Şimdi Ara

POLO mu yoksa AURİS Mİ ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
7.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: komedi6

quote:

Orijinalden alıntı: PSN_vs_XBOXLive

Auris dizel almadım, araç bakarken 1.4 dizel ve 90 bg'lik pakette otomatik MMT şanzıman sunulmuyordu, sunulsa da almazdım, bana göre konforlu bir şanzıman değil. Benzinli 1.6 Advance Skypack CVT 2016 kullanıyorum. 132 bg 160 nm tork var, arkadaki süspansiyonların çift salıncaklı oluşu harika bir yol tutuş sağlıyor. 0-100 km/saat değeri 11.1 sn, atmosferik bir motor ve CVT şanzıman için iyi bir değer... Golf almayı düşünmüştük ama malum firmanın her ekstraya biçtiği ücret ve şirket aracımla yaşadığım dsg problemleri beni vag grubu araçlardan uzaklaştırdı.

Polo için derdine çilesine katlanırım diyorsan al derim, ama sorunsuzluk benim için daha önemli dersen Auris öneririm.

lpg varmi aracinizda? yakit tuketimi nasil?

Ben LPG kullanmıyorum, kullananlar gayet memnun, hem tasarruflu hem performanslı, atmosferik VVTi motoru ile LPG'ye en uyumlu araçlardandır Auris...

Benzinle yakıt tüketimi İstanbul için

Aşırı sıkışık, sürekli dur kalk trafikte 11-13 L/100 km

Orta sıkışık , hafif dur kalk trafikte 9-11 L/100 km

Hafif sıkışık, yavaş akan trafikte 7.5 - 9 L /100 km

Şehir içi akan trafikte 6.5 - 7.5 L / 100 km

Uzun yolda 5.5 - 6.5 L / 100 km arasinda yakar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSN_vs_XBOXLive -- 3 Ocak 2018; 23:41:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence polonun aurise göre tek artı yönü piyasa algısı.

Onun dışında karşılaştırılmasına gerek bile yok. Eğer karşılaştırılırsa yaris ile yapılmalı benim düşüncem.
  • Teslerine bakıp öyle karar vermek gerek

• Premium hariç. Araç sınıflamasında C sınıfı B den har zaman daha üstündür hemde her konuda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.