar model yükseltirim ileride sedan alırım diye düşünüyorum, zaten ikinci eli iyi bir araç.

Zaten seçim yapılmış...
  • Bu kıyas elma ile armutu kıyaslamak gibi olmuş. Ben Auris alırdım fakat siz Polo'da karar kılmışsınız da onay bekliyormuş gibisiniz. Eğer aklınızda o varsa alın gitsin, bir zaman geliyor keşke diyor insan iş işten geçiyor artık.

Bana soracak olursanız ilişkide değil. Leon veya Astra bakabilirsiniz. Eğer konfor odaklı bir tercih olacaksa eski kasa 1 serisi, V40, Giuletta falan da bakılabilir fakat ne derece temizi bulunur tartışılır tabiki.
  • karşılaştırma komedi.diğer seçenekte sandero olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Bu kıyas elma ile armutu kıyaslamak gibi olmuş. Ben Auris alırdım fakat siz Polo'da karar kılmışsınız da onay bekliyormuş gibisiniz. Eğer aklınızda o varsa alın gitsin, bir zaman geliyor keşke diyor insan iş işten geçiyor artık.

Bana soracak olursanız ilişkide değil. Leon veya Astra bakabilirsiniz. Eğer konfor odaklı bir tercih olacaksa eski kasa 1 serisi, V40, Giuletta falan da bakılabilir fakat ne derece temizi bulunur tartışılır tabiki.

kredi çekerek bütçeyi arttırıp bmw 1 serisi de alabilirim istersem, ama şu an bu seçim pahalıya kaçmak olur,

hyundai elantra sıfır dsg geliyor o paralara,

millet 120 bin verip sunrooflu full+full golf alıyor halbuki ben olsam bmw 1 serisi dizellerden alırdım tercih meselesi tabiki..

• aurisi ikinci plana atmamın tek sebebi yol ve rüzgar sesi alması, özellikle bu iki konuda baya şikayet var 130 km hızla otobanda ilerlerken dahi rahatsız edici bir ses var diyorlar sırf bu bile arabayı elemek için mantıklı bir sebep olabilir..
  • quote:

aurisi ikinci plana atmamın tek sebebi yol ve rüzgar sesi alması, özellikle bu iki konuda baya şikayet var 130 km hızla otobanda ilerlerken dahi rahatsız edici bir ses var diyorlar sırf bu bile arabayı elemek için mantıklı bir sebep olabilir..

Sen polo al ki aurisin piyasası yükselmesin .Polo iyidir iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

quote:

aurisi ikinci plana atmamın tek sebebi yol ve rüzgar sesi alması, özellikle bu iki konuda baya şikayet var 130 km hızla otobanda ilerlerken dahi rahatsız edici bir ses var diyorlar sırf bu bile arabayı elemek için mantıklı bir sebep olabilir..

Sen polo al ki aurisin piyasası yükselmesin .Polo iyidir iyi

şimdiye kadar yükselmediğine göre vardır bi sebebi, sen auris al bol devir yap millete bilgi ver,

auris al auris iyidir iyi.

• quote:

130 ile giderken polo kütüphane mi oluyormuş...

Piyasa algısı böyle bişey işte, b sınıfı araç ile c sınıfını karşılaştırıp üstüne bir de b aldırır
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

quote:

130 ile giderken polo kütüphane mi oluyormuş...

Piyasa algısı böyle bişey işte, b sınıfı araç ile c sınıfını karşılaştırıp üstüne bir de b aldırır

önemli olan segment değil ki boyuta baksan aurisi b sanarsın ki çoğu kişi öyle biliyor.

ben segmenti ne yapacağım konfora bakarım,

viraja 140 la girdim mi yan yatmasın yüksek süratlerde ses beni aciz etmesin o kadar isterse e segmenti olsun banane,

ben ihtiyacım olana bakarım, arabayı kötülemiyorum ki kötülemem için kullanmam lazım ben mevcut olan kullanıcı yorumlarından bahsettim mevzu bu.

• komedi6 K kullanıcısına yanıt
    Aurisin boyutları belki biraz küçük olabilir ama aurisi b sınıfı sananlar ehliyeti bile olmayan kişilerdir öyle diyeyim...

O saydığınız özellikler de sınıfla doğru orantılı zaten, c sınıfı bir araç o kriterlerde b sınıfından daha iyidir zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Aurisin boyutları belki biraz küçük olabilir ama aurisi b sınıfı sananlar ehliyeti bile olmayan kişilerdir öyle diyeyim...

O saydığınız özellikler de sınıfla doğru orantılı zaten, c sınıfı bir araç o kriterlerde b sınıfından daha iyidir zaten.

he yani auris polo dan daha konforludur diyorsun yani dağılıp gidelim biz o zaman.
  • komedi6 K kullanıcısına yanıt
    İyi olur
  • Tabiki auris.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.