Şimdi Ara

CİVİC DİZEL OTM FİYATLAR AÇIKLANDI + Test Sürüşü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
6.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Civic motor ve şanzıman haricinde cidden kalitesiz. Kapısını açtım teneke gibi hafif ve zayıf olduğu​ hemen anlaşılıyor. Focus, golf falan üstün araçlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 20 Temmuz 2018; 22:55:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CRV modelinde kullanılan özel 160 hp ve daha yüksek torklu dizel motor kullanılsaydı belki o para farkı verilebilirdi...Bu dizelde düşük tork sevdası nedir onu da anlamış değilim.Dizel motor, zaten ciğerlidir ,torku yüksektir mantığıyla önce 105 hp ,sonra 120 hp 250 tork güya geliştirilmiş tdi motorlu Passatlar vs motor gücü olarak o paraları hak etmiyorlar.

İleriki yıllarda dizeldeki bu sözde “ciğerli” olan ama kağıt üzerinde vasat olan bu dizel motorların yerini Hondanın CRV modelindeki gibi olan 160 hp ,yüksek torklu özel geliştirilmiş motorlar alacaktır.

Bir de dizel motorlar 2-3 seneye kadar bitecek,üretilmeyecek söylentisi var ki bu söylenti,şehir efsanesi midir ,gerçek midir göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 21 Temmuz 2018; 11:37:52 >
  • passmo kullanıcısına yanıt
    Niye mukayese edilmesin? İkisini de farklı iyi yanları var.

Golf malzeme, işçilik, yalıtım iyi.

Civic motor, performans, tüketim, şanzıman, yol tutuş, donanım, iç mekan, bagaj genişliği, garanti vs artıları var.

Totalde civicin artısı daha çok sanki.

• O paraya ucak gibi 2014 3.20d alırım arkamada bakmam

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.