|
Civic arka tampon demiri yok. (7. sayfa)
-
-
anlamadınız galiba son civic hariç hepsinde yok. -
Yumurta kasa Accent'de bile bu demir var. Mahallede arka tampon plastiği tamamen hasar görmüş ve parçalanmış bir Accent vardı, oradan gördüm. Bulabilirsem fotoğraf atmaya çalışırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yirmi senedir aralıklarlarla da olsa otomotiv ar-ge'sinin içindeyim. Boşuna demiyorum. Avrupa veya ithal tercih ediniz.
60bin parça grubu var, hangisini takip edebilirsiiniz. Günelik imajına bayıldığımız Volvo, emniyet kemerlerini İsveç hükümeti talep ettiği için koymuştu, kendisi yapmadı. Emniyet kemeri havaclıktan beri, 1920'lerden beri var, 30'larda ne yapılması gerektiğini herkes biliyordu. Havayastığından, ABS'ye hepsi hükümet paralarıyla geliştirilmiş projeler. Bürokrasinin nasıl çalıştığını biliyorum.
Ulaşım güvenliği, otomobil, endistriyel disiplin ister. Türkiye'de endüstriyel disiplinin resmi aygıtları malesef eksiklidir. Yeri geldikçe bahsettim, dikkatli olanlar da fark ediyorlar zaten. O zamana kadar bireysel olarak tek yapabileceğimiz Avrupa veya ithal tercih ediniz demek. Onların da çok yüksek sayıda ithal edilenleri değil, büyük sayılarda müdahale etmek cazip oluyor ve "özel" versiyonlar talep ediliyor.
Güvenli otomobilin kaza testi olmalı, model ve tip isimiyle birlikte testteki versiyon olmalı. Euro NCAP sadece çarpışma yapmıyor, üretimi ve devamlılığı denetliyor, bürokratik baskı yolları var.
-
Son kasada da yok sanki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X