arkadaşlar bu civcivi nerden alacam? yada almak şartı mı? lvl 24 oldum ama civciv felan çıkmadı yardım pls
O sanırım warez di
Bura dolar şimdi CivCiv e ban diye
warez -?
warez den kastım hile gibi bişe ben varez derim öle şeylere yasa dışı
civicv mi yasadışı ?
moradonda selith var, human inn hostesin yanında. 25 olmadan git al bence. 25 ten sınra civcivi alamıyosun...
Ben bilmiyorum normalde bu oyunu ama ara sıra sizin yazılarınıza bakıyorum Adamlar şey diyordu civciv şey deilmi aynı adamdan iki üç dene böle peşine takılıor hah o diye biliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD
civicv mi yasadışı ?
moradonda selith var, human inn hostesin yanında. 25 olmadan git al bence. 25 ten sınra civcivi alamıyosun...
geç kaldım o zaman :( peki civciv i almayınca ne oluyor -?
geç kaldım o zaman :( peki civciv i almayınca ne oluyor -?
açıkçası bende bilmiyorum.
bende civciv almamıştım ve şimcdi charım 44 lvl ve bi sorunla karşıalaşmadım henüz :)
ama civciv alsaydın daha kolay level atlardın. her parttye girebilirdin.(civicv patlayana kadar) şimdi lvl difference oluyordur anca snn leveline yakın kişilerin partylerine girebilirisn.
+ civiv patladığında gelen 500,000 Coin den mahrum kalacaksın :)
civcivi bilmeyenler için yaziyim, moradanda Human inn hostessin yaninda Selith Specila Store var, ordan Beginner helper diyosun aliyorsun, sanirim 20 olduktan alamiyorsun , ve civcivler level 30da patliyor...
CivCiv ne demek ? civciv level 70 adamin bile sizi partye level diffrence demeden alabilmesi demek...
Civiciv hem party'ye girmenizi kolaylastırıyor hem de level 30 oldun 500 k veriyor
evet doğru civcivli olursanız ancak mesela ben sizi partiye alabiliyorum 30 oldumu daha alamam sizi partiye :D vede 500 k dan mahrumsunuz civcivken bu para size güzel bence...
neyse fazla bişey kaçırmış sayılmam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme