Şimdi Ara

Civic 1.6 VTEC ES mi DREAM mi?Önceliğim ne olmalı? Kıymetli görüşlerinize ihtiyacım var... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
6.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mgzgn

2004 Civic LS kullandım 16 ay boyunca. ES paketde olsa bu araçlara 25000TL den fazla verilmez. Piyasa gereksiz yere pahalı. Araç sorunsuz ekonomik her ne kadar aşırı ses alsada güzel ve seri araç ama dediğim gibi 25000TL den fazla verilmez. Uygun fiyata Dream bulunabilir.

Aynen sizin gibi düşünüyorum hocam. 28-29 verip de sıfır hata diye ortada dolaşmak bana mantıklı gelmiyo arabada sıfır hata olabilir ama bu parayı verdikten sonra kendim için aynı şeyi söyleyemem:) böyle düşündüğüm için de yüksek ihtimal es alamayacam:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

quote:

Orijinalden alıntı: mgzgn

2004 Civic LS kullandım 16 ay boyunca. ES paketde olsa bu araçlara 25000TL den fazla verilmez. Piyasa gereksiz yere pahalı. Araç sorunsuz ekonomik her ne kadar aşırı ses alsada güzel ve seri araç ama dediğim gibi 25000TL den fazla verilmez. Uygun fiyata Dream bulunabilir.

Aynen sizin gibi düşünüyorum hocam. 28-29 verip de sıfır hata diye ortada dolaşmak bana mantıklı gelmiyo arabada sıfır hata olabilir ama bu parayı verdikten sonra kendim için aynı şeyi söyleyemem:) böyle düşündüğüm için de yüksek ihtimal es alamayacam:)

Arkadaşım karar senin tabiki ben sadece fikrimi belirtiyorum ama olması gereken bu bana göre. Araç çok iyi sorunsuz vs. ama her ne olursa olsun 25000TL ve üstü bana göre bu araçlara fazla. Gerçi nette 35 isteyeni bile gördüm ama uzun zamandır bekleyen araç bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

quote:

Orijinalden alıntı: emre1270393

Vtec Es de sorunsuzdur.Ama altın değerinde arada 1-2 bin tl fark var yada yok.O yüzden dream alın derim.

donanım olarak ne gibi farkları var dream'in en boş olması beni pişman eder mi acaba ?

jantlar 15 di yanlış hatırlamıyorsam ve çelik jant yerıne sac jant ve uzeerınde plastık kapak var
    6 yerine 4 hoparlör
    sunroof yok
    hız sabitleme yok
    vsa yok

gibi özellikler mevcut değil
  • yok ilan bana ait değil.fiyat banada biraz pahalı geldi ama araç gerçekten iyiymiş. vtec motorların sorunsuz uzun ömürlü motorlar olduğunu söyleyebilirim
    dream ile es leri karşılaştırdığınızda es lerdeki içi aksam kalitesi maalesef dream lerde yok şunuda zaten biliyoruz ki her geçen gün firmalar yeni araçlarında malzemeden kısıp kaliteyi düşürüyorlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.