Şimdi Ara

Civic 1.6 VTEC ES mi DREAM mi?Önceliğim ne olmalı? Kıymetli görüşlerinize ihtiyacım var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
6.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, zaman zaman farklı arabalara yönelsem de Civic her zaman aklımın bir kenarlarında duruyo ne hikmetse :)
    2004-2006 arası tam donanım 1.6 VTEC ES almak mı yoksa 2007 filan dream almak mı? Donanımdan önceki aracım sayesinde hiçbir şey anlamıyorum

Özellikten ziyade görsellik olarak bakınca olaya yeni kasa olsun dream olsun demek geçiyo içimden ama doğru mu düşünüyorum bilmiyorum. Siz ne dersiniz hangisi daha mantıklı?( sorunsuz olduktan sonra en az 3 yıl binmeyi düşünüyorum)27 bin civarları bir bütçem var araba budur dersem vtec es için değil ama diğer kasa için az daha üzerine koyabilirim

• Civicde beni düşündüren Temizinin zor bulunması bulununca da fiyatının çok pahalı olması. Bunları düşünce segmenti farklı olsa da corsa 1.3 dizel almayı da düşünüyorum zaman zaman. Ama civic olsa başka bir güzel olacak...
  • Vtec Es de sorunsuzdur.Ama altın değerinde arada 1-2 bin tl fark var yada yok.O yüzden dream alın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1270393

Vtec Es de sorunsuzdur.Ama altın değerinde arada 1-2 bin tl fark var yada yok.O yüzden dream alın derim.

donanım olarak ne gibi farkları var dream'in en boş olması beni pişman eder mi acaba ?
  • Yeni kasa yeni kasadır.

ESlerin piyasa şişmiş durumda.

Dream tercih etmelisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insideman

Yeni kasa yeni kasadır.

ESlerin piyasa şişmiş durumda.

Dream tercih etmelisiniz.

haklısınız yeni kasayı daha çok beğeniyorum ama es'in ikinci eli daha iyi heralde millet altın niyetine alıyo satıyo hatta altından daha iyi altın son yıllarda hep zarar ettiriyio bu daha iyi sanırım :)
  • Es kullandım şimdi elegance kullanıyorum. Temiz Es bulursan seni üzmez. Seri ve kıvrak bir araç sunroof, otomatik klima ve 4 airbag var. Ama piyasası çok yükseklerde. 2007 kasa dream daha geniş, daha oturaklı, iç ve dış dizayn olarak daha çekici. Tercih sizin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir ust kasanin Dream yerine Elegance donanimlisi icin butce arttiramam derseniz, Vtec ES almanizi tavsiye ederim. Bakis aciniza gore bir sonraki kasa arac almis olayim demek istiyorsaniz Dream'de uygundur. 'Sahsi' fikrim olarak her acidan Vtec ES oneriyorum. Hangisi olursa hayirli olmasi digeyliyle...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can_vtec

Es kullandım şimdi elegance kullanıyorum. Temiz Es bulursan seni üzmez. Seri ve kıvrak bir araç sunroof, otomatik klima ve 4 airbag var. Ama piyasası çok yükseklerde. 2007 kasa dream daha geniş, daha oturaklı, iç ve dış dizayn olarak daha çekici. Tercih sizin...

şu anda donanımdan çok düşündüğüm görsellik hocam görsellik olunca dream daha çekici geliyo 2007 elagance bulsam kazasız bir şey ne kadar olur acaba en güzeli öyle olması...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uguRnB

Bir ust kasanin Dream yerine Elegance donanimlisi icin butce arttiramam derseniz, Vtec ES almanizi tavsiye ederim. Bakis aciniza gore bir sonraki kasa arac almis olayim demek istiyorsaniz Dream'de uygundur. 'Sahsi' fikrim olarak her acidan Vtec ES oneriyorum. Hangisi olursa hayirli olmasi digeyliyle...

bir üst kasa alıyım demek için değil hocam da dediğim gibi görsel olarak o hoşuma gidiyo. 2007 kazasız temiz sayılabilecek bir elegance ne kadara bulabilirim. Gerçek piyasası nerelerde acaba?
  • 2007 elegance temizliğine göre 29-34bin tl arası gider gelir hocam. bende de var bkz imzam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

quote:

Bir ust kasanin Dream yerine Elegance donanimlisi icin butce arttiramam derseniz, Vtec ES almanizi tavsiye ederim. Bakis aciniza gore bir sonraki kasa arac almis olayim demek istiyorsaniz Dream'de uygundur. 'Sahsi' fikrim olarak her acidan Vtec ES oneriyorum. Hangisi olursa hayirli olmasi digeyliyle...

bir üst kasa alıyım demek için değil hocam da dediğim gibi görsel olarak o hoşuma gidiyo. 2007 kazasız temiz sayılabilecek bir elegance ne kadara bulabilirim. Gerçek piyasası nerelerde acaba?

Elegance alirsaniz cok daha hos olur. Aklinizda sudur budur kalmaz en azindan. Piyasa olarak gercekten temiz ve duzgun ise 30-32 civarina almaniz olasi fakat sisirilmis piyasa ile 35'e kadar uzayabiliyor bu miktar. Sabirli olup biraz arastirma yaparsaniz dedigim rakamlara bulabilirsiniz.

• Bence cok iyi pusuya yatip hesapli es almalisiniz. Cunku makyajli kasa resmen efsane kasa corolla gibi olmak uzere. Surekli canli bir piyasasi var.

Fd kasa arac dream donanim olacak ve eski kasadan cok da farkli olmayacak donanim olarak.

3 yil sonra zink diye satabilmek icin ya premium ya da elegance almak lazim. Dream donanimin cok deger kaybedecegini dusunuyorum vsa olmadigi icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

2007 elegance temizliğine göre 29-34bin tl arası gider gelir hocam. bende de var bkz imzam

Bütçeyi bir yerde kesmek zorundayım bu işin sonu yok 30-32 ye 2007 alacağıma 35 e şunu kırka bunu derken evin yolunu bulamayız heralde :)ama şuna artık iyice karar verdim. fd kasa civic alamazsam bir şeyler eksik kalacak araba alacaksam bu fd kasa civic olmalı :)
  • quote:

quote:

quote:

Elegance alirsaniz cok daha hos olur. Aklinizda sudur budur kalmaz en azindan. Piyasa olarak gercekten temiz ve duzgun ise 30-32 civarina almaniz olasi fakat sisirilmis piyasa ile 35'e kadar uzayabiliyor bu miktar. Sabirli olup biraz arastirma yaparsaniz dedigim rakamlara bulabilirsiniz.

bütçeyi 30 a kadar çıkarıp elegance alabilirsem alırım yoksa premium civic hangisini bulursam. Borçlanmak istemiyorum. Düğün yapma durumları olursa diye

• quote:

quote:

quote:

quote:

bütçeyi 30 a kadar çıkarıp elegance alabilirsem alırım yoksa premium civic hangisini bulursam. Borçlanmak istemiyorum. Düğün yapma durumları olursa diye

Sabirli davranirsaniz bulursunuz elbet. Hem istediginiz olur hemde donanimli bir Civic'e sahip olursunuz. Bahsettiginiz rakamdan 1000-2000TL oynar da bu kadar cikamam deyip Premium alirsaniz, daha sonra belki keske dememeniz icin ince eleyip sık dokuyun. Kendinizin, dusuncenizin ve butcenizin netligini ona gore ayarlayin. Karariniz her ne olursa olsun kazasiz belasiz kullanmaniz dilegi ile...

Saygilarimla.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sabirli davranirsaniz bulursunuz elbet. Hem istediginiz olur hemde donanimli bir Civic'e sahip olursunuz. Bahsettiginiz rakamdan 1000-2000TL oynar da bu kadar cikamam deyip Premium alirsaniz, daha sonra belki keske dememeniz icin ince eleyip sık dokuyun. Kendinizin, dusuncenizin ve butcenizin netligini ona gore ayarlayin. Karariniz her ne olursa olsun kazasiz belasiz kullanmaniz dilegi ile...

Saygilarimla.

İyi dilekleriniz için teşekkürler hepimize inşallah. Biraz da nasip meselesi bu işler ille de şu olsun dersiniz başka uygun temiz bir şey çıkar o olur. Bakarsınız temiz bir araba denk gelir 30 derken 33 olur bilemeyiz

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-satilik-bebek-gibi-honda-civic-115167432/detay

bu araçta söylediklerinin dışında bir şeyler daha vardır heralde özellikle direksiyon simitini böyle görünce araçtan soğuyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

Bence cok iyi pusuya yatip hesapli es almalisiniz. Cunku makyajli kasa resmen efsane kasa corolla gibi olmak uzere. Surekli canli bir piyasasi var.

Fd kasa arac dream donanim olacak ve eski kasadan cok da farkli olmayacak donanim olarak.

3 yil sonra zink diye satabilmek icin ya premium ya da elegance almak lazim. Dream donanimin cok deger kaybedecegini dusunuyorum vsa olmadigi icin.

hesaplı es dediğiniz ne kadar tahmini ? Temiz olunca 28 istiyorlar. O paraya gider şasesi motoru düzgün kazalı elegance alırım yine es e o parayı vermek içimden gelmez hocam :)
  • Bir honda hayranı olarak 2006 sonrası üretilen civic'leri (1,8 hariç. ) honda'nin ayıbı olarak görmekteyim. Sırf vergi olayı yüzünden 1,6 universal olmayan bu motor bu kasaya konarak eski kasasina göre çok daha fazla tüketen civic buna rağmen çok daha hantal hale geldi.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.