Şimdi Ara

CİVCİ CZ? SHELLİ CİVCİ HEMDE.. İLGİNC (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
2.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: McNerO

quote:

Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_

Bu resmi daha önce ben yollamıştım .Nedenine gelince bilmiorum ama hack yemiş olabilirler

Hack yiyince adam 30- olursa civciv gelmez!
  • yaa bene delosta gördüm civciv acaba bugmı var???
  • aGA hİÇMİ KNİght oNLiNE oYnAmıyOrSuNUz yA PARASI OLAN SİMGESİNİ TAKTIRIR PELERİNİNİDE ALIR
    GMDE OLUR KRALDA yApMIŞ iŞtE adAMlARa eZİk gÖZÜKSÜN DİYE................

• yAEW nE PHOTO SHOPU ONU YAPABİLMESİ İÇİN PROFESSIONAL OLMASI GEREKİR.
    belkİ adamDA MACRO vaR
  • aDAM LWL 29DA ALMIŞTI CİVCİVİ PATLAMAMIŞTIR ÖLEDE OLABİLİR.ARAMIZDA ÇOK OLUYOR ÖLE
    DOLAŞAN cİvcİvleR
  • K.O bu kardes burda hersey wardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: 7050F

60 olmuştur itemleri almıştır aaa civciv almayı unuttum o güzel günleri yaşayamadım demiştir lwl düşüp civciv almıştır

Olabilir bunu düşünmedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: umut_1

aDAM LWL 29DA ALMIŞTI CİVCİVİ PATLAMAMIŞTIR ÖLEDE OLABİLİR.ARAMIZDA ÇOK OLUYOR ÖLE
    DOLAŞAN cİvcİvleR

lvl 20 den sonra civciv alamassın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xarinth

quote:

Orjinalden alıntı: Uu® :P

Kesinlikle Ps

herşeye ps deme

O zmn Ne Ps Dedim Hayr Dediniz Ne Peki ...
  • walla bence bu gm olması lazım
  • full plateto shel yüklemiş olmayasın adamında clan iconu civicvdir bnu kadar basitt
  • arakdaşalar şimdi öğredim heaven clanı gm hacklemiş.we istedikleri bossu inderiliyolarmış yani bu resimde onlar için ilginç değil.
  • hımmm büyük bi ihtimal gmdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Sniper___

ps değılse en mANtkılı acıkaması sudur;
    60dan -30a dusmustur ve cıvcıv sımgesı almıstır clana ama bı sey sorcam cz de yaratık senı oldurunce exp. mı gıdıo yoksa np mı

exp
  • gm değil sitenin forumuna bakın orda gm listesi var
  • arkadaşlar buyuk ihtimalle gm dir ben shelli ve elinde +8 ib olan civciv görmüştüm ağzım açık kaldı ve arkadaşıma sormuştum gm dir aşka bişey olamaz dedi.
  • BEN BU ADAMI CYPHER DA COK GORUYORUM HEP DE CIVCIV LI BU ADAM NEDIR ANLAMADIM
  • bu adam heavenden birisinin yan charı hava olsun diye luferde maradonda filan boyle geziyor gecen benden rol varsa satmamı istedi sie dedim gitti ama cz ye nasıl girdigini bende bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: CanYouBelieveThis

ilginç...bence adam 30 görevini yapmamıştır 60 dan 30 a düşürülünce civciv almıştır

+1 bunun gibi birşey duymuştum bir keresin de ama şahit olmadım. civciv almadan kasıp 63 olup sonra kendini lvl 1 e kadar düşürüp civciv alan duydum. ama tam olara kbilmiyorum ne kadar doğru ne kadar yalandır. gm olasılığı daha yüksek gibi geliyor ama bana.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.