hic biriniz inanmayin bole bi sacmalik da olmaz zaten photo S. bu eminim bir civcivin ismini paint te kes diyip ayni yerde yapmisin dir diyecem ama arkasindan annasilir oda dogru valla ha bil miyom ama bunu sen yapmisin ona eminim
:)
bende çok eskiden 2 ay önce civciv adam adamın üstünde raptor chitin vardı lunar war a girdi benle beraber
quote:
Orjinalden alıntı: T_u_P_a_C
o gm arkadaslar aynı öle nick yada ona benzer bi nick tam hatırlamıyourm civ civ hali ile görmüstümm üstünde shelller vardı .....
shelli olup civciv isareti olmasi:DD ama kolay simge olarak civciv isareti secmisler büyüzden böyle
yaw hala ps diyenlere şaşıyorum. okuma yazmanız mı yoktur nedir anlamadım. millet ilk sayfada açıklamış kaç kişi ben de gördüm demiş hala ps hala ps. post kasmak için hiçbişey okumadan direk ps yazıyosunuz asıl ps cilere
ghost face sen ne zaman orc oldun lea !!!! sex and city clanını kıskanclıgınla bozdurmustun !!! ayrıca o adam gm !!! neden dıceksınız adam 1 post kasmak ıcın ps urasmaz zaman harcamaz !!!! gene neden dıceksınız cyhper da bı kere aynısı oldu hemde ben cz deyken adam herkezı kesıyodu arkasından gıdıyoduk adıda humannemesis di !!!
gm olmasın?
quote:
Orjinalden alıntı: boss_killer
isminin yanına simge ekleye biliniyoya o adamda civciv simgesi ekletmiş :)
ismini knight clerke rüşvet vererek beyazlattırmış demi
quote:
Orjinalden alıntı: Uu® :P
Kesinlikle Ps
herşeye ps deme
Arkadaşlar resim ps falan degil %100 dogru bende gördum cyhperda cz de bu adamı ama benim bildim kadarı ile cyhperdaki Heaven clanı database girip istedi adamı hackleyip istedi itemi kendilerine temin ediyorlar dh nin resimler bölumunde dikkat ettiyseniz patos boss resmi war ordaki patos kesmeye calışanlarda Heaven clanı bugune kadar patos başka hangi serverda indi ben 1 yıldan fazla oynuyorum ne gördum ne duydum kısaca bu işin icindede Heaven clanı war we cyhperda oynuyanlar Heaven clanı denince akla ne geldigini cok ii bilir..
quote:
Orjinalden alıntı: sinekk
bi kere isminin yanına ekletti diosunuz isminin yanına civciv amblemi koydursa ismi beyaz gozukmezdi mavi gozukurdu gm olma ihtimali yüksek
olabilir
BULLS clanının sımgeye akarmısınız? adam kendı resmını koymuş zuahaha
gm'nin yan charıdır ya nolcak :D
Bi karar verelim yaw
Bu resmi daha önce ben yollamıştım .Nedenine gelince bilmiorum ama hack yemiş olabilirler
bence bu GM
hala gm diyenler war ne anlayışsız adamlar ya madem gm neden item satın almak istiyo ?
sonuç = kapak
İLGİNÇÇÇ!
quote:
Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_
Bu resmi daha önce ben yollamıştım .Nedenine gelince bilmiorum ama hack yemiş olabilirler