Şimdi Ara

Civic 1.5i Vtec Sport Plus & Leon Fr 1.5 Eco Tsi Dsg Mat. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
7.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git

Civic 1.5i Vtec Sport Plus & Leon Fr 1.5 Eco Tsi Dsg Mat.

(En Son Oy Tarihi: 16.1.2023)
Giriş
    Ben garanti varken dsg karşılamayan servis görmedim ama homda garanti sürecinde benim problemim değil dediğini gördüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Nickinizden de hic tarafli olmadiginiz anlaşılıyor...garanti dahilinde dsg ye mudahale ediliyor. Peki göçük yalitimsi hondalara 100 km de iken fabrika ne dedi?? Fabrikalarin önüne pankartla arabalari koymadilarmi?
    Taraflı olup olmadığımı nikimden anlayamazsınız bu nik benim 20 yıldır kullandığım bir nik. Eski Hondalar yüzünden Hondacıyım ve bu markayı emin ol kötü olduğu konularda sizin gömemeyeceğiniz şekilde gömerim. Aldığı arabanın fanı olan birisi de değilim başkaları gibi, civatasına kadar tanırım bindiğim aracı. Rolls royce binsem yanımdan crx geçtiği zaman döner bakar selam veririm. Garanti dahilinde dsg ye müdahale edilmeyip kullanıcıya suç atılan bahane bulunan ve ödetilen bir sürü örnek var hem çevremde hem internette. Hondayı araştırdığınız gibi dsg sorunlarını da önce araştırın ondan sonra doğruluğundan emin olduğunuz zaman yazın.

• ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Leon benzinden civic benzine geçip nasıl yakıt tüketimi belini bükmüş o arkadasinin?
    Ha dizelden benzinliye geçip bu lafı ettiyse ciddi anlamda beyin yetmezliği var

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Buralarda iyi niyet beklerken kötü niyet görenler oldu.Arattir bi istersen .

• Jocker35 J kullanıcısına yanıt
    Adam ilk leonuna manuel olmasina ragmen vites takimi kırmış biri...kullanisini sen dusun..dedigine gore civic 5000 km kusurde servise cagirmis.kullanim sartlariyla alakaliymis.2 yila yakin oldu 1 tl yaktiriyordu ozaman

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha dün gibi hatırlıyorum.
    2018 başlarıydı.
    Civic sport 1.5 vtec samsun bayi satış fiyatı 100 bin liraydı.
    Pazarlık yapılsa bi miktar daha düşebilirdi. Pahalı gelmişti. Ne kadarda yanılmışım🤣
    Ve yine o zamanlarda bayide kalan 2017 model leon fr 1.4 tsi 150 hp dsg 84 bin liraydı. Nokta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tehlike.com -- 16 Şubat 2020; 14:13:19 >
  • Golf olsa tartışmasız golf derim ama leon olunca işler değişiyor. Bu karşılaştırmada civic derim. Ama golf başka bir dünya cidden kalite konfor yalıtım olarak 3 serisi ile bile kapışacak bir araç. Aksini iddia eden leondan inip golf e binmemiştir o kadar net söylüyorum. 1.2 TSİ 2015 leondan 1.tsi 2015 confortline golf e geçmiş biri olarak söylüyorum bunu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat425 kullanıcısına yanıt
    Golfün de tasarımı git gide basitlesiyor. Yakında aurise vw logosu takip golf diye satarlarsa şaşırmamak lazım.
    O kadar para veriyorsam tasarımda da iddali olmalı araç. Civic hb sport plus golf ve leondan cok ustun bir araç.Golfun tek artisi yalıtım olabilir o da kayda değer bir üstünlük değil .

• murat425 kullanıcısına yanıt
    Kedi şeyini görmüş yara sanmış hesabı sende golfünü 3 serisine eşit görüyorsun demek, güldürdün akşam akşam

• quote:

Orijinalden alıntı: romeoclarks

Kedi şeyini görmüş yara sanmış hesabı sende golfünü 3 serisine eşit görüyorsun demek, güldürdün akşam akşam
    Şuan f10 5.20d var. Sen binmeden konuşuyorsun ben sürekli bindiğim araçtan bahsediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iki aracıda ciddi ciddi almayı düşündüm ikisininde eksi yönleri var,2. Elleri gerçekten çok hızlı araçlar.Özellikle honda konusunda bayide aracı görüp sürme şansınada sahip oldum pazarlık aşamasına dahi geçildi fakat honda bayileri yaptığı satışlardan doymuş ki 1 sene önce müşterilerle pazarlık dahi yapmıyolardı araç yok deyip gönderiyorlardı ayrıca hondanın eksi yönü olarak şahsım adına sayabileceğim ilk olarak bakımları 10 bin fakat 7-8 binde servise çağırıyor ve bakım maliyeti 1000 tl, koltuk kalitesi çok berbat kalitesiz algısı veriyor,arka havalandırma ızgarası olmaması bu model bir araçta olmaması mazeret dahi kabul edilemez ayrıca ben ekranını çalışmasını ağır buldum ve bir vag grubu ekran kalitesinde kesinlikle değil bunun dışında malzeme kalitesi daha iyi olabilirdi.Leona gelirsek çok beğendiğim bir araç fakat dolu dolu civic seviyesinde almak için birçok opsiyon satın almak gerekiyor ozamanlar dsg ye karşı korkum ve çekingenliğim olduğu için açıkcası leon almaktan vazgeçmiştim sonra gidip 2016 model ww cc almayı tercih ettim evet yine dsg biliyorum fakat aldıktan sonra dsg algım tamamen gitti bence dsg sıkıntılı bir şanzıman değil ayrıca maliyetide sanıldığından daha düşük olduğunu gördüm.Tüm bunların sonucunda şuan cc mi satmayı düşünürsem sattığım fiyata 1.5 eco tsi Sıfır fr mat paket almayı düşünürüm çünkü fr makyajla beraber yalıtım dsg Hayalet ekran,motor dahi komple elden geçirmiş ve 1.4 tsi dan çok daha başka hava katmış bu tercihte benim seçimim makyajlı son nesil 1.5 eco tsi fr mat paket leon olurdu.

• 1.5 civic manuel alin bu iki arac arasinda kalan emin olun cvt yi cekmek istemez

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.