Şimdi Ara

civic 1.6 mı? jetta 1.4 mü? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben sadece 15 hp fazla olduğu için geçer demedim dikkatli oku!!!!

hondanın 4200 devirde verdiği 152 nm max torku ,tsı motor daha 1250 d/d veriyor.150 kg ağır olmasına karşın 0-100 de bile 1 sn fark atmış,zaten bu hızdan sonra ağırlık faktörü zayıflar hondanın farkı kapatmasını bırak tsı jetta fark atar.hele 0-1000 i düşünmek bile istemiyorum

hele birde karşılaştırmayı otm vitesler üzerinden yaparsak vay geldi civicin haline

• quote:

Orjinalden alıntı: rocky_m5

ben sadece 15 hp fazla olduğu için geçer demedim dikkatli oku!!!!

hondanın 4200 devirde verdiği 152 nm max torku ,tsı motor daha 1250 d/d veriyor.150 kg ağır olmasına karşın 0-100 de bile 1 sn fark atmış,zaten bu hızdan sonra ağırlık faktörü zayıflar hondanın farkı kapatmasını bırak tsı jetta fark atar.hele 0-1000 i düşünmek bile istemiyorum

hele birde karşılaştırmayı otm vitesler üzerinden yaparsak vay geldi civicin haline

o 0-400 olayı imkansız gibi duruyor zaten,jeandan gelse de o işe bi el atsa,bize ikisinin de resmi 0-400 değerlerini bulsa

• quote:

ben sadece 15 hp fazla olduğu için geçer demedim dikkatli oku!!!!

civic teki o zaman bi dürbün alsın plakayı okumak için

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Exxcrea

ayrica 1.4 tubo motor 125 hp olabilir . ama 140 hp lik 1.4 tsi bile 1.6 125 hp den iyi degildir. goruldugu gibi 0-400 degerleri tamamen ayni. buda 125 hp lik tsi motorun performansinin dahada dusuk olacaginin gostergesidir.
    bagajida jettaya gore kucuk olablir jettaninkini bilmiyorum.ama oyle cok ufak bir bagajda degil 400 litremi neydi galiba

artık bilgisizlik mi deseeeem fanatiklik mi deseeem bilemiyorum.yav 140 hp 220 torku olan (üstelik bu torku çok geniş bir devir bandında sunan) araç nasıl oluyorda 125 hp 152 nm cik torku olan araçtan daha iyi olamıyor hayret doğrusu...(performans olarak)

neyse jettanın 122 hp olduğunu bilmeyen birisinin bu gerçekleri bilmesini beklemek yanlış olur

jettanın tipini fiyatını bende beğenmiyorum ama motoruna kimse çamur atamaz.bu motor 1.6 civicide ezer,1.6 dizel focusuda ezer (tarafsız olsun diye alacağım aracıda yazıyorum),bu tür araçların hepsini ezer.çünkü yüksek devir çeviren torklu bir motoru var.....

evet ezer daha ağır

kızma hemen şaka şaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyildiz -- 10 Ocak 2009; 0:12:14 >

• Honda civic ve jetta tsı arasında bi objektif karşılaştırma yapıldığında su götürmez bi şekilde jetta nın daha üstün olduğu görülür , bunu anlamak için bi test sürüşü yeterlidir Hondanın tek avantajı harika atmosferik motoru ve nispeten uygun fiyatıdır.......
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.