Şimdi Ara

CİVCİ CZ? SHELLİ CİVCİ HEMDE.. İLGİNC (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
2.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    chari hacklenenler costumer suppart a bildirio onlarda np transferi olmasin die lvl dü$ürüolar.. rollback icin.
  • %100 ps
  • arkadas lar 60+ lvl lıler lvl 16 dan asagıya dustugunde gerı cıvcıv alabılıolar shelli bu sayede giymiştir.CZ ye gelince nasıl oldugunu bende çözemeedim
  • o gm arkadaslar aynı öle nick yada ona benzer bi nick tam hatırlamıyourm civ civ hali ile görmüstümm üstünde shelller vardı .....
  • lwl dusmus olabılır dıtye dusunuıyorum ama komık gozukuyo
  • gm falan değil hack yemişler we levelleri düşürülmüş
  • ps değılse en mANtkılı acıkaması sudur;
    60dan -30a dusmustur ve cıvcıv sımgesı almıstır clana ama bı sey sorcam cz de yaratık senı oldurunce exp. mı gıdıo yoksa np mı
  • Kesinlikle Ps
  • bi kere 60 tan 30 a düşünce civciv geri gelmez bu 1!!!
    hem 60 tan 30 düşünce ismin tekrar beyaz olmaz by 2!!!

bence GM (bu da 3)
  • quote:

Orjinalden alıntı: desing by

bi kere 60 tan 30 a düşünce civciv geri gelmez bu 1!!!
    hem 60 tan 30 düşünce ismin tekrar beyaz olmaz by 2!!!

bence GM (bu da 3)

cıvcıv gerı gelmez ama clan sımgesı olarak cıvcıv sımgesı alınabılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Sniper___

ps değılse en mANtkılı acıkaması sudur;
    60dan -30a dusmustur ve cıvcıv sımgesı almıstır clana ama bı sey sorcam cz de yaratık senı oldurunce exp. mı gıdıo yoksa np mı

exp qider ps dienlerde cyphere qelip charları görebilir. bilmeden konusmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uu® :P

Kesinlikle Ps

quote:

Orjinalden alıntı: just_for_fun

%100 ps

Her gordugunuz seye ps demek zorundamısınız az cpyher da gezinseniz gorursunuz bi de kesin ps diolar

• ghostface Lunar war da speed hack kullanmayı bırakacakmısın ? ( delil falan isteme tüm humanlar komutanların senin hakkında yazdığı yazıyı görmüştür)
  • bence bugggg
    geçen ben de pelerinli adam gördüm ama üstünde clan adı yoktu ,! ssler öbür pc de kaldı sonra eklerim.!
  • fp yi shelle cevir me hacki sadece goruntusu tabi
  • Cypher'da kapkaç bile var ne diyonuz siz??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aville

ghostface Lunar war da speed hack kullanmayı bırakacakmısın ? ( delil falan isteme tüm humanlar komutanların senin hakkında yazdığı yazıyı görmüştür)

waw bu lafa bayılıyorum! Bana Koxp kullanmayan Asassin göster (parasi olmayıpta alamayanlar haric) bende speed hack yapmiyayim.
  • Arkadaşlar cz deyken sleect character yapıp diğer charı seçse girebilir mi ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uu® :P

Kesinlikle Ps

ne ps sı kardes cypherı da oynamıyosun bıde ps dıyosun o adam cyherda oynuyo hatta heaven clanındaydı adamı 1-2 haftada oyle yapmıstı heaven hacklenınce boyle olmus
  • bu kadarda olmaz

adamın can,mana,skillerine bakın burda bi oynama var
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.