Şimdi Ara

civ-civ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu civcivi nerden alacam? yada almak şartı mı? lvl 24 oldum ama civciv felan çıkmadı yardım pls

• O sanırım warez di

Bura dolar şimdi CivCiv e ban diye
  • warez -?
  • warez den kastım hile gibi bişe ben varez derim öle şeylere yasa dışı
  • civicv mi yasadışı ?

moradonda selith var, human inn hostesin yanında. 25 olmadan git al bence. 25 ten sınra civcivi alamıyosun...
  • Ben bilmiyorum normalde bu oyunu ama ara sıra sizin yazılarınıza bakıyorum Adamlar şey diyordu civciv şey deilmi aynı adamdan iki üç dene böle peşine takılıor hah o diye biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

civicv mi yasadışı ?

moradonda selith var, human inn hostesin yanında. 25 olmadan git al bence. 25 ten sınra civcivi alamıyosun...

geç kaldım o zaman :( peki civciv i almayınca ne oluyor -?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • simdi alam1yorsun baska baharlara
  • quote:

Orjinalden alıntı: leonidas

quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

civicv mi yasadışı ?

geç kaldım o zaman :( peki civciv i almayınca ne oluyor -?

açıkçası bende bilmiyorum.

bende civciv almamıştım ve şimcdi charım 44 lvl ve bi sorunla karşıalaşmadım henüz :)

ama civciv alsaydın daha kolay level atlardın. her parttye girebilirdin.(civicv patlayana kadar) şimdi lvl difference oluyordur anca snn leveline yakın kişilerin partylerine girebilirisn.

+ civiv patladığında gelen 500,000 Coin den mahrum kalacaksın :)

• civcivi bilmeyenler için yaziyim, moradanda Human inn hostessin yaninda Selith Specila Store var, ordan Beginner helper diyosun aliyorsun, sanirim 20 olduktan alamiyorsun , ve civcivler level 30da patliyor...

CivCiv ne demek ? civciv level 70 adamin bile sizi partye level diffrence demeden alabilmesi demek...
  • Civiciv hem party'ye girmenizi kolaylastırıyor hem de level 30 oldun 500 k veriyor
  • evet doğru civcivli olursanız ancak mesela ben sizi partiye alabiliyorum 30 oldumu daha alamam sizi partiye :D vede 500 k dan mahrumsunuz civcivken bu para size güzel bence...
  • neyse fazla bişey kaçırmış sayılmam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.