Şimdi Ara

CİVİC DİZEL OTM FİYATLAR AÇIKLANDI + Test Sürüşü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
6.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aracın direksiyonuna hiç oturmadım. Ama ön ve arka kısmı inceleme şansım oldu. Bence iç malzeme kalitesini bu listeye almanız hata olmuş. Güncel rakiplerinde nasıldır bilemiyorum ama beni hiç memnun etmedi içerideki kalite. Özellikle arka koltukların kapı taraflarındaki yanal destekler falan komple plastik. Beni çok rahatsız etmişti.
    Bu arada baktığım araç sedan'dı. HB'lerde durum farklı mı bilmiyorum.
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Çocuğun yeri ön taraf değil çocuk koltuğudur. Eğer çocuk koltuğuna oturtulursa zaten tuşlara erişemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanhh -- 15 Temmuz 2018; 15:3:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlksnrr

Bu arabanın da tek düzgün yanı şanzımanı, zaten onu da Alman ZF yapmış.
    evet şanzımanı dizel yapmışlar zaten. Kamyon sesli dizellerle yana durduğunda anlıyorsun japonların ne yaptığını
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacker

Aracın direksiyonuna hiç oturmadım. Ama ön ve arka kısmı inceleme şansım oldu. Bence iç malzeme kalitesini bu listeye almanız hata olmuş. Güncel rakiplerinde nasıldır bilemiyorum ama beni hiç memnun etmedi içerideki kalite. Özellikle arka koltukların kapı taraflarındaki yanal destekler falan komple plastik. Beni çok rahatsız etmişti.
    Bu arada baktığım araç sedan'dı. HB'lerde durum farklı mı bilmiyorum.
    Ön konsol direksiyon malzeme hissi hissiyatı güzel aynı şekilde vites de koltukların da malzeme kalitesi güzel arka taraf bana göre rezalet tek güzelliği geniş olması. Arka yaşam alanında Megane açık ara önde hem yumuşak plastik hem ortam aydınlatma hem klima çıkışı var

• batkent B kullanıcısına yanıt
    Ön konsol ve kapılar da yanlış hatırlamıyorsam sert plastikti, doğru mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacker

Ön konsol ve kapılar da yanlış hatırlamıyorsam sert plastikti, doğru mudur?
    Ön kapılar yumuşak civicte konsol da tam hatırlamıyorum ama aşırı dandik bir malzeme yoktu hissiyat güzeldi . Bana direksiyonun ve vites topuzu bu malzeme kalitesi çok güzel geldi. Bide bu sürüş zevkiyle birleşince efsane oluyor

• CİVİC DİZEL OTM FİYATLAR AÇIKLANDI + Test Sürüşü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 112 bine tüplü elegance veriyorlar, 45 bin daha verip dizel almak sazan avı resmen...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

112 bine tüplü elegance veriyorlar, 45 bin daha verip dizel almak sazan avı resmen...
    Bakalım dizeli ne kadar satacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Bakalım dizeli ne kadar satacak?

Alıntıları Göster
    Bayilerin bıraktığı pazarlık payına bağlı.. Ama şu fiyatlarla işi zor diyorum, sonra “vaooov dizel otomatik” diyen milletimiz aklıma geliyor...

• Panthér kullanıcısına yanıt
    Motoru atmosferiğe göre çok daha canlı, ara hızlanması, yokuşu falan çok daha iyi şanzıman zaten on numara ama 40-45 bin fark nedir, dalga geçiyorlar resmen.

• Tamam

• Şaşırmış bunlar yahu

• Yalnız konu anasayfada görünmüyor. DH yine formunda..@kocaballi
  • honda kafayı çalıştırarak 1.5 lt turbo 130-140 hp civarında tsi gibi bir benzinli motor yapıp, üzerine de bu Zf şanzımanı koyarsa, satış rakamları baya bi artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 16 Temmuz 2018; 15:31:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Yalnız konu anasayfada görünmüyor. DH yine formunda..@kocaballi
    durumun farkındayız forum genelinde bir durum, halletmeye çalışıyorlar....
  • kocaballi kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquique

honda kafayı çalıştırarak 1.5 lt turbo 130-140 hp civarında tsi gibi bir benzinli motor yapıp, üzerine de bu Zf şanzımanı koyarsa, satış rakamları baya bi artar.
    Hali hazırda 1.5 Turbo Vtec 182 HP satışta zaten. Onunla ZF güzel kombinasyon olur tabi ki.
  • Bu fiyata satamazlar. 170-180lere çıktıktan sonra 3008 passat a3 superb gibi çok daha iyi alternatifler var. 45bin fark vereceğine tüplüsünü alan adam 45 bini dolar yapsa yada faize yatırsa tüplü arabanın yakıtı bedavaya gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Bayilerin bıraktığı pazarlık payına bağlı.. Ama şu fiyatlarla işi zor diyorum, sonra “vaooov dizel otomatik” diyen milletimiz aklıma geliyor...

Alıntıları Göster
    Sartlara gore fiyatlar normal..Golf Highline olmus 190.000 Tl..

Donanim olarakta Civic Hb full bayagi dolu Golf'ten..Sanzimani sikintisiz..Isi zor degil bence..Hem daha genis ferah..

Yeni Focus,Kia Ceed gelsin ayni fiyatlar da olacak hemen hemen..

Artik Fiyatlar birbirine yakin..Kullanici Tercih edecek markayi..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.