Bu resmi daha önce ben yollamıştım .Nedenine gelince bilmiorum ama hack yemiş olabilirler
Hack yiyince adam 30- olursa civciv gelmez!
yaa bene delosta gördüm civciv acaba bugmı var???
aGA hİÇMİ KNİght oNLiNE oYnAmıyOrSuNUz yA PARASI OLAN SİMGESİNİ TAKTIRIR PELERİNİNİDE ALIR GMDE OLUR KRALDA yApMIŞ iŞtE adAMlARa eZİk gÖZÜKSÜN DİYE................
yAEW nE PHOTO SHOPU ONU YAPABİLMESİ İÇİN PROFESSIONAL OLMASI GEREKİR. belkİ adamDA MACRO vaR
aDAM LWL 29DA ALMIŞTI CİVCİVİ PATLAMAMIŞTIR ÖLEDE OLABİLİR.ARAMIZDA ÇOK OLUYOR ÖLE DOLAŞAN cİvcİvleR
K.O bu kardes burda hersey wardır
quote:
Orjinalden alıntı: 7050F
60 olmuştur itemleri almıştır aaa civciv almayı unuttum o güzel günleri yaşayamadım demiştir lwl düşüp civciv almıştır
Olabilir bunu düşünmedim.
quote:
Orjinalden alıntı: umut_1
aDAM LWL 29DA ALMIŞTI CİVCİVİ PATLAMAMIŞTIR ÖLEDE OLABİLİR.ARAMIZDA ÇOK OLUYOR ÖLE DOLAŞAN cİvcİvleR
lvl 20 den sonra civciv alamassın.
quote:
Orjinalden alıntı: Xarinth
quote:
Orjinalden alıntı: Uu® :P
Kesinlikle Ps
herşeye ps deme
O zmn Ne Ps Dedim Hayr Dediniz Ne Peki ...
walla bence bu gm olması lazım
full plateto shel yüklemiş olmayasın adamında clan iconu civicvdir bnu kadar basitt
arakdaşalar şimdi öğredim heaven clanı gm hacklemiş.we istedikleri bossu inderiliyolarmış yani bu resimde onlar için ilginç değil.
hımmm büyük bi ihtimal gmdir.
quote:
Orjinalden alıntı: __Sniper___
ps değılse en mANtkılı acıkaması sudur; 60dan -30a dusmustur ve cıvcıv sımgesı almıstır clana ama bı sey sorcam cz de yaratık senı oldurunce exp. mı gıdıo yoksa np mı
exp
gm değil sitenin forumuna bakın orda gm listesi var
arkadaşlar buyuk ihtimalle gm dir ben shelli ve elinde +8 ib olan civciv görmüştüm ağzım açık kaldı ve arkadaşıma sormuştum gm dir aşka bişey olamaz dedi.
BEN BU ADAMI CYPHER DA COK GORUYORUM HEP DE CIVCIV LI BU ADAM NEDIR ANLAMADIM
bu adam heavenden birisinin yan charı hava olsun diye luferde maradonda filan boyle geziyor gecen benden rol varsa satmamı istedi sie dedim gitti ama cz ye nasıl girdigini bende bilmiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: CanYouBelieveThis
ilginç...bence adam 30 görevini yapmamıştır 60 dan 30 a düşürülünce civciv almıştır
+1 bunun gibi birşey duymuştum bir keresin de ama şahit olmadım. civciv almadan kasıp 63 olup sonra kendini lvl 1 e kadar düşürüp civciv alan duydum. ama tam olara kbilmiyorum ne kadar doğru ne kadar yalandır. gm olasılığı daha yüksek gibi geliyor ama bana.