Şimdi Ara

Civic fc5 far ayar sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hangi gurup hocam bu ?
    Cct mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jocker35

Hocam otomatik ayarladığını hiç farketmiyorum
    Sanki bu özellik yok gibi bende
    Clio full led olmasına rağmen far yükseklik ayarı otomatik değildi. Eğer sizin aracınızda fabrikasyon olarak otomatik far yükseklik ayarı varsa aracı akşam bir duvara 3-5 metre uzakta durdurun. 2 kişi bulun . Araç çalışır haldeyken bagajı açıp 2 arkadaşı bagaj kenarına oturtun. farların 1-2 saniye sonra kendini ayarlaması gerekir. Eğer ayarlamıyorsa sistemde bir sorun var demektir. Benim crv aracımda başıma geldi . Serviste söyledim önce bunlarda yok dedi, sonra bilgisayara bağladı kurcaladı tamam aktif hale getirdim dedi , açtım bagajı oturttum oraya farlar bakıyor tepeye doğru. Araç kalması lazım test edicez falan dediler. Bırakmadım eve geldim krikoyla kaldırıp sensörleri kontrol ettim, sağ arka ve sol önde aracın altında ufak sensör var. Rot kollarının ufakları gibi. Onları kontrol ettim ve arkadakinin doğru çalışmadığını, fabrikasyon olarak doğru monte edilmediğini anladım. O kolu söküp bir tur çevirip öyle taktım ve far sensörü gayet düzgün çalışmaya başladı.

Ayrıca otomatik yükseklik ayarı olsa dahi farların kendi yükseklik ayarları vardır. bir duvara yanaşıp far çizgilerini far üzerindeki ayarlardan biraz aşağı alabilirsiniz.

Honda'nın otomatik far yükseklik ayarı da biraz saçma. En azından crv lerde böyle. Diyelim ki yokuşta çalıştırıp harekete geçtiniz araçla düz yola gelince eğer durmazsanız araç siz durana kadar farları ayarlamıyor. Ne zaman ki kırmızı ışıkta durup beklediniz 1-2 saniye sonra farları ayarlıyor. Artık çok daha hızlı, sürekli olarak ayarlaması lazım . 96 model üretime başlayan bmw e39 aracımda bile yokuşta , inişte anlık ayarlardı hatta uzunları yaktığımda kısaları da yukarı doğru biraz kaldırır uzunlara destek olmasını sağlardı.

• Whisper911 W kullanıcısına yanıt
    Hondanin far mekaniği daha iyi olabilirdi dediginiz gibi .
    Duvar testini yapacam aksama

• bayramda köyümüze gittik, dağ başındaki köyümüzün neredeyse bütün arabalarının kısa farları gece göz alıyor, yolu göremiyor insan. köy doğan-şahin-toros-broadway-doblo-kangoo dolu. hepsinin arabası da son model en göz alan farlar kullanıyor. arabalar 20-30 yaşında ama farları o kadar yeni ki

ben daha gözümü alan civic farına denk gelmedim.
  • Whisper911 W kullanıcısına yanıt
    Benim Clio icon full led farlı ve far yükseklik ayarı yok. İlginçtir Renault bazı Cliolara bu ayarı eklemiş bazılarına otomatik yapmış. Bugüne kadar 1 selektör bile yemedi benim farlar. Gayet düzgün çalışıyor. Aydınlatmasını da çok beğeniyorum. Selektörü de baya güzel.
  • farın üst kısmına bir-iki parmak kalınlığında koyu siyah cam filmi çek. bir de öyle dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fractal design

Benim Clio icon full led farlı ve far yükseklik ayarı yok. İlginçtir Renault bazı Cliolara bu ayarı eklemiş bazılarına otomatik yapmış. Bugüne kadar 1 selektör bile yemedi benim farlar. Gayet düzgün çalışıyor. Aydınlatmasını da çok beğeniyorum. Selektörü de baya güzel.
    clio 4 icon 2017 modeldi benimki. Renaultdur ne yapsa yeridir.3 ay çıkarır sonra ekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

clio 4 icon 2017 modeldi benimki. Renaultdur ne yapsa yeridir.3 ay çıkarır sonra ekler.

Alıntıları Göster
    Benim Clio 2016 icon aralık ayı üretim makyajlı kasa. Far yükseklik ayarı ve auto stop start yok. Hiç de sevmiyorum zaten stop-startı iyi ki yok diyorum.
  • Jocker35 J kullanıcısına yanıt
    Üzerinden baya geçtiği için hangi grupta izlediğimi tam hatırlayamıyorum ama cct veya fc5 yardımlaşma gruplarından birinde olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: fractal design

Benim Clio 2016 icon aralık ayı üretim makyajlı kasa. Far yükseklik ayarı ve auto stop start yok. Hiç de sevmiyorum zaten stop-startı iyi ki yok diyorum.

Alıntıları Göster
    Bende otomatik ayar yoktu. 1-2-3-4 seçtiğim düğme vardı.
    Start stop bende de yoktu. Şimdiki aracımda var ama hemen kapattım bilgisayardan bağlanıp. Ülkemiz şartlarında hiç bana göre değil. Hele dizellerde
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.