Arkadaşlar merhaba, maksimum 21-22bin TL civarı sedan kasa,yakıt olarak çok üzmeyen,arabaya bakıldığında içinizi açan :) yani estetik görünüşü(iç-dış) olan bir araç sahibi olmak isterim :D Bu konuda çok fazla bir bilgim yok ama şuana kadar için en çok özellikle estetik açıdan Civic' e kaydı.Yaklaşık bir saattir bu bölümü okuyorum,okumaz olsaydım :) kafam karıştı. Civic in çok yaktığını savunan arkadaşlar var,biliyorsunuz bu dönemde maddi açıdan çok çok rahat olmayan insanlar için en önemli unsur aracın yakıt tüketimidir.Bu sebeple bu olaya fazlasıyla takıldım. İkincisi makyajlı civic deniyor,bu olay nedir? hangi modeller makyajlıdır,hangileri değildir.Sanırım 2001 den sonra civicin kasası değişti,bu bilgim doğrumudur?
Bu konularda yardımcı olursanız sevinirim,şimdiden teşekkürler...
Civic'in kasası 2006dan sonra değişti, en son kasa odur...
Çok yaktığını iddia eden (daha doğrusu atıp tutan) kişilere rastladıysanız, altında benim yorumlarımı da görmüşsünüzdür zaten Görmediyseniz özet geçeyim; çok yaktığı hakkında atıp tutan arkadaşlar elma ile armutu karşılaştırdığı için öyle yazıyor. Benzin ile Dizel'i kıyaslayıp sonra çok yaktığından bahsediyor, Allah akıl fikir versin ne diyim
Civic diğer benzinli araçlar içinde en az yakanlardan biri. Benzinli araçlar kendi aralarında karşılaştırılır, dizel ile karşılaştırılmaz.
Teşekkürler ;) eehh yani dizelle-benzinliyi mukayese eden adamda varsa pes yani :D Şu makyajlı kasa olayı nedir onu anlayamadım?
2009'un 2. yarısından itibaren çıkan Civic'ler makyajlı kasadır, en önemli farkı bütün donanım seviyelerine VSA özelliğinin gelmiş olması... (VSA = ESP = Elektronik Denge Sistemi)
VSA (ya da ESP) artık her arabada olması gereken bir özellik.
ESTEEM aldınmı araç
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme