Şimdi Ara

civic almak istiyorum ama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar ben civic almak istiyorum ortalama 21 civarı param var bu paraya ne eder
    selamlar

• hondacılar öldünüz mü
  • walla ben senin yerinde olsam o paranın daha azına full Mitsubishi Carisma Alırım .Benim eski aracım yağ-su-benzin dışında problem çıkarmıyordu.Ama Hondanın da kalitesi malum.Piyası pek bilmem ama bendeki 99" CarismaHollanda Volvo fabrikası çıkışlıymış die duydum.Volvonun yan sanayisi yani Hem de acayip değer kaybedio ikinci elde.Biniciysen öneririm.Ben 99" Nİ 11.750 ytl ye verdim daha geçen hafta...Saygılarımla
  • ben nisan ayında 2004 model 19500km deki civic i ..21200 e aldım ... kazasız temiz... kesinlikle garaj arabasıydı ..
    aracın normal piyasası 20.000 in biraz üstündeydi.. temiz ve km si cok düşük diye kastırmadan fazla almıştım ..
    ,
  • babamın 66000km deki "2004 civic es" sini geçen sene kasım ayında park honda 23000ytl saymıştı, kendimiz satsaydık 22000 e falan satabilirdik heralde. belki bu size bir fikir verebilir.
  • ben 19,500'e 2002 otmatik aldım.70000'de araba
  • bende almıştım 19,500 ytl 2003 ls otm 85,000 de
  • arkadaşlar ben de civic düşünüyorum fakat fiyatlar herhalde nette baktığımdan çok daha fazla gözüküyor yani sizin verdiğiniz fiyatlar gerçekten iyi. sormak istediğim şey siz böyle çok araştırıp buldunuz mu yoksa şansa mı denk getirdiniz? yoksa nette fiyatlar fazla mı abartılıyor?
  • kaf_kaftr ın önerisi hem doğru hem yanlış, carisma gerçekten güzel araba, hemde sınıf olarak civicten yukarıda orta sınıf yani accord sınıfında , ama ne yazıkki bu güzel araba tutulmadı, artık üretimi yok , tr de ise ne servis ne yedek parça...korna bozulmuştu, tüm direksiyon değişecek dediler 2.700 liraydı, bulabilirlerse japonyadan getireceklerdi, hondaların bu tür sorunları yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: boyrhomboidea

arkadaşlar ben de civic düşünüyorum fakat fiyatlar herhalde nette baktığımdan çok daha fazla gözüküyor yani sizin verdiğiniz fiyatlar gerçekten iyi. sormak istediğim şey siz böyle çok araştırıp buldunuz mu yoksa şansa mı denk getirdiniz? yoksa nette fiyatlar fazla mı abartılıyor?

internet ucuk fiyat araba pazarlarini dolasmani tavsiye ederim
  • yada civicten vazgeçip sıfır city alabilirsin
  • artık öyle yapıcaz anlaşılan:) genelde internet daha ucuz olur ama araç piyasasında neden böyle anlamadım bir türlü:( izmirde civic vtec bakıyorum bursadan da olabilir eğer bildiğiniz varsa yardım ederse sevinirim, pm atabilirsiniz. araç 80000'in altında ve mümkünse en donanımlı olanından olacak, ilginize teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.