Şimdi Ara

TOFAŞ SERÇE NASIL ?? KULLANAN YADA BİLGİSİ OLAN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamün aleykim arkadaşlar benim 5000 tl param var aklımdanda serçe geçiyor binmedim ama güzel bir araca benziyor içinizde kullanan yada fikri olan varmı ?? lütfen bana işte üztüne şu kadar daha koy daha iyisini alın demeyin durumum yok araba sürmesini bilmiyorum parça durumu nasıl benzini yıllık gideri tahminen trafik sigortası muayne sonra motoru nasıl beyaz renk düşünüyorum bide mangels çelik jant heards yapayı düşünüyorum sizce ??? lütfen yardımlarınızı yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar abilerim hayırlı günler hakkımıza hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarper27 -- 25 Şubat 2014; 20:55:35 >

• sarper27 S kullanıcısına yanıt
    Aleyküm selam
    serçe az yakan çok masraf açmayan ucuz bir araç ama iş
    sigortası falanda öyle pahalı değildir bakımıda az masraflıdır
    temizini bulursanız binilebilir
    bende89 vardı hiç üzmedi beni
  • er76. kullanıcısına yanıt
    bende 93-95 model arası düşünüyorum 4500-5000 tl arası temiz olursa beyaz renk yorumun için teşekkür ederim kardeş allah gönlüne göre versin
  • 124 vardi bizde yolda bi baktim teker gidiyo bi tane meğerse bizim arabanin tekeriymiş özgürlüğünü ilan etmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • INTRUDERTR kullanıcısına yanıt
    yanii sonuç kardeş
    Bu forumda kimse bize racon kesemez.
  • AntiFANBOY A kullanıcısına yanıt
    :) kardeş serçe diyrm sen bana racon diyorsn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarper27

:) kardeş serçe diyrm sen bana racon diyorsn

Kimse bizim semtimizin çocuguna ceza kesemez. o Değilde serçe deyince aklıma geldi bizim bir tanıdıkta vardı sahibi 150 küsür kilo idi o aracın neler çektiği aklıa geldi şimdi
    Serçe güzel araçtır. masraf açmaz açsada az parayla yırtarsın. 89model serçe vardı ordan biliyorum. yaklaşık 8yıl kullandık. heleki yeni araç kullanmayı öğreniyorsan birebir. yani kullanımı çok kolay görüş açıları harika tavsiye ederim.
  • Az konfor katayım diyorsan ford taunus bak, yok diyorsan serçe tam bütçene göre... :)
  • Bende dusunuyorum bugun lada samara aracımı sattım
    serçe candır can.masrafı yok gibi bir şey. reno 12 gibi gaddar arabadır. temizini bulursan kacırma. ilk arabamdı,inşallah benim alacagım dördüncü arac yine serçe olacak
  • Aleykum selam çok iyi alışırsın kullanmaya o araçta güzel bir araç.. alırsan kardeşim foto çekip konuya at..
  • as.

kısıtlı bütçe ile serçe alınır, masrafsız bir şekilde işinizi görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o bütçeyle eski bir otomobil alıp uğraşmak yerine motor almak çok daha mantıklı
  • Dostum sen hiç kimseyi takma. Al bir Serçe, bin. Alırken tanıdık bir ustan varsa iyice baktır araca. Çarık çürük illa ki vardır ama çarık ve çürüğü en az olanı seç, al.

Şoförlüğü yeni öğreniyorsun zaten. Allah göstermesin kaza yapsan diğer yeni model araçların altından kalkamazsın ancak Serçe dediğin aracı iddia ediyorum sadece 1.500-2.000TL gibi bir paraya tekrardan toplar ve yürür hale getirirsin.

Motor al falan diyenler olmuş, onları pek takma sen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.